Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Όχι αλλα μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτήσεις .
patras7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αυτο θα κανω.το θεμα ειναι οτι ειμαι και ανασφαλιστος αυτο το διαστημα οποτε τι να τους πω...αν εχει καποιος παντως εμπειρια απο το νοσοκομειο οφθαλμιατρειο Αθηνων ας την αναφερει.
santana99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 έχει κάνει κανείς 2η επέμβαση prk; αν θέλει ας στείλει πμ
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 5/9/2016 στις 5:28 ΜΜ, santana99 είπε έχει κάνει κανείς 2η επέμβαση prk; αν θέλει ας στείλει πμ Για ποιο λογο δευτερη φορα ?
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά 6.5 και 6.5 με μισο βαθμό αστιγματισμό στο ενα μάτι.. γκαβούλιακας που λέμε.. 35 ειμαι και τα βαρέθηκα τα γυαλιά αλλά πιο πολύ βαρέθηκα να βλέπω τα αντικείμενα σε μικρότερες διαστάσεις λόγω του φακού.. Γενικά ιδρώνω αρκετά και κάνω εργασίες ως hobby που εχουν λίγο σκόνη οπότε καταλαβαίνετε όσοι φοράτε γυαλιά τι δράμα ειναι να σου γλιστράνε τα γυαλιά και να είναι μέσα στις σκόνες.. Φακοί επαφής φοράω απο τα 16 μου χρονια. Ειναι πολύ βολικοί αλλα ξηραίνουν το μάτι μετα απο αρκετή χρήση. Ο αδερφός μου με παρόμοια μυωπία έκανε κι αυτός lasik αν θυμάμαι καλά. Τον μηδένισε και στα 2 μάτια και μαλιστα στο 1 απο τα 2 βλέπει παραπάνω απο το κανονικό. Ωστόσο τον πρώτο μήνα θέλει σταγόνες γιατι ξηραίνονται τα μάτια.. Επίσης σε εξετάζουν δυο φορές για να δουν αν εισαι κατάλληλος για την επέμβαση. Εαν οχι δεν προχωράνε. Μια ερώτηση. Εχω ακουσει οτι καλύτερη εποχη ειναι ο χειμώνας για το Laser . Υπάρχει κάποιος λόγος γι αυτό; λογο θερμοκρασίας και εγκαύματος που προκαλείται στο μάτι μήπως; Σκέφτομαι οκτώβρη - νοέμβρη να πάω επιτέλους και μάλιστα εχω μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.. 1
Jimys2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 5/9/2016 στις 7:04 ΜΜ, Prof_Chaos είπε Μια ερώτηση. Εχω ακουσει οτι καλύτερη εποχη ειναι ο χειμώνας για το Laser . Υπάρχει κάποιος λόγος γι αυτό; λογο θερμοκρασίας και εγκαύματος που προκαλείται στο μάτι μήπως; Σκέφτομαι οκτώβρη - νοέμβρη να πάω επιτέλους και μάλιστα εχω μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.. Χειμωνα διοτι οι μερες που εχει εντονη ηλιοφανεια ειναι συνηθως λιγοτερες. Βεβαια, Ελλαδα ειμαστε.....Δεκεμβριο μηνα μπορει να σκαει ο τζιτζικας Εννοειτα για τους πρωτους μηνες παντου και παντα με γυαλια ηλιου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 5/9/2016 στις 7:04 ΜΜ, Prof_Chaos είπε παιδιά 6.5 και 6.5 με μισο βαθμό αστιγματισμό στο ενα μάτι.. γκαβούλιακας που λέμε.. 35 ειμαι και τα βαρέθηκα τα γυαλιά αλλά πιο πολύ βαρέθηκα να βλέπω τα αντικείμενα σε μικρότερες διαστάσεις λόγω του φακού.. Γενικά ιδρώνω αρκετά και κάνω εργασίες ως hobby που εχουν λίγο σκόνη οπότε καταλαβαίνετε όσοι φοράτε γυαλιά τι δράμα ειναι να σου γλιστράνε τα γυαλιά και να είναι μέσα στις σκόνες.. Φακοί επαφής φοράω απο τα 16 μου χρονια. Ειναι πολύ βολικοί αλλα ξηραίνουν το μάτι μετα απο αρκετή χρήση. Ο αδερφός μου με παρόμοια μυωπία έκανε κι αυτός lasik αν θυμάμαι καλά. Τον μηδένισε και στα 2 μάτια και μαλιστα στο 1 απο τα 2 βλέπει παραπάνω απο το κανονικό. Ωστόσο τον πρώτο μήνα θέλει σταγόνες γιατι ξηραίνονται τα μάτια.. Επίσης σε εξετάζουν δυο φορές για να δουν αν εισαι κατάλληλος για την επέμβαση. Εαν οχι δεν προχωράνε. Μια ερώτηση. Εχω ακουσει οτι καλύτερη εποχη ειναι ο χειμώνας για το Laser . Υπάρχει κάποιος λόγος γι αυτό; λογο θερμοκρασίας και εγκαύματος που προκαλείται στο μάτι μήπως; Σκέφτομαι οκτώβρη - νοέμβρη να πάω επιτέλους και μάλιστα εχω μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.. Καλο ειναι φιλε μου να μην ειναι καλοκαιρι λογω ηλιου χωρις να ειναι και απαγορευτικο .Να ξερεις οτι θα χρειαζεσαι γυαλια ηλιου τον πρωτο καιρο οπωσδηποτε . Καλη επιτυχια . 1
santana99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 5/9/2016 στις 5:34 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Για ποιο λογο δευτερη φορα ? από πρωτοβουλία γιατρού σταμάτησαν νωρίτερα τα κολήρια κορτιζόνης και η όραση χειροτέρεψε. ξανάρχισαν τα κολύρια και βελτιωθηκε η κατάσταση, αλλά υπάρχει περίπτωση για 2η επέμβαση αφαίρεση επιθηλίου μόνο
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 6/9/2016 στις 6:03 ΠΜ, santana99 είπε από πρωτοβουλία γιατρού σταμάτησαν νωρίτερα τα κολήρια κορτιζόνης και η όραση χειροτέρεψε. ξανάρχισαν τα κολύρια και βελτιωθηκε η κατάσταση, αλλά υπάρχει περίπτωση για 2η επέμβαση αφαίρεση επιθηλίου μόνο Μαλιστα.Γιατρος δεν ειμαι αλλα θεωρω οτι ναι μεν κακως σταματησαν τα κολλυρια αλλα δεν ξερω αν εχουν σχεση με την ποιοτητα της ορασης .
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα με την μέθοδο prk πόση αποχή σας συνέστησε ο ιατρός από οθόνες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Για prk δεν ξερω αλλα με lasik καμμια .Απλα το πρωτο βραδυ ειχα καποια δυσκολια .
mclein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 27/9/2016 στις 11:06 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Για prk δεν ξερω αλλα με lasik καμμια .Απλα το πρωτο βραδυ ειχα καποια δυσκολια . αν δεν είναι κόπος, στειλε μου σε παρακαλω το ονομα + τηλ του γιατρου σου. εχω δει οτι εισαι παρα πολυ ευχαριστημενος οπως κ η οικογενεια... τα γυαλια μου, που κοστιζουν μια περιουσια οι φακοι τους, διαλυονται σιγα σιγα και δεν προτιθεμαι να αγορασω γυαλια παλι μονο για 2 ετη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 27/9/2016 στις 11:29 ΠΜ, mclein είπε αν δεν είναι κόπος, στειλε μου σε παρακαλω το ονομα + τηλ του γιατρου σου. εχω δει οτι εισαι παρα πολυ ευχαριστημενος οπως κ η οικογενεια... τα γυαλια μου, που κοστιζουν μια περιουσια οι φακοι τους, διαλυονται σιγα σιγα και δεν προτιθεμαι να αγορασω γυαλια παλι μονο για 2 ετη. Εχεις pm φιλε μου. Στις 27/9/2016 στις 11:29 ΠΜ, mclein είπε αν δεν είναι κόπος, στειλε μου σε παρακαλω το ονομα + τηλ του γιατρου σου. εχω δει οτι εισαι παρα πολυ ευχαριστημενος οπως κ η οικογενεια... τα γυαλια μου, που κοστιζουν μια περιουσια οι φακοι τους, διαλυονται σιγα σιγα και δεν προτιθεμαι να αγορασω γυαλια παλι μονο για 2 ετη. 3 μηνες πρινκανω lasik ειχα δωσει 1500 ευρω για καλο σκελετο και πολυεστικα γυαλια !!Με φακους επαφης δεν τα ειχα καταφερει... 1
mclein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 27/9/2016 στις 12:44 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε 3 μηνες πρινκανω lasik ειχα δωσει 1500 ευρω για καλο σκελετο και πολυεστικα γυαλια !!Με φακους επαφης δεν τα ειχα καταφερει... για πολλα χρονια, πληρωνω τρελα λεφτα σε γυαλια. οχι τοσο για σκελετους αλλα για τους φακους. σκελετο αγορασα πριν 4 χρονια ic berlin αλλα μου τα εκλεψαν στην παραλια κ ειπα τελος οι πολυ ακριβοι. τωρα λεω να το τελειωσω για παντα το θεμα, αν φυσικα γινεται για τα ματια μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στις 27/9/2016 στις 1:27 ΜΜ, mclein είπε για πολλα χρονια, πληρωνω τρελα λεφτα σε γυαλια. οχι τοσο για σκελετους αλλα για τους φακους. σκελετο αγορασα πριν 4 χρονια ic berlin αλλα μου τα εκλεψαν στην παραλια κ ειπα τελος οι πολυ ακριβοι. τωρα λεω να το τελειωσω για παντα το θεμα, αν φυσικα γινεται για τα ματια μου. Θα πας σε ενα γιατρο που εχεις εμπιστοσυνη και θα κανεις οτι σου πει και οποια μεθοδο σου πει .Ελαχιστες περιπτωσεις δεν σηκωνουν επεμβαση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα