kostis032 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπών εσύ το μονό που θα πειράξεις τώρα είναι η 4 χρονισμοί θα τούς πας 9-9-9-24 Eφοσον δεν μπορείς να ανεβάσεις τα volt στην mobo σου σε 1.65v το αφήνεις σε 1.5v και να τρέχουν στα 1333Mhz Δοκίμασε το έτσι να δούμε πως πάει και τρέξε ξανά memtest86
Spyros_Spy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπών εσύ το μονό που θα πειράξεις τώρα είναι η 4 χρονισμοί θα τούς πας 9-9-9-24 Eφοσον δεν μπορείς να ανεβάσεις τα volt στην mobo σου σε 1.65v το αφήνεις σε 1.5v και να τρέχουν στα 1333Mhz Δοκίμασε το έτσι να δούμε πως πάει και τρέξε ξανά memtest86 Οκ αυτό κάνω τώρα, έβαλα τις 2 μαζί και αργότερα μια μια ξεχωριστά. Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί όταν τρέχει το τεστ μου γράφει "Settings: RAM:666 Mhz (ddr1333)?" τουλάχιστον στο τεστ οι χρονισμοί είναι 9-9-9-24. και κάτι ακόμα. Η μητρική μου λέει ότι υποστηρίζει 1800(OC), δηλαδή συγνώμη,, godlike Overclock θα είναι αυτό με μόνο 1.5V να περνάνε; Edit: Αν αφήσω να τρέξει το memtest και με τις 2 μαζί και δεν βγάλουν error, θα πρέπει να τις τρέξω και ξεχωριστά μετά; γιατί βλέπω εκεί που "κόλλαγαν" οι άλλες (στο test 7) αυτές βγήκαν καθαρές μαζί. Έκατσα έψαξα για τις "supported memories" και στην Ελλάδα φαίνεται υπάρχει μόνο αυτή http://www.plaisio.g...2000KLU-4GK.htm την οποία πρέπει να την βάλω στο Dimm3 και Dimm4 και την κάνει downgrade σε 1800.. η συγκεκριμένη τρέχει στα 1.6V όμως πάνω από όλα.. Edit: Μια μιση ώρα έκανα το τεστ. Κανένα error. Θα ανοίξω τον υπολογιστή και θα δω τι παίζει τώρα!! Διαφορά ελπίζω να μην υπάρχει από τα 1600 στα 1333, νομίζω δεν θα την καταλάβω καν. Edit2: Δεν θα την καταλάβαινα αν δηλαδή δούλευε.. Πάλι κόλλησε και έκανε restart. Αυτήν την φορά έβαλα τις Ram στα 1600 ungaged και στο slot 3,4 αντί του 1,2 και είδα ένα βιντεάκι στο Youtube χωρίς πρόβλημα. Φυσικά δεν καθυσηχάζομαι.. Αφού μου πέρνει την χαρά μαχαίρι αυτό το πρόβλημα! Αύριο θα του κάνω παραπάνω memtest. Θα σε ενημερώσω αύριο Κωστή. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2012 από Spyros_Spy
Spyros_Spy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε 1333 mhz Λοιπόν να τα καθαρογράψω λίγο πάλι. Έτρεξα και τις 2 RAM μαζί στα 1333, (όταν τις βάζω εκεί μπαίνουν αυτόματα στο 9-9-9-24). Το άφησα να κάνει 2 ολοκληρωμένα τεστ, περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά και δεν βρήκε πρόβλημα αλλά όταν τον άνοιξα κανονικά και πήγα να δω ένα βίντεο έκανε επανεκκίνηση. Ξαναμπήκα στο BIOS αφού έβαλα τις RAM στο slot 3 και 4 και τις έβαλα πάλι στα 1600 και είδα το βιντεάκι κανονικά. Αλλά δεν καθησυχάζομαι. Αύριο θα τις βάλω να τρέξουν πάλι στα 1333 και μια κάθε φορά θα τις κάνω τεστ και θα σου πω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και καλό βράδυ. Πραγματικά απογοητευμένος είμαι με αυτό το θέμα, έχω κάνει τα πάντα..
