Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει το TP-Link Wireless ADSL Modem-Router Ν300 TD-W8961ND αλλά με έχει μπερδέψει το γεγονός ότι στο Πλαίσιο βρίσκω μάλλον το παλιό μοντέλο με Annex A και στο e-shop μάλλον είναι το νέο μοντέλο αλλά γράφει ότι έχει Annex M. Ποιά η διαφορά όταν η γραμμή μου είναι 24άρα και αν πούμε ότι παίρνω αυτό ποιο Αnnex διαλέγω?

Τώρα έχω το Linksys WAG200G-EU Wireless-G ADSL Home Gateway στο οποίο συνδέεται το TP-Link TL-WDR4300 N750 Dual-Band Wireless Router και σαν repeater έχω το TP-Link TL-WA901ND 300Mbps Wireless-N Access Point.

Περιμένω και το TP-Link TL-SG1005D 5-Port Unmanaged Gigabit Desktop Switch και ο πονοκέφαλος αρχίζει.

Στο όλο θέμα θέλω να κοτσάρω και τον Zyxel NSA210 μαζί με τον Fujitsu Celvin NAS Server Q700.

Στο σαλόνι επίσης περιμένουν ένα HTPC, το e-Great M34 καθως και PS3.

Τέλος θέλω να πάρω wifi ένα όροφο πάνω και άλλους 2 κάτω. Μήπως θα χρειαστώ και ένα άλλο repeater?

Θα μπορούσαν να φανούνε χρήσιμα πουθενά και τα Netgear Wireless-N 300 Router JWNR2000 και Geetek Boost-N 300 GT-APN μιας και κάθονται?

Δημοσ.

annex a γραφει το ενα καταστημα το αλλο γραφει οτι απλα παιζει και σε annex m.το annex a ειναι για pstn το annex b για isdn το annex m υπαρχει και για annex a και για annex m και υποδηλωνει οτι μπορει το ρουτερ να παιξει annex m που ειναι μεχρι 3 mbit upload αν το υποστηριζει ο Isp.2 Isp δινουν annex m με πληρωμη μεχρι 2 Mbit.τωρα αμα βαλεις repeater πανω στο repeater κτλ θα πεσει η ταχυτητα οποτε για μενα καλωδιο θα ηταν καλο να ριξεις απο τον εναν οροφο στον αλλον και μετα να βαλεις access points οπως το netgear που εχεις κτλ.γενικα οτι παιζει repeater συνηθως παιζει και access point και αν εχεις και κανα παλιο adsl router με μια δυο αλλαγες το κανεις και αυτο access point.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ poulinos και επειδή μπορεί να μη γράφω πολύ αλλά παρακολουθώ τι γίνεται προσεχτικά αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και έριξα μια παραγγελιά πριν από λιγάκι το

DrayTek Router Annex A Vigor 2700VG

Απλά σκέφτομαι να χτυπήσω και καλού κακού το TP-Link από εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612448.

Εκτός αν εσύ προτείνεις το http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-ADSL-Modem-Router-%CE%9D-300Mbps-Annex-A.htm

Εσύ τι προτείνεις?

Δημοσ.

αναλογως και τι λεφτα θες να δωσεις.το vigor 2700 ειναι 802.11g Και ειναι φτηνο και καλο.

μετα πολυ καλο αλλα λιγο πιο ακριβο ειναι το netgear dgn2200>μετα πιο καλο ακομα αλλα πολυ πιο ακριβο θεωρω το vigor 2710n η το 2710ne.ολα τα θεωρω καλυτερα απο το tp link απλα το 2700 δενεχει wireless n και θελει την αλλαγη firmware αλλα για κατι φτηνο ειναι μια χαρα.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ADSL ROUTER.

ΕΣΥ ομως εχεις ηδη adsl router και θες απλα να παρεις ενα access point η ενα Repeater οποτε τα πιο πανω δεν θα σου προσφερουν κατι.απλα σου ειπα οτι μπορεις αν εχεις ενα adsl router να το κανεις access point.εσυ καταρχην εχεις ηδη αρκετα ρουτερ.αν ριξεις καλωδια μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τα ηδη υπαρχοντα που σου περισσευουν.εξαρτατε τι θες να κανεις παντα.αν πχ το σπιτι ειναι δικο σου για μενα αξιζει να ριξεις καλωδια παντου και οσες συσκευες μπορουν να παρουν με καλωδιο να παρουν με καλωδιο.μετα σαν εξτρα για κανα κινητο κτλ μπορεις να βαλεις καποια access points /routers που εχεις για να δινουν ασυρματο ιντερνετ στις δευτερευοντες συσκευες.ολα εξαρτωνται τι θες να κανεις αν μπορεις να ριξεις καλωδια κτλ.παντως εφοσον εχεις ηδη το Netgear και το αλλο αν μπορεις να ριξεις καλωδια καντα access point αυτα απο το να αγορασεις ενα Repeater.

Δημοσ.

Επειδή ήδη το περιμένω το Vigor 7200g να βάλω αυτό αντι του Linksys wag200 που έχω τώρα ή να το αφήσω προς τα παρόν στην άκρη για αργότερα?

Δημοσ.

Το Linksys γενικα παιζει καλα και συγχρονιζει ψηλα αρκει να μην σου κανει αποσυνδεσεις.το vigor οταν του αλλαξεις to firmware μπορεις να δεις και εκεινοπου συγχρονιζει.γενικοτερα πιο πολλα εξτρα θα βρεις στο vigor.αν σου παιζει ιδια ταχυτητα πανω κατω με to linksys κρατα το vigor.το Linksys μπορειςνα το κανεις και ενα ωραιο access point.επισης για το Linksys υπαρχει και Open wag firmware που δινει μερικα πραγματα παραπανω αλλα παλι εγω το vigor Θα διαλεγα εκτος αν με ενα απο τα 2 εχεις αποσυνδεσεις οποτε ειναι μονοδρομος να βαλεις το αλλο.

επειδη και τα 2 ειναι καλα σαν hardware κρατα αυτο που θα παιξει καλυτερα για τα πραγματα που το θες.για το Linksys ακομα και αν δεν περασεις open wag firmware να περασεις το τελευταιο official.το ιδιο και για το vigor>μην το αφησεις με το firmware της altec.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...