Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο συστημα μου ειναι:

Intel Pentium G860 3.0 GHz Dual Core Socket 1155 65W Box

Asrock Socket 1155 B75 Pro3 GLan Audio

ATI Radeon HD7770 GHz Edition 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (Club 3d) (CGAX-7772C)

Kingston Hyper X 8GB DDR3

Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin

OCZ 120GB Agility III AGT3-25SAT3

HDD 250g sat3

Καλησπερα σας,προσφατα αγορασα ενα νεο pc και το συναρμολογησα μονος μου,μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: Οταν παταω να ανοιξει το pc στην οθονη δεν βγαζει τιποτα(το pc κανει θορυβο κανονικα,γυρνανε τα ανεμυστηρακια κτλπ) , αμα απο το pc βγαλω την καρτα γραφικων ολα ειναι οκ(ανοιγει κανονικα περασα και τα windows 8 στο pc).Επειδη η οθονη μου εχει χαλασει χρησιμοποιω για οθονη την τηλεοραση(thomson).Την καρτα την δοκιμασα και σε αλλο pc και δουλευει μια χαρα.Μηπως φταιει η τηλεοραση? κατα καποιο τροπο δεν ειναι συμβατα?το pc το συνδεω με την τηλεοραση με το καλωδιο απο το pc (VGA).

Αυτη ειναι η τηλεοραση: http://www.commentca...omson-22e92nh22

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μπορεί να φταίει η μητρική ή και η ram.Δοκίμασε τις ram μία-μία σε διαφορετικό slot κάθε φορά και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Συνδεσα το pc με καλωδιο vga απο την μητρικη στην tv.Η καρτα δεν εχει θυρα vga για να συνδεσω απευθειας την καρτα με την tv

Δημοσ.

Λογικό τότε να μην έχεις εικόνα.Αφού έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα πάρεις έναν αντάπτορα dvi to vga και θα συνδέσεις το dvi στην κάρτα γραφικών και το καλώδιο vga θα το συνδέσεις στην άλλη μεριά του αντάπτορα.Για να δουλέψει έτσι όπως το έχεις κάνει εσύ θα πρέπει να βγάλεις την κάρτα την κάρτα γραφικών για να ενεργοποιηθεί η ενσωματωμένη.

Με πρόλαβε ο @άδικος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...