kostis032 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μπαίνεις bios πας ΜΒ Ιntelligent Tweaker μετά Μemory Clock - x8 μετα πας System Voltage Control - manual και DDR3 Voltage Control -1.65v και τελος DRAM Configuration DSTs Mode - Unganged DDR3 Timing Items - Manual και βάζεις τους πρώτους 4 χρονισμούς 9-9-9-24
Spyros_Spy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μπαίνεις bios πας ΜΒ Ιntelligent Tweaker μετά Μemory Clock - x8 μετα πας System Voltage Control - manual και DDR3 Voltage Control -1.65v και τελος DRAM Configuration DSTs Mode - Unganged DDR3 Timing Items - Manual και βάζεις τους πρώτους 4 χρονισμούς 9-9-9-24 Μόλις τελείωσα τα test πάντως στα 1333 Mhz χωρίς πρόβλημα. Μετά από αυτό που μου είπες θα κάνω πάλι memtest; Edit: Ο υπολογιστής κόλλησε και πάλι με τις ρυθμίσεις που μου είπες σε βιντεάκι. Κάνω Memtest με αυτές τις ρυθμίσεις τώρα. Edit2: Δεν βγάζει errors πια στις μνήμες, αλλά συνεχίζει τα restarts. Θα τον πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να τον κοιτάξουν, δεν γίνεται αλλιώς μου φαίνεται. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια, και ας μην έφτιαξε το σύστημα έμαθα πολλά για pc check ups. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2012 από Spyros_Spy
kostis032 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία εάν δεν έχεις προβλήματα αστές 1333mhz. Μην τρέχεις συνεχεία το memtest κάθε φορά που κανείς ρυθμίσεις. Μόλις βλέπεις VIDEO σου παγώνει η οθόνη και κανείς μονός σου reset ? Μήπως σου πετάει καμιά μπλε οθόνη να δούμε τη σφάλμα βγάζει.
Spyros_Spy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία εάν δεν έχεις προβλήματα αστές 1333mhz. Μην τρέχεις συνεχεία το memtest κάθε φορά που κανείς ρυθμίσεις. Μόλις βλέπεις VIDEO σου παγώνει η οθόνη και κανείς μονός σου reset ? Μήπως σου πετάει καμιά μπλε οθόνη να δούμε τη σφάλμα βγάζει. Στο memtest δεν βγάζει πρόβλημα ούτε στα 1.65 V 1600 ungaged 9-9-9-24. Η οθόνη δεν παγώνει, απλά μαυρίζει όλη, ακούω από πίσω τον ήχο από το βίντεο για 2-3 sec και μετά κάνει restart μόνος του. Εγώ δεν κάνω τίποτα και δεν έχει μπλε οθόνη.
Spyros_Spy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που σου είπα στο post #10 το έκανες? Όχι φίλε 2 φορές προσπάθησα και δεν το κατάφερα. Κατεβάζω το .zip, το κάνω extract και πατάω το OCCT.exe ανοίγει κανονικά το πρόγραμμα μου δίχνει διάφορα, πηγαίνω στην καρτέλα Power Supply, από τα 2 κυκλάκια πατάω αυτό που με αφήνει να αλλάξω τις ώρες. Βάζω 1 ώρα στο τεστ και idle time at start = 1 min, idle time at end 5 min. Τικάρω τα full screen και use all logical cores, το τρέχω και μου βγάζει error user cancelled ακριβώς μόλις περνάει το idle time 1 min. Σαν διαχειριστής το τρέχω..
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί δεν ξεκινάει καν... Windows 7 έχεις έτσι?
Spyros_Spy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί δεν ξεκινάει καν... Windows 7 έχεις έτσι? Ναι είχα τα Windows 7 32 bit και μόλις έκανα format πάλι στα Windows 7 64 bit. Αυθεντικά και τα 2. Τώρα έχω περάσει μέσα μόνο τα Windows updates, Chrome, Microsoft Security essentials, τα drivers της AMD και θα βάλω και το skype.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα