evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο έχεις evabb; Εγώ είχα 6,5 και 6 βαθμούς μυωπία και 2,5 βαθμούς αστιγματισμό και τώρα βλέπω τέλεια. ε εχω παραπανω. ξερω τι λεω.
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είχα 6.5 μυωπία και 3+ αστιγματισμό. Μόνο αστιγματισμός στο 1 μου μεινε λόγω του ότι ήταν πολύ υψηλός. Νομίζω πως μόνο αυτός δε μπορεί να μηδενίσει, η μυωπία μηδενίζει όσο και να χεις. Γυαλιά πάντως εννοείται πως δε φοράω και βλέπω τέλεια.
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειναι πανακεια το laser και δεν τα φτιαχνει ολα.
Prozac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειναι πανακεια το laser και δεν τα φτιαχνει ολα. Ότι ψηλώνεις 3 πόντους το αναφέραμε;
Sorath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ε εχω παραπανω. ξερω τι λεω. Εγώ πάντως το ανέφερα. 12 βαθμούς η γυναίκα μου και τώρα έχει 0. Μιλάμε χωρίς φακούς επαφής, δεν σε αναγνώριζε στο μισό μέτρο... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως το ανέφερα. 12 βαθμούς η γυναίκα μου και τώρα έχει 0. Μιλάμε χωρίς φακούς επαφής, δεν σε αναγνώριζε στο μισό μέτρο... Απολυτο λογικο .Εγω με 5 βαθμους για να παω wc φοραγα γυαλια πριν την επεμβαση .Μετα για μηνες οταν σηκωνομουν απο το κρεβατι ...εψαχνα στο κομοδινο τα γυαλια . 1
Jimys2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Απολυτο λογικο .Εγω με 5 βαθμους για να παω wc φοραγα γυαλια πριν την επεμβαση .Μετα για μηνες οταν σηκωνομουν απο το κρεβατι ...εψαχνα στο κομοδινο τα γυαλια . Χαχαχα και νομιζα οτι ημουν ο μονος!!! Εγω ειχα 2 βαθμους μυωπια και παρ'αυτα το πηρα αποφαση και την εκανα!!! Η επεμβαση εγινε οκτωβριο του 12'. Αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 1500ευρω. Παντως και τα κολλυρια δεν ηταν φθηνα...Νομιζω για 2-3 μηνες, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εφευγε ενα 100ρικο ανα μηνα.
fabiars Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρες, πήγα στον γιατρό και μου είπε transPRK , το σκέφτομαι , έχει κάνει κανείς αυτήν την μέθοδο ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρες, πήγα στον γιατρό και μου είπε transPRK , το σκέφτομαι , έχει κάνει κανείς αυτήν την μέθοδο ; Mε ποια κρητηρια σου προτεινε αυτή την μεθοδο ?
fabiars Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί εχω λίγη μυωπία στο ένα μάτι , μου είπε με 1.25 και 0.25 αστιγματισμό δεν αξίζει να κανείς lasik
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί εχω λίγη μυωπία στο ένα μάτι , μου είπε με 1.25 και 0.25 αστιγματισμό δεν αξίζει να κανείς lasik Αν και η lasik είναι συνηθως για μικρες εως μετριες μυωπιες προφανως ο γιατρος ξερει καλυτερα.
fabiars Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μου είπε ότι είναι καινούργια μέθοδος και τα κάνει όλα το μηχάνημα , την βρήκα στο YouTube , όντως αυτός μόνο σταγόνες ρίχνει , και με ένα βαμβάκι μαζεύει υγρά αλλά μου φάνηκε κάπως όλη η επέμβαση , τώρα που είδα πως γίνεται μου κακοφάνηκε
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μου είπε ότι είναι καινούργια μέθοδος και τα κάνει όλα το μηχάνημα , την βρήκα στο YouTube , όντως αυτός μόνο σταγόνες ρίχνει , και με ένα βαμβάκι μαζεύει υγρά αλλά μου φάνηκε κάπως όλη η επέμβαση , τώρα που είδα πως γίνεται μου κακοφάνηκε Μην βασιζεσαι σε βιντεο του Υoutube .Είναι πολύ πιο απλα τα πραγματα και εντελως ανωδωνα .Εκανα lasik πριν 7 χρονια στα 50 μου και δεν το εχω μετανοιωσει στο ελαχιστο.Ποσο ετων εισαι ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρα ...Η κορη μου ειχε κανει στα 18 και είναι 27 τωρα .Σε ρωτησα γιατι αν ησουν 40+ θα επρεπε να συζητήσεις με τον γιατρο την περιπτωση να σου αφησει λιγη μυωπια σε ένα ματι για να "σκαντζαρει" την επερχομενη πρεσβυωπια όπως εμενα (μεθοδος monovision) . Σε σενα όμως δεν υπαρχει λογος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα