fabiars Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα , 3750€ συνολικά ; Πολλά δεν είναι ; Όλοι λένε 2.000€ περίπου ! Έχω την Ίδια μυωπία και θα πάω από βδομάδα να εξεταστώ και θα δούμε !
Sova Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ τόσο κοστίζει, ξεχνάω να αναφέρω ότι δε μένω Ελλάδα. Θα δεις τον κόσμο με άλλα μάτια! Good luck! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στις 2/2/2015 στις 11:55 ΠΜ, fabiars είπε Καλησπέρα , 3750€ συνολικά ; Πολλά δεν είναι ; Όλοι λένε 2.000€ περίπου ! Έχω την Ίδια μυωπία και θα πάω από βδομάδα να εξεταστώ και θα δούμε ! Πραγματικα παρα πολλα για τις σημερινες εποχες ...Καπου στα 3000 ειχα πληρωσει πριν 8 χρονια για την κορη μου αλλα εγω πριν 6 χρονια πληρωσα λιγο πανω απο 2000 .Το ιδια και η γυναικα μου ....Πραγμαατικα δεν μετανοιωσα ποτε.
panos2171 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Όσοι έχετε κάνει επέμβαση συνεχίζετε να βάζετε λιπαντικές σταγόνες αν καμιά φορά ξεραίνονται/κουράζονται τα μάτια;
kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αυτο με τις εγγυησεις ειναι γελοιο...κανενας δεν μπορει να εγγυηθει για το αποτελεσμα πριν.- Γι αυτο κ δεν προκειτε κανεις να υπογραψει ρητρα απο πριν. οποιαδηποτε επαναληψη λειζερ ειναι χ2 πιο μεγαλο ρισκο! Αν μπορεσει να σου αποδειξει το αντιθετο επισημα με ερευνα τοτε γραψε μου εδω το κειμενο. αν θες ινφο γι αυτο που λεω στειλε
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στις 2/2/2015 στις 8:47 ΜΜ, panos2171 είπε Όσοι έχετε κάνει επέμβαση συνεχίζετε να βάζετε λιπαντικές σταγόνες αν καμιά φορά ξεραίνονται/κουράζονται τα μάτια; Εγω δεν ειχα ποτε τετοια συμπτωματα.
Sova Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το ρίσκο υπάρχει σε όλες τις επεμβάσεις. Για τα μάτια το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά, αλλά και πάλι χαίρομαι που το έκανα. panos2171, πότε έκανες την επέμβαση και ξηραίνονται ακόμα τα μάτια σου; Επίσης, φοράτε προστατευτικά γυαλιά για τον υπολογιστή και το διάβασμα;
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Tέλη του 12 την έκανα. Ξεραίνονται όταν είμαι ώρες στον υπολογιστή ή σε ξηρό περιβάλλον, που νομίζω συμβαίνει στον καθένα. Γενικά δε τις χρειάζομαι απλά επειδή που και που παθαίνω επιπεφυκίτιδα, δακρύζει το μάτι δηλαδή (και πριν την επέμβαση το είχα αυτό) βάζω σταγόνες και φεύγει οπότε αφού μου μένουν οι σταγόνες με την ευκαιρία βάζω που και που όταν τα βλέπω να κουράζονται. Μου το χε πει και ο γιατρός ότι αυτές τις σταγόνες (systan ultra) μπορώ να τις βάζω και μετά την επέμβαση όποτε θέλω, λιπαντικές είναι άλλωστε. Προστατευτικά γυαλιά όχι δε φοράω.
Sorath Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και η γυναίκα μου έκανε πέρσι και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. Έχει αλλάξει η ζωή της. Βέβαια είχε και τεράστια μυωπία (12 βαθμούς...). Καθώς και ο πατέρας μου. Με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ (στην Αθήνα βρίσκεις από 2000€ και κάτω), αξίζει και με το παραπάνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στις 3/2/2015 στις 10:39 ΠΜ, Sorath είπε Και η γυναίκα μου έκανε πέρσι και δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. Έχει αλλάξει η ζωή της. Βέβαια είχε και τεράστια μυωπία (12 βαθμούς...). Καθώς και ο πατέρας μου. Με τις τιμές να έχουν πέσει τόσο πολύ (στην Αθήνα βρίσκεις από 2000€ και κάτω), αξίζει και με το παραπάνω. Μπορεσε να κανει με 12 βαθμούς ?? Ποια μεθοδο και αν θελεις πες μου γιατρο Εχω κανει η κορη μου , η γυναικα μου κι εγω αλλα με πολύ λιγοτερους , αλλα εχω την 17χρονη κορη με τέτοιους βαθμούς και συνηθως δεν γινεται λογω λεπτου κερατοειδούς . Ευχαριστω
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 εγω παντως δεν προκειται να κανω ποτε την επεμβαση, πρωτον φοβαμαι, δευτερον εχω τοση πολυ μυωπια που και μετα την επεμβαση θα φοραω και παλι γυαλια και τριτον γιατι εχω πολυ καλη οπτικη οξειτητα (θα μπορσουσα να γινω πιλοτος) και δεν θελω να γινει καμια μαλακια και την χασω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στις 3/2/2015 στις 1:28 ΜΜ, evabb είπε εγω παντως δεν προκειται να κανω ποτε την επεμβαση, πρωτον φοβαμαι, δευτερον εχω τοση πολυ μυωπια που και μετα την επεμβαση θα φοραω και παλι γυαλια και τριτον γιατι εχω πολυ καλη οπτικη οξειτητα (θα μπορσουσα να γινω πιλοτος) και δεν θελω να γινει καμια μαλακια και την χασω. Στο εχει πει γιατρς αυτο ??? Οσο για το πιλοτος ελπιζω να το ειπες για αστειο...
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στις 3/2/2015 στις 1:49 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Στο εχει πει γιατρς αυτο ??? Οσο για το πιλοτος ελπιζω να το ειπες για αστειο... ναι. το πιλοτος ειναι σχημα λογου, προφανως. δεν μιλαω για μυωπια της ταξης του 3 που λενε καποιοι οτι ειναι πολυ.
Prozac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο έχεις evabb; Εγώ είχα 6,5 και 6 βαθμούς μυωπία και 2,5 βαθμούς αστιγματισμό και τώρα βλέπω τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα