Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο έχεις evabb;

Εγώ είχα 6,5 και 6 βαθμούς μυωπία και 2,5 βαθμούς αστιγματισμό και τώρα βλέπω τέλεια.

ε εχω παραπανω. ξερω τι λεω.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είχα 6.5 μυωπία και 3+ αστιγματισμό. Μόνο αστιγματισμός στο 1 μου μεινε λόγω του ότι ήταν πολύ υψηλός. Νομίζω πως μόνο αυτός δε μπορεί να μηδενίσει, η μυωπία μηδενίζει όσο και να χεις. Γυαλιά πάντως εννοείται πως δε φοράω και βλέπω τέλεια.

Δημοσ.

ε εχω παραπανω. ξερω τι λεω.

Εγώ πάντως το ανέφερα. 12 βαθμούς η γυναίκα μου και τώρα έχει 0.

Μιλάμε χωρίς φακούς επαφής, δεν σε αναγνώριζε στο μισό μέτρο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το ανέφερα. 12 βαθμούς η γυναίκα μου και τώρα έχει 0.

Μιλάμε χωρίς φακούς επαφής, δεν σε αναγνώριζε στο μισό μέτρο...

Απολυτο λογικο .Εγω με 5 βαθμους για να παω wc φοραγα γυαλια πριν την επεμβαση .Μετα για μηνες οταν σηκωνομουν απο το κρεβατι ...εψαχνα στο κομοδινο τα γυαλια .

• Like 1
Δημοσ.

Απολυτο λογικο .Εγω με 5 βαθμους για να παω wc φοραγα γυαλια πριν την επεμβαση .Μετα για μηνες οταν σηκωνομουν απο το κρεβατι ...εψαχνα στο κομοδινο τα γυαλια .

Χαχαχα και νομιζα οτι ημουν ο μονος!!! 

Εγω ειχα 2 βαθμους μυωπια και παρ'αυτα το πηρα αποφαση και την εκανα!!! Η επεμβαση εγινε οκτωβριο του 12'. Αν θυμαμαι καλα ειχα δωσει 1500ευρω. Παντως και τα κολλυρια δεν ηταν φθηνα...Νομιζω για 2-3 μηνες, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εφευγε ενα 100ρικο ανα μηνα. 

Δημοσ.

Γιατί εχω λίγη μυωπία στο ένα μάτι , μου είπε με

1.25 και 0.25 αστιγματισμό δεν αξίζει να κανείς lasik

Αν και η lasik είναι συνηθως για μικρες εως μετριες μυωπιες προφανως ο γιατρος ξερει καλυτερα.

Δημοσ.

Μου είπε ότι είναι καινούργια μέθοδος και τα κάνει όλα το μηχάνημα , την βρήκα στο YouTube , όντως αυτός μόνο σταγόνες ρίχνει , και με ένα βαμβάκι μαζεύει υγρά αλλά μου φάνηκε κάπως όλη η επέμβαση , τώρα που είδα πως γίνεται μου κακοφάνηκε

Δημοσ.

Μου είπε ότι είναι καινούργια μέθοδος και τα κάνει όλα το μηχάνημα , την βρήκα στο YouTube , όντως αυτός μόνο σταγόνες ρίχνει , και με ένα βαμβάκι μαζεύει υγρά αλλά μου φάνηκε κάπως όλη η επέμβαση , τώρα που είδα πως γίνεται μου κακοφάνηκε

Μην βασιζεσαι σε βιντεο του Υoutube .Είναι πολύ πιο απλα τα πραγματα και εντελως ανωδωνα .Εκανα lasik πριν 7 χρονια στα 50 μου και δεν το εχω μετανοιωσει στο ελαχιστο.Ποσο ετων εισαι ?

Δημοσ.

Μια χαρα ...Η κορη μου ειχε κανει στα 18 και είναι 27 τωρα .Σε ρωτησα γιατι αν ησουν 40+ θα επρεπε να συζητήσεις με τον γιατρο την περιπτωση να σου αφησει λιγη μυωπια σε ένα ματι για να "σκαντζαρει" την επερχομενη πρεσβυωπια όπως εμενα (μεθοδος monovision) . Σε σενα όμως δεν υπαρχει λογος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...