ippopotamos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά, ναι ενα ακομα θέμα σχετικά με αγορα φθηνου κινητού. Εχω διαβάσει διαφορα παρόμοια θεματα αλλα επειδη δεν το χω και πολύ με τα κινητά θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν μου ξεφευγει κατι για τη χρηση που θελω να κανω. Λοιπόν τι με ενδιαφέρει: - Android smartphone (κατα προτιμηση 4) - Τιμή 150ευρώπουλα - Κυριες χρήσεις: email, διαβασμα pdf/docs, σερφαρισμα - Οθόνη: 3,5+ (για να ειναι πιο ευκολη πληκτρολόγηση- διαβασμα pdf) και οσο το δυνατον πιο "καθαρη" για το ευκολοτερο διαβασμα. - wi-fi - Οσο το δυνατον μεγαλυτερη αυτονομία. - καλή κατασκευη (εννοω να μην χαλαει με το πρωτο πεσιμο γτ ειμαι και λιγο ατσουμπαλος ) Ακόμα εχω δει οτι πριν λιγο ανακοινώθηκαν καποια huwaei αξιζει να τα περιμένω ή θα κανουν μηνες να ερθουν στην ελλαδα και θα ειναι σε πολυ υψηλη (πχ κανα 100 παραπανω απο το εξωτερικο) ευχαριστώ εκ των προτέρων
cris41 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δες κανα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση... Ζητας πολλα με λιγα χρηματα.
ippopotamos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δες κανα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση... Ζητας πολλα με λιγα χρηματα. το σκεφτομαι και αυτο. Εχεις καμια προταση; (Απο οτι εχω δει κινητα των 220-300 πεφτουν και στα 150 ως μεταχειρισμενα)
cris41 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 το σκεφτομαι και αυτο. Εχεις καμια προταση; (Απο οτι εχω δει κινητα των 220-300 πεφτουν και στα 150 ως μεταχειρισμενα) Κοιτα μπορεις να δεις το Galaxy S αλλα δεν εχει παγωτακι (που μπορεις να βαλεις ομως). Δες και σε XPERIA U, Sole.
Hopi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φίλε ippopotamos θα σου πρότεινα αυτό. Έχει όλα όσα ζητάς και επιπλέον δεν παίρνεις το ρίσκο του μεταχειρισμένου
nikoskon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Xperia U από kinitomania στα 170€. Πολύ καλή περίπτωση και φοράει ICS 4.0! Επίσης, απέφυγε να πάρεις κινητό από το δίκτυο καταστημάτων της Wind. Sent from my iPhone using Insomnia
darklordvader77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 To LG L5 μου φαίνεται καλή περίπτωση για τα χρήματα του, 4" κ φοράει "παγωτο". Μελλοντική υποστήριξη βέβαια κανείς δε ξέρει, LG είναι αυτή http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+l5 αα κάνει κ 15Ε περισσότερο
cris41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 To LG L5 μου φαίνεται καλή περίπτωση για τα χρήματα του, 4" κ φοράει "παγωτο". Μελλοντική υποστήριξη βέβαια κανείς δε ξέρει, LG είναι αυτή http://www.skroutz.g...keyphrase=lg l5 αα κάνει κ 15Ε περισσότερο Το L5 το εχει παρει φιλη μου.. Δε μπορεις να φανταστεις ποσο απαισια ειναι η αναλυση του στην 4αρα οθονη! Καλυτερα το U. Φιλικα!
krypton Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις το sole που απλά είναι το καλύτερο στα λεφτά αυτά. έχει και ICS...
gdoupos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα μπορεις να δεις το Galaxy S αλλα δεν εχει παγωτακι (που μπορεις να βαλεις ομως). Δες και σε XPERIA U, Sole. Συγνώμη, το παγωτάκι τι είναι;
disqualified Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εγω είμαι κατά των φθηνών android γενικότερα όσο ευκαιρίες και να φαίνονται, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μαζεψεις χρήματα για ένα nexus το οποιο βρισκεις με 300€. Αν οπως λες θες να διαβαζεις και pdf καλυτερα να εχεις μια μεγαλη οθονη.
cris41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Συγνώμη, το παγωτάκι τι είναι; Ice Cream Sandwich 4.0
nikoskon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Jelly Bean(4.1.2) stable παρακαλώ από CyanogenMOD... Και οδεύουμε για 4.2.... 1
cris41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Jelly Bean(4.1.2) stable παρακαλώ από CyanogenMOD... Και οδεύουμε για 4.2.... Και η σαμμυ το σταματησε απο οτι θυμαμαι στη 2.3 ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα