Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει νόημα η λογική σου. Σε 8-10 χρόνια και ο i5 και o ι7 θα είναι για πέταμα. Και κανένας δεν θα είναι καλύτερος από τον άλλον γιατί ότι και να πολλαπλασιάσεις με το 0 σου δίνει πάλι 0. Γράψε αναλυτικά τα specs του άλλου συστήματος.
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 nickarmy απλα να ξερεις οτι αν σε ενδιαφερει το upgrade path το s1155 δεν εχει γιατι παει για αντικατασταση σε καποιους μηνες. για πόσους μήνες μιλά μαι γιατι με το παρόν pc δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα ! και με καθυστερεί πολύ στις εργασίες μου ... , εννοείς οτι θα βγουν νέα γενιά μητρικών άρα και ram ddr4 κτλ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Συνέχεια θα βγαίνουν καινούρια πράγματα και συνέχεια θα υποβαθμ΄λιζονται αυτά που ήδη έχουμε. Αν πας με τέτοια λογική δεν θα αγοράσεις ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για την αναμονή της 8ΧΧΧ σειράς.
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει νόημα η λογική σου. Σε 8-10 χρόνια και ο i5 και o ι7 θα είναι για πέταμα. Και κανένας δεν θα είναι καλύτερος από τον άλλον γιατί ότι και να πολλαπλασιάσεις με το 0 σου δίνει πάλι 0. Γράψε αναλυτικά τα specs του άλλου συστήματος. γιαυτό θέλω να ΄΄εχω καθαρά 8 χρόνια τέλειας λειτουργίας (όπως είχα με αυτό ) και μετά ξαναβλέπουμε ως τοτε αμ καλή ερώτηση , ποιο πρόγαμμα να κατεβάσω ,δεν θυμάμαι όνομα ...
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αν κοιτας σε λογικο οριζοντα αναβαθμισεων 2ετιας πχ το 1155 δεν στον παρεχει.Σε 4-5 μηνες θα αντικατασταθει.5-8 χρονια βαθους που ζητας δεν υπαρχουν στον κοσμο του pc hardware.
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Συνέχεια θα βγαίνουν καινούρια πράγματα και συνέχεια θα υποβαθμ΄λιζονται αυτά που ήδη έχουμε. Αν πας με τέτοια λογική δεν θα αγοράσεις ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για την αναμονή της 8ΧΧΧ σειράς. εννοείτε απλός με το πσ μου έπαιξα και crysis mirrors edge και άλλα και photoshop δουλεψα καλά (τότε δεν το χρησιμοποιούσα όμως όπως τώρα..) γιαυτό όπως είπα θα ήθελα το τροφοδοτικο (οπως και εκανες αν διαβασα καλα) να αντέξει και δεύτερη κάρτα για να τη βάλω στα μέσα χων χρόνων (πιστεύω θα δώσει μια παράταση) και επειδή κάθε τεχνολογία νεα που βγαίνει είναι ακριβή νομίζω οτι η μετάβαση σε αυτή δεν είναι γρηγορη για την πλειοψηφία Αν κοιτας σε λογικο οριζοντα αναβαθμισεων 2ετιας πχ το 1155 δεν στον παρεχει.Σε 4-5 μηνες θα αντικατασταθει.5-8 χρονια βαθους που ζητας δεν υπαρχουν στον κοσμο του pc hardware. είπες pc βέβαια αλλά μην ξεχνάς οτι το ps3 που κλίνει καμια 6 χρόνια μια χαρά είναι (σελίγο βέβαια θα δούμε απο ότι φαίνεται το νεο..)
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Για αναβαθμισεις μιλαω φιλε μου.Και η κονσολα ειναι αλλο πραγμα.
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 μετά το κατάλαβα , ανάφερα τη κονσολα γιατι περιπου οτι βαίνει για την μια πλατφόρμα βγαίνει και για την άλλη , οσο το θέμα των εργασιών το μονο που ξέρω είναι οτι θα τρέχουν τα τωρινά, πότε θα βγει εκείνη η εκδοση που είναι αρκετά βαριά κτλ για να πάς σε αναβάθμηση δεν την ξέρεις (μιλάω κυρίως για fotoshop και ποιο καθημερινές εφαρμογές ) γιατί σίγουρα και συμφωνώ μαζί σας σε 1 χρόνο απο τώρα ότι και να πάρω θα υστερεί
stm00192 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Φίλε nickarmy... ακου τον παππου Δεινόσαυρο ξέρει τι λέει.... για την χρήση που θέλεις ο 3770 είναι υπερβολικός και αχρείαστος και το ίδιο θα είναι για αρκετα χρόνια ακομη.... Σκέψου ότι επεξεργαστες 4 - 5 χρόνων ακόμη στέκονται καλά (βλέπε Q6600, Q9550, i7 920) οποτε κράτα τα πολύτιμα λεφτουδακια ή ακομη καλυτερα βάλτα στην ακρη διότι μέσα στο διάστημα που σκέφτεσαι να κρατήσεις τον υπολογιστή είναι πολυ πιο πιθανό καποια στιγμή να χρειαστεις να αλλαξεις καρτα γραφικών η οποία θα στερέψει από δύναμη παρά επεξεργαστή! 1
nickarmy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 βασικά γιαυτό ακριβώς θέλω να βάλλω επεξεργαστή <<και να κάθετε>> γιατί κάρτα θα μπορώ να αγοράσω (αν είμαστε καλά ) αλλά βάση και της είδησης (όπως άλλωστε αναφέρθηκε και εχθές) μετά πάμε σε ενωμένες μητρικές-επεξεργαστές
nickarmy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 παιδιά τελικά <<έκανα του κεφαλιού μου>> και έδωσα τα 277* για το σύστημα της υπογραφής μου ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την βοήθεια σας , το σύστημα το συναρμολόγησα την ημέρα των Χριστουγέννων αλλα δεν είχα χρόνο και μιας και μιας που βρήκα τώρα ήθελα να το κάνω πλήρωσα 1470 αν θυμάμαι καλά πέτυχα κάποια σε προσφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα