PaRaNo1d Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω τελικα μετα απο 9 μερες αφου το εχω κανει. την μεθοδο prk παω πολυ καλα. Βεβαια η οραση ειναι ακομα λιγο θολη αλλα μερα με τν μερα παει καλυτερα. Μν σε φοβιζει τπτ για τν επεμβαση...το μονο που θα περασεις ειναι μια κουραστικη μερα (την μερα που θα το κανεις) γιατι δεν θα μπορεις να κρατας τα ματια σου ανοιχτα...θα σε κοβουν. θα πρεπει ουσιαστικα να εισαι σε ενα δωματιο χωρις φωτα και κλειστα πατζουρια και απλα να κανεις υπομονη να περασει η μερα. δηλαδη απλα κοιμησου. απο εκει και περα ολα εχουν παρει τν δρομο τους...το λειζερ σαν λειζερ εμενα εκανε 10 λεπτα. πολυ γρηγορα και απλα. το μονο που θα νιωσεις στο λειζερ και θα σε ενοχλησει (τουλαχιστον εμενα με ενοχλησε λιγο) ειναι ενα ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ που μ εριξαν και το ενιωσα. αυτο,τπτ αλλο. Προχωρα! αλλη φαση! 1
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω τελικα μετα απο 9 μερες αφου το εχω κανει. την μεθοδο prk παω πολυ καλα. Βεβαια η οραση ειναι ακομα λιγο θολη αλλα μερα με τν μερα παει καλυτερα. Μν σε φοβιζει τπτ για τν επεμβαση...το μονο που θα περασεις ειναι μια κουραστικη μερα (την μερα που θα το κανεις) γιατι δεν θα μπορεις να κρατας τα ματια σου ανοιχτα...θα σε κοβουν. θα πρεπει ουσιαστικα να εισαι σε ενα δωματιο χωρις φωτα και κλειστα πατζουρια και απλα να κανεις υπομονη να περασει η μερα. δηλαδη απλα κοιμησου. απο εκει και περα ολα εχουν παρει τν δρομο τους...το λειζερ σαν λειζερ εμενα εκανε 10 λεπτα. πολυ γρηγορα και απλα. το μονο που θα νιωσεις στο λειζερ και θα σε ενοχλησει (τουλαχιστον εμενα με ενοχλησε λιγο) ειναι ενα ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΟΛΛΥΡΙΟ που μ εριξαν και το ενιωσα. αυτο,τπτ αλλο. Προχωρα! αλλη φαση! εκτος απο το κολλυριο που σου εριξαν τωρα τι αλλο χρησιμοποιεις?
PaRaNo1d Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για τς πρωτες 5 μερες,βαζεις 3 κολλυρια 5 φορες την ημερα και εχεις στα ματια σου θεραπευτικους φακους που σ βαζει ο γιατρος μετα το λειζερ για να μν σου κοβονται τα ματια και πονας. Μετα απο 5 μερες λοιπον αφου σ βγαλει τους φακους συνεχιζεις 1 μονο κολλυριο και τα απλα δακρυα για 25 ημερες. 5 φορες την ημερα. Αυτα,μετα εισαι κομπλε..Τα γυαλια ηλιου στν ηλιο βεβαια ειναι must. θα σου πει για 3 μηνες τουλαχιστον να εισαι πολυ προσεκτικος στν ηλιο. παντα να τα φορας.
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για τς πρωτες 5 μερες,βαζεις 3 κολλυρια 5 φορες την ημερα και εχεις στα ματια σου θεραπευτικους φακους που σ βαζει ο γιατρος μετα το λειζερ για να μν σου κοβονται τα ματια και πονας. Μετα απο 5 μερες λοιπον αφου σ βγαλει τους φακους συνεχιζεις 1 μονο κολλυριο και τα απλα δακρυα για 25 ημερες. 5 φορες την ημερα. Αυτα,μετα εισαι κομπλε..Τα γυαλια ηλιου στν ηλιο βεβαια ειναι must. θα σου πει για 3 μηνες τουλαχιστον να εισαι πολυ προσεκτικος στν ηλιο. παντα να τα φορας. φακους???? α μη μου λες τετοια... δε τους μπορω καθολου τους φακους! ειναι απαραιτητοι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για τς πρωτες 5 μερες,βαζεις 3 κολλυρια 5 φορες την ημερα και εχεις στα ματια σου θεραπευτικους φακους που σ βαζει ο γιατρος μετα το λειζερ για να μν σου κοβονται τα ματια και πονας. Μετα απο 5 μερες λοιπον αφου σ βγαλει τους φακους συνεχιζεις 1 μονο κολλυριο και τα απλα δακρυα για 25 ημερες. 5 φορες την ημερα. Αυτα,μετα εισαι κομπλε..Τα γυαλια ηλιου στν ηλιο βεβαια ειναι must. θα σου πει για 3 μηνες τουλαχιστον να εισαι πολυ προσεκτικος στν ηλιο. παντα να τα φορας. Εγω εβαλα φακους μονο για 24 ωρες μετα την επεμβαση και ηταν καθαρα προστατευτικοι .Καμια ενοχληση.Δακρυα αν και μου ειπε δεν χρειαστηκα να βαλω .
Alithinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ δε ξέρω τίποτα για φακούς. Πήγα και την έκανα το 2009. 30 λεπτά υπόθεση ήταν, με τα 10 να είσαι κάτω από τα μηχανήματα και να κρατά η επέμβαση. τη στιγμή της επέμβασης είναι άβολα ομολογουμένως, διότι μέχρι να τελειώσει, κάποια λεπτά, δε βλέπεις τίποτα! και μυρίζει καμένο από το λέηζερ που βαράει το μάτι. αφού γύρισα σπίτι, άκουσα τη συμβουλή του γιατρού και έπεσα για ύπνο. την επόμενη μέρα απλά έβλεπα καθαρά. για κάτι μήνες έβλεπα στεφάνια γύρω από τα φώτα κατά τη νύχτα και γενικά τη νύχτα δεν έβλεπα τόσο καλά όσο πριν. αλλά μετά έφτιαξαν.
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ δε ξέρω τίποτα για φακούς. Πήγα και την έκανα το 2009. 30 λεπτά υπόθεση ήταν, με τα 10 να είσαι κάτω από τα μηχανήματα και να κρατά η επέμβαση. τη στιγμή της επέμβασης είναι άβολα ομολογουμένως, διότι μέχρι να τελειώσει, κάποια λεπτά, δε βλέπεις τίποτα! και μυρίζει καμένο από το λέηζερ που βαράει το μάτι. αφού γύρισα σπίτι, άκουσα τη συμβουλή του γιατρού και έπεσα για ύπνο. την επόμενη μέρα απλά έβλεπα καθαρά. για κάτι μήνες έβλεπα στεφάνια γύρω από τα φώτα κατά τη νύχτα και γενικά τη νύχτα δεν έβλεπα τόσο καλά όσο πριν. αλλά μετά έφτιαξαν. δε βλεπεις τιποτα για λιγο και μυριζει καψιμο? τωρα εχω αρχισει να φρικαρω παλι φακους δεν παιζει επισης να μπορεσω να βαλω με τιποτα οπως λενε τα παιδια παραπανω
Alithinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εμένα δε μου παν τίποτα για φακούς πάντως. Απλά αυτό με τα κολλύρια. Βασικά το ένα είναι κολλύριο, το άλλο είναι δάκρυα. Το ένα απ τα δύο είναι για να μη πάθει κάμια μόλυνση και το βάζεις για κάμια 10αριά μέρες αν θυμάμαι καλά, και τα δάκρυα είναι για ενυδάτωση, επειδή για ένα διάστημα μετά την επέμβαση τα μάτια θα είναι ξηρά (εξού και το 'κόψιμο' που ανέφερε κάποιος). κοίτα μη φρικάρεις, απλά σκέψου ότι η όλη υπόθεση κρατά 30 λεπτά, με την ίδια την επέμβαση 10 λεπτά. Μετά θα βλέπεις μακρυά και δεν θα χρειαστεί ξανά να φοράς γυαλιά ή ότιδήποτε.
Jimys2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, η δικια μου εμπειρία. Τα πρωτα 5 λεπτά αραζεις ξαπλωμενος(εχεις παρει και το χαπακι σου) Τα επόμενα 5,κανουν τοπικη αναισθησια στα ματια, και σου βαρανε το λειζερ. Εμενα προσωπικά μου μυρισε καμενο κοτόπουλο χαχαχαχα. Τελος, the next day, εψαγνα τα γυαλια απο το κομωδινο και δευτερόλεπτα αργότερα λεω : μα καλα, βλαμενος είμαι; 2
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, η δικια μου εμπειρία. Τα πρωτα 5 λεπτά αραζεις ξαπλωμενος(εχεις παρει και το χαπακι σου) Τα επόμενα 5,κανουν τοπικη αναισθησια στα ματια, και σου βαρανε το λειζερ. Εμενα προσωπικά μου μυρισε καμενο κοτόπουλο χαχαχαχα. Τελος, the next day, εψαγνα τα γυαλια απο το κομωδινο και δευτερόλεπτα αργότερα λεω : μα καλα, βλαμενος είμαι; τοπιλη αναισθησια πως σου εκαναν εσενα? αντε παλι με το καμμενο χαχα. θα με πιασει η φρικη του αιωνα εμενα
santana99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 φακούς δεν θα βάλεις εσύ, ο γιατρός βάζει και τους βγάζει μετά από περίπου 3 μέρες. η αναισθησία γίνεται με σταγόνες
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τελος, the next day, εψαγνα τα γυαλια απο το κομωδινο και δευτερόλεπτα αργότερα λεω : μα καλα, βλαμενος είμαι; Αυτο το εκανα πολυ καιρο εγω μεχρι να συνηθισω χωρις γυαλια .
patras7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.μου ειπαν οτι στο οφθαλμιατρειο αθηνων γινεται η επεμβαση δωρεαν.ισχυει γνωριζει κανεις;
patras7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δωρεαν οχι αλλα πολυ πιο οικονομικα.σευχαριστω.γνωριζεις μηπως τιμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα