Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προγραμματιστής μπορείς να γίνεις και μόνος σου που λέει ο λόγος, το βασικο είναι η προσωπική προσπάθεια. Απο κει και περα καθε σχολη σου προσφέρει διαφορετικά πραγματα, και το πολυτεχνειο και το πανεπιστημιο σου προσφερει γνωσεις και δυνατοτητα ωστε να μαθεις την επιστημη σου πιο ολοκληρωμενα σε σχεση με ενα ΙΕΚ για παραδειγμα. Σου ανοιγει δρομους δηλαδη αλλα εσυ θα πρεπει να τους περπατησεις στη συνεχεια. Θέλει και παλι προσπαθεια και ισως μεγαλυτερη παρά το οτι καποια πραγματα μπορει να σου φανουν περιττα. Απο μονο του ενα πολυτεχνειο θα σου δωσει πραγματα αλλα και περισσοτερες δυνατοτητες αρκει ομως να προσπαθησεις και εσυ. Εγω θα σου πρότεινα την Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικης Πατρας (ενα τμημα ειναι).

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδη βλέπω να γραφουν εδω μεσα μικρα παιδακια του ΓΥμνασιου και του Λυκειου.... καλο θα ηταν να ακουσουν και μερικα σωστα πραγματα επειδη ορισμενοι την έχουν δει οι αυτοδιδακτοι χάκερς του αιωνα κ κλασσικα πανε παλι να υποτιμησουν το Πολυτεχνειο στο οποιο αν δεν εισαι του 19 δεν μπαινεις μεσα. 19 στις πανελλαδικες εξετασεις....

Οι περισσοτεροι ειμαστε ανεργοι... ας μην το ξεχναμε ακομη κ αυτοι που μιλανε για την αγορα εργασιας. Και αν οντως υπάρχει κάποιο κελεπουρι οι εταιρειες δεν θα το αφηναν ανεκμεταλευτο (δεν μιλαμε για ελλαδα φυσικα) , εκτος και αν δεν θελει ο ιδιος να δουλεψει επειδη ειναι βολεμενος και κλοτσαει ευκαιριες ή δεν θελει να συνεργαστει.

ΟΠοτε ας προσγειωθουμε λιγο.... καλο θα μας κάνει. :P

Ας γινουμε ρεαλιστες.... το βιογραφικο και η ταμπελα πουλάει. Και επισης με οσα περισσοτερα ασχοληθει καποιος τοσο δεν θα ξεμεινει ποτε απο μεροκαματο.... η ζωη ειναι ζορικη εκει εξω πανω απο 600-700 ευρω δεν θα παρεις ευκολα πιο πολλα παιρνουν οι ΕΠΟΠ που δεν ξερουν τιποτα απο αυτα!!!! Ας προσγειωθουμε....Οσοι ειναι ηδη το γνωριζουν και δεν τους μενει χρονος για πολυπλοκες και ιδεατες αναλυσεις. Εκτος απο προγραμματισμο ειναι απαραιτητο να έχει καποιος και prof για να κανει μαθηματα αγγλικων... μπορει να βγαλει αδεια. Γενικα οτι μαθεις σημερα καλο ειναι... κτιζεις βιογραφικο. Πολυ σημαντικο πραγμα το βιογραφικο. Φυσικα πρεπει να ξερεις και οσα εχεις διδαχθει για να μην δινεις δικαιωματα στους Τιμον του κοσμου να νομιζουν οτι ειναι προγραμματιστες επειδη ξερουν την printf και να μπορεις να τους αποστομωνεις πριν αρχισουν το υπουλο παιχνιδακι της επιθεσης στην φημη σου :P

Ξαναλεω ειναι αστειο να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να μαθει προγραμματισμο ενας φοιτητης του πολυτεχνειου :P μπηκε με 19 στην σχολη του μεσω πανελλαδικεων εξετασεων ειναι εξυπνος και εχει αρκετες δυνατοτητες το απεδειξε τελος. .... πολυ περισσοτερες απο αυτον που θα βγει να τον κραξει επιτηδες απο κομπλεξ οπως ακριβως ακουμε συχνα.....

Τα μικρα παιδια που μπαινουν εδω καλο θα ηταν να προσεχουν ποιους ακουν.....

p.s Ο τιμον που σας το παιζει δασκαλος εδω μεσα ουδεποτε εχει αναφερει που δουλευει , τι ακριβως τελειωσε και δεν εχει βαλει κ ποτε μεγαλο προτζεκτ να δουμε τις ικανοτητες του. Ναι ειναι υποχρεωμενος να το κανει εφοσον κραζει , υποτιμαει , μιλαει προσβλητικα για ενα καρο φοιτητες υψηλοβαθμων σχολων και καθηγητες επισης και προσπαθει να επηρεασει κοσμο. Ετσι δεν μπορει να ακουστει μονο για να κραζει ειναι. Προσεξτε τον.... ειναι περιεργος για να μην πω καμια αλλη κουβεντα ;)

Ας μας δειξει το βιογραφικο και την προυπηρεσια του ... μπορει να φαινομαι λιγο επιθετικος αλλα φτανει πια με την προπαγανδα.

:) Έχω όντως πολύ διάβασμα αλλά είμαι προθετυμένος να το δώσω !! και είδη έχω αρχίσει το ψάξιμο για το low-level & high-level όπως είπατε.. θα αγοράσω και το βιβλίο που ανέφερα για να πάρω μία ιδέα... βρήκα και ένα παιδί απο το σχολείο που ασχολείτε.. θα τον ρωτήσω γιατί νομίζω μπορεί να με βοηθήσει.... επίσης θα κατεβάσω και πρόγραμμα για να προγραμματίσω... θέλω να πάρω μία ξεκάθαρη εικόνα.. και τώρα όσο φορά τους κλάδους του προγραμματισμού όπως είπατε είναι αμέτρητοι.. θα ασχοληθώ με αυτό και θα αποφασίσω με ποιον θέλω να ασχοληθώ.. παιδιά σας υπερ ευχαριστώ ολους !! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοηθήσατε.. σας εύχομαι τα καλύτερα.. εάν θέλετε να προσθέσετε κι άλλα πράγματα είναι ευπρόσδεκτα (αρκεί να μην ξεφήγεται :P ) και εάν έχω κάποια άλλη απορία πιστεύω να είστε ανοιχτή για οποιαδήποτε απορία... προς το παρόν σας αφήνω γιατί αύριο γράφω Γεωμετρία αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι βαρύ!!! :-D

Mαθε οτι ειναι να μάθεις.... και κοιτα να κανεις γνωριμιες παντου και να μην εισαι κακοτροπος

και να προσβαλεις τον κοσμο. Οι γνωριμιες σε συνδυασμο με τις γνωσεις το βιογραφικο και την προσωπικοτητα θα σε κανουν

αρκετα ανταγωνιστικο στην αγορα. Ολα αυτα φυσικα αν θες να βγαλεις και κανα φραγκο... καλος ο προγραμματισμος δεν λεω...

αλλα μεχρι ποτε θα σε τρεφουν.... πρεπει να βγεις εξω να διεκδικησεις... να δεις πως δουλευει ο κοσμος. Να εκπαιδευτεις σε ολα... πως να αντιμετωπιζεις τους εχθρους... πως τους φιλους στην δουλεια. Δεν ειναι ολη η ζωη μονο μια αψυχη μηχανη. Η ζωη εχει να κανει με ανθρωπους.

p.s Αυτη τη στιγμη γνωστος μου επειδη ειχε γνωστο δουλευει σε μια εταιρεια και κανει ενημερωσεις... ανασφαλιστος μεν αλλα 500 ευρω το μηνα σταθερα + τα μπονους.... ειναι ενα μεροκαματο για Ελλαδα.... τουλαχιστον μπορεις με αυτα τα λεφτα να χεις μια ζωη αν μενεις με τους δικους σου. Ο τυπος εχει τελειωσει μονο το Λυκειο.

Για ενα καφε την γκομενιτσα μπορει να την βγαλει παντως και να εχει κουτσα στραβα και ενα αμαξακι με δοσεις. Για αρχη καλα ειναι....

• Like 1
Δημοσ.

εγω να συμπληρωσω επισης κατι που μου ειχε πει πριν λιγο καιρο ενας καθηγητης των μηχανικων Η/Υ της πατρας.."ολες οι πληροφορικες στην Ελλαδα ειναι το ιδιο. Τα ποσα και αν θα μαθεις ειναι δικο σου θεμα. Οπου και αν πας,αν δουλεψεις πολυ μονος σου,θα μαθεις."

Τωρα στην σχολη που ειμαι καταλαβαινω αυτο που μου ειπε,γιατι πολυ απλα αν το γουσταρεις αυτο που κανεις,θα το παλεψεις και πιο πολυ και θα ξεχωρισεις (και γενικοτερα και στην σχολη μεσα)!

επισης απο την πλευρα μου να σου πω οτι αν ενδιαφερεσαι για πληροφορικη εντος Αττικης,σου προτινω ενα απο τα 2 τμηματα πληροφορικης του ΠαΠει,απο πανεπιστημια. Αλλιως το μετσοβιο,αν σε ενδιαφερει και μπορεις να διαβασεις τοσο για τις πανελληνιες και θες απαραιτητα πολυτεχνειο ή low-level programming.

υγ:για Παπει αν θελεις πληροφοριες κτλ,επικοινωνησε μαζι μου με pm,αν μπορω ευχαριστως να σε βοηθισω.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη βλέπω να γραφουν εδω μεσα μικρα παιδακια του ΓΥμνασιου και του Λυκειου.... καλο θα ηταν να ακουσουν και μερικα σωστα πραγματα επειδη ορισμενοι την έχουν δει οι αυτοδιδακτοι χάκερς του αιωνα κ κλασσικα πανε παλι να υποτιμησουν το Πολυτεχνειο στο οποιο αν δεν εισαι του 19 δεν μπαινεις μεσα. 19 στις πανελλαδικες εξετασεις....

Οι περισσοτεροι ειμαστε ανεργοι... ας μην το ξεχναμε ακομη κ αυτοι που μιλανε για την αγορα εργασιας. Και αν οντως υπάρχει κάποιο κελεπουρι οι εταιρειες δεν θα το αφηναν ανεκμεταλευτο (δεν μιλαμε για ελλαδα φυσικα) , εκτος και αν δεν θελει ο ιδιος να δουλεψει επειδη ειναι βολεμενος και κλοτσαει ευκαιριες ή δεν θελει να συνεργαστει.

ΟΠοτε ας προσγειωθουμε λιγο.... καλο θα μας κάνει. :P

Ας γινουμε ρεαλιστες.... το βιογραφικο και η ταμπελα πουλάει. Και επισης με οσα περισσοτερα ασχοληθει καποιος τοσο δεν θα ξεμεινει ποτε απο μεροκαματο.... η ζωη ειναι ζορικη εκει εξω πανω απο 600-700 ευρω δεν θα παρεις ευκολα πιο πολλα παιρνουν οι ΕΠΟΠ που δεν ξερουν τιποτα απο αυτα!!!! Ας προσγειωθουμε....Οσοι ειναι ηδη το γνωριζουν και δεν τους μενει χρονος για πολυπλοκες και ιδεατες αναλυσεις. Εκτος απο προγραμματισμο ειναι απαραιτητο να έχει καποιος και prof για να κανει μαθηματα αγγλικων... μπορει να βγαλει αδεια. Γενικα οτι μαθεις σημερα καλο ειναι... κτιζεις βιογραφικο. Πολυ σημαντικο πραγμα το βιογραφικο. Φυσικα πρεπει να ξερεις και οσα εχεις διδαχθει για να μην δινεις δικαιωματα στους Τιμον του κοσμου να νομιζουν οτι ειναι προγραμματιστες επειδη ξερουν την printf και να μπορεις να τους αποστομωνεις πριν αρχισουν το υπουλο παιχνιδακι της επιθεσης στην φημη σου :P

Ξαναλεω ειναι αστειο να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να μαθει προγραμματισμο ενας φοιτητης του πολυτεχνειου :P μπηκε με 19 στην σχολη του μεσω πανελλαδικεων εξετασεων ειναι εξυπνος και εχει αρκετες δυνατοτητες το απεδειξε τελος. .... πολυ περισσοτερες απο αυτον που θα βγει να τον κραξει επιτηδες απο κομπλεξ οπως ακριβως ακουμε συχνα.....

Τα μικρα παιδια που μπαινουν εδω καλο θα ηταν να προσεχουν ποιους ακουν.....

p.s Ο τιμον που σας το παιζει δασκαλος εδω μεσα ουδεποτε εχει αναφερει που δουλευει , τι ακριβως τελειωσε και δεν εχει βαλει κ ποτε μεγαλο προτζεκτ να δουμε τις ικανοτητες του. Ναι ειναι υποχρεωμενος να το κανει εφοσον κραζει , υποτιμαει , μιλαει προσβλητικα για ενα καρο φοιτητες υψηλοβαθμων σχολων και καθηγητες επισης και προσπαθει να επηρεασει κοσμο. Ετσι δεν μπορει να ακουστει μονο για να κραζει ειναι. Προσεξτε τον.... ειναι περιεργος για να μην πω καμια αλλη κουβεντα ;)

Ας μας δειξει το βιογραφικο και την προυπηρεσια του ... μπορει να φαινομαι λιγο επιθετικος αλλα φτανει πια με την προπαγανδα.

Mαθε οτι ειναι να μάθεις.... και κοιτα να κανεις γνωριμιες παντου και να μην εισαι κακοτροπος

και να προσβαλεις τον κοσμο. Οι γνωριμιες σε συνδυασμο με τις γνωσεις το βιογραφικο και την προσωπικοτητα θα σε κανουν

αρκετα ανταγωνιστικο στην αγορα. Ολα αυτα φυσικα αν θες να βγαλεις και κανα φραγκο... καλος ο προγραμματισμος δεν λεω...

αλλα μεχρι ποτε θα σε τρεφουν.... πρεπει να βγεις εξω να διεκδικησεις... να δεις πως δουλευει ο κοσμος. Να εκπαιδευτεις σε ολα... πως να αντιμετωπιζεις τους εχθρους... πως τους φιλους στην δουλεια. Δεν ειναι ολη η ζωη μονο μια αψυχη μηχανη. Η ζωη εχει να κανει με ανθρωπους.

p.s Αυτη τη στιγμη γνωστος μου επειδη ειχε γνωστο δουλευει σε μια εταιρεια και κανει ενημερωσεις... ανασφαλιστος μεν αλλα 500 ευρω το μηνα σταθερα + τα μπονους.... ειναι ενα μεροκαματο για Ελλαδα.... τουλαχιστον μπορεις με αυτα τα λεφτα να χεις μια ζωη αν μενεις με τους δικους σου. Ο τυπος εχει τελειωσει μονο το Λυκειο.

Για ενα καφε την γκομενιτσα μπορει να την βγαλει παντως και να εχει κουτσα στραβα και ενα αμαξακι με δοσεις. Για αρχη καλα ειναι....

εεεε... εντάξει, ξέρω πως δουλεύει ο κόσμος !! έχω μία ιδέα, δεν είμαι 5 χρονών.. και σε επιχειρήσεις (τριτογενής) έχω δει πως δουλεύουν από τους συγγενής μου !! και όσο αφορά τον μισθό, το είπα και παραπάνω.. έχω συγγενείς κι στο εξωτερικό, και την δυνατότητα να βγω έξω μόλις τελειώσω !! :)
Δημοσ.

εγω να συμπληρωσω επισης κατι που μου ειχε πει πριν λιγο καιρο ενας καθηγητης των μηχανικων Η/Υ της πατρας.."ολες οι πληροφορικες στην Ελλαδα ειναι το ιδιο. Τα ποσα και αν θα μαθεις ειναι δικο σου θεμα. Οπου και αν πας,αν δουλεψεις πολυ μονος σου,θα μαθεις."

Τωρα στην σχολη που ειμαι καταλαβαινω αυτο που μου ειπε,γιατι πολυ απλα αν το γουσταρεις αυτο που κανεις,θα το παλεψεις και πιο πολυ και θα ξεχωρισεις (και γενικοτερα και στην σχολη μεσα)!

επισης απο την πλευρα μου να σου πω οτι αν ενδιαφερεσαι για πληροφορικη εντος Αττικης,σου προτινω ενα απο τα 2 τμηματα πληροφορικης του ΠαΠει,απο πανεπιστημια. Αλλιως το μετσοβιο,αν σε ενδιαφερει και μπορεις να διαβασεις τοσο για τις πανελληνιες και θες απαραιτητα πολυτεχνειο ή low-level programming.

υγ:για Παπει αν θελεις πληροφοριες κτλ,επικοινωνησε μαζι μου με pm,αν μπορω ευχαριστως να σε βοηθισω.

Εγω ειχα εναν φιλο τον οποιο πετυχα πολυ καιρο μετα.... και εμαθα νεα του. Αυτος ο μαγκας τι κανει τωρα...

ειναι στην Πληροφορικη στο ΠαΠει (μιας και το ανεφερες) μου τον θυμησες. Και επισης σπουδαζει και σεφ ο τυπος... με κουφανε.

Και ασχολειται και μονος του με τον προγραμματισμο... και εχει και 2 γλωσσες ξενες απο πισω.

Με μια προχειρη δηλαδη σκεψη μπορει να κανει δουλειες οπως καθηγητης ξενων γλωσσων (τουλαχιστον για την μια) και επισημα σε φροντιστηριο ενω στην αλλη ιδιαιτερα μαυρακια οκ.... σεφ ειτε σε εστιατορια ειτε σε ξενοδοχεια... εχω φιλο που δουλευει σε ξενοδοχειο 5αστερο. 1000 ευρω το μηνα με 1200. Και μετα να βαλει και το πτυχιο του....

Για μενα αυτος ο ανθρωπος δεν θα πεινασει ευκολα.... και αν πεινασει αυτος γυρευε ολοι οι αλλοι τι θα κανουνε.

Το παν ειναι να εχεις εναλλακτικες. Για αυτο και η φραση "Θα πας στο πανεπιστημιο να χασεις το χρονο σου" για μενα ειναι απαραδεκτη τι σημαινει θα χασεις το χρονο σου? στις σπουδες δυσκολα χανεις τον χρονο σου... Καταρχην στο πανεπιστημιο κοινωνικοποιεισαι εχει ενα καρο δραστηριοτητες τελοςπαντων. Ολα ξεκινανε απο την κοινωνικοποιηση ειδικοτερα σε ορισμενες αγγελιες το ζητανε αυτο.... θελουν ανθρωπους ανοικτους και εξωστρεφεις περα απο τα οποια τεχνικα skills. Πουθενα δεν χανεις το χρονο σου... μαθε τεχνη και αστηνα.... Θα ερθουν δυσκολοι καιροι δυστυχως και αν δεν εισαι προετοιμασμενος θα χεις θεμα.

Δημοσ.

LOL

Καλά StarLight... είχα καταλάβει ότι είσαι ερειστικός... αλλά να είσαι και τόσο κακεντρεχής και ελεεινός που να κατηγορείς κάποιους ενώ ξέρεις ότι δεν βλέπουν τι λες για αυτούς... δεν το περίμενα. Πάντα πιστεύω ότι οι άλλοι έχουν μία δόση τσίπας απάνω τους μέχρι να αποδείξουν ότι δεν έχουν. Και εσύ απλά το απέδειξες.

Και όχι, δεν άνοιξα κανένα μήνυμά σου. Την παράθεση του άλλου είδα και το όνομά μου μέσα...

Μα πόσο ξετσιπωσιά πλέον...;

Δημοσ.

LOL

Καλά StarLight... είχα καταλάβει ότι είσαι ερειστικός... αλλά να είσαι και τόσο κακεντρεχής και ελεεινός που να κατηγορείς κάποιους ενώ ξέρεις ότι δεν βλέπουν τι λες για αυτούς... δεν το περίμενα. Πάντα πιστεύω ότι οι άλλοι έχουν μία δόση τσίπας απάνω τους μέχρι να αποδείξουν ότι δεν έχουν. Και εσύ απλά το απέδειξες.

Και όχι, δεν άνοιξα κανένα μήνυμά σου. Την παράθεση του άλλου είδα και το όνομά μου μέσα...

Μα πόσο ξετσιπωσιά πλέον...;

Ρε τιμον εμενα ρωτας για την ξετσιπωσια??? αφου με εχεις ιγκνορ και να σου απαντησω δεν θα με δεις :P

Καλα νταξει μας κανεις πλακα τωρα.... εκει που ολα ειναι ενταξει και ολοι συζητανε νορμαλ ξαφνικα πεταγεται ενας τιμον και αρχιζει να γραφει οτι θα χασουμε το χρονο μας με τα Πανεπιστημια και ετσι προσβάλλει και κατηγορει με την μια ολους οσους εκαναν την επιλογη της σπουδης και μετα απο αυτο ξεκιναει καποια ανακατοσουρα ! Μετα επισης κατι ειπωθηκε οτι οι φοιτητες μπορει να μην ξερουν στοιχειωδη πραγματα και τον gcc. Ακομη και αν δεν ξερουν κατι που ετυχε να διαβασεις εσυ σημερα , τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα τους παρει κανα μισαωρο να το καταλαβουν μπορει και καλυτερα απο σενα αν ειναι στο πολυτεχνειο και εχουν και καλο μεσο ορο.

Κατα τα αλλα εμεις κατηγοραμε και εχουμε ξετσιπωσια... ενω ο Τιμον ειναι μεσα στο φιλοτιμο και άγιος ανθρωπος :P

αν δεν το χεις καταλαβει ακομη ριχνεις και υποτιμας χωρις λογο το επιπεδο πολλων που κανονικα δεν θα επρεπε να το κανεις. Το Πολυτεχνειο ειναι καλη σχολη. Δεν γινεται καποιος να υπαρχει εκει μεσα και να ειναι βλακας. Πως θα το κανουμε τωρα.... ακομη και αν του εχει παρει τα μυαλα η γκομενα και εχει χεσει τη σχολη του προς το παρον.... για να μπηκε σημαινει εχει δυνατοτητες .

A και μιας και εισαι τοσο σκληρος στις κριτικες σου για το επιπεδο γνωσεων των αλλων σορρυ φιλε αλλα δεν θα στην χαρισω. ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ειναι και οχι ερειστικος... ελεος :)

και δεν υπάρχει "ποσο ξετσιπωσιά" αλλα ποση ... το ποσο πάει στα ρηματάκια.

Δημοσ.

παιδιά σπουδάζω πληροφορική κ τηλεπικοινωνίες στην Λάρισα,απ'ότι έχω καταλάβει αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ(απο προσωπική εμπειρία αλλά κ απο γνωστούς κ φίλους) το θέμα είναι να ασχολείσαι κ να ψάχνεσαι μόνος..η σχολή είναι μία σημαντική βοήθεια αλλα δεν αρκεί.. ξέρω άτομα που έχουν πάρει πτυχίο και δεν έχουν καμιά ιδέα απο η/υ και άλλους που ακόμα βασανίζονται με την σχολή και είναι ξεφτέρια σε προγραμματισμό, ανάπτυξη ιστοσελίδων και hardware για τον λόγω που ανέφερα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά σπουδάζω πληροφορική κ τηλεπικοινωνίες στην Λάρισα,απ'ότι έχω καταλάβει αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ(απο προσωπική εμπειρία αλλά κ απο γνωστούς κ φίλους) το θέμα είναι να ασχολείσαι κ να ψάχνεσαι μόνος..η σχολή είναι μία σημαντική βοήθεια αλλα δεν αρκεί.. ξέρω άτομα που έχουν πάρει πτυχίο και δεν έχουν καμιά ιδέα απο η/υ και άλλους που ακόμα βασανίζονται με την σχολή και είναι ξεφτέρια σε προγραμματισμό, ανάπτυξη ιστοσελίδων και hardware για τον λόγω που ανέφερα παραπάνω.

Δεν γινεται να εισαι ξεφτερι στον προγραμματισμο και να βασανιζεσαι με την σχολη που σου μαθαινει τα βασικα

σε αυτον. Θες να πιασουμε το προγραμμα σπουδων σε καθε εξαμηνο να δεις σε καθε γλωσσα πως μαθαινει απλα τα βασικα... Μαλλον σου πουλανε παραμυθι οι φιλοι σου :P

Απλα δεν πατανε και την σνομπαρουν. Για μενα ειναι λαθος αυτο. Ο καθενας ας κανει οτι θελει παντως.

Αλλα θα το βρουν μπροστα τους. Οταν εχεις ενα πτυχιο έχεις μια πιστοποιηση οτι πέρασες μια διαδικασια με επιτυχια... αν ηταν ετσι ο καθενας θα τελειωνε το λυκειο... θα καθοταν 2 χρονια (και οχι 4) στο σπιτι του. Σε ενα χρονο θα μαθαινε C τον αλλον Java μαζι και με θεωρια υπολογιστων ή hardware / αρχιτεκτονικη κτλπ και θα τελειωνε το θεμα.

Δεν ειναι ετσι ομως....μια συστατικη αυριο μεθαυριο απο εναν καθηγητη θα πεισει περισσοτερο τους εργοδοτες απο μια απλη δικη σου δηλωση οτι ξερεις επειδη οταν οι αλλοι εβγαιναν εξω εσυ καθοσουν μεσα σαν φιλοτιμημενος και διαβαζες.

Και αυτο το οτι μαθαινεις περισσοτερα πραγματα μονος σου... ενταξει αμα σκιστεις ναι. Αλλα θες και εναν επαγγελματια απο πανω να σου δειξει καποια πραγματα.... Να σου δειξει με αλλα λογια πως να γλιτωνεις χρονο...πως να αποφευγεις τις κακοτοπιες...πως να προγραμματιζεις και να δουλευεις εξυπνα.

Μην κοιτας που στην ΕΛλαδα ενω υπαρχουν καλοι καθηγητες ορισμενοι σου λενε ψαξτο μονος σου. Το λενε αυτο επειδη τους παιρνει και δεν υπάρχει ο φοβος οτι καποιος θα κανει μια αναφορα και θα φυγουν πυξ - λαξ. Αλλωστε αυτο μας εφαγε και στο δημοσιο η απουσια ελεγχου. Λεμε το ενα λεμε και το αλλο... σαφως μεν οι καθηγητες ΔΕΝ ειναι ασχετοι απλα καποιες φορες αδιαφορουν.

Δημοσ.

Δεν γινεται να εισαι ξεφτερι στον προγραμματισμο και να βασανιζεσαι με την σχολη που σου μαθαινει τα βασικα

σε αυτον. Θες να πιασουμε το προγραμμα σπουδων σε καθε εξαμηνο να δεις σε καθε γλωσσα πως μαθαινει απλα τα βασικα... Μαλλον σου πουλανε παραμυθι οι φιλοι σου :P

Απλα δεν πατανε και την σνομπαρουν. Για μενα ειναι λαθος αυτο. Ο καθενας ας κανει οτι θελει παντως.

Αλλα θα το βρουν μπροστα τους. Οταν εχεις ενα πτυχιο έχεις μια πιστοποιηση οτι πέρασες μια διαδικασια με επιτυχια... αν ηταν ετσι ο καθενας θα τελειωνε το λυκειο... θα καθοταν 2 χρονια (και οχι 4) στο σπιτι του. Σε ενα χρονο θα μαθαινε C τον αλλον Java μαζι και με θεωρια υπολογιστων ή hardware / αρχιτεκτονικη κτλπ και θα τελειωνε το θεμα.

Δεν ειναι ετσι ομως....μια συστατικη αυριο μεθαυριο απο εναν καθηγητη θα πεισει περισσοτερο τους εργοδοτες απο μια απλη δικη σου δηλωση οτι ξερεις επειδη οταν οι αλλοι εβγαιναν εξω εσυ καθοσουν μεσα σαν φιλοτιμημενος και διαβαζες.

Και αυτο το οτι μαθαινεις περισσοτερα πραγματα μονος σου... ενταξει αμα σκιστεις ναι. Αλλα θες και εναν επαγγελματια απο πανω να σου δειξει καποια πραγματα.... Να σου δειξει με αλλα λογια πως να γλιτωνεις χρονο...πως να αποφευγεις τις κακοτοπιες...πως να προγραμματιζεις και να δουλευεις εξυπνα.

Μην κοιτας που στην ΕΛλαδα ενω υπαρχουν καλοι καθηγητες ορισμενοι σου λενε ψαξτο μονος σου. Το λενε αυτο επειδη τους παιρνει και δεν υπάρχει ο φοβος οτι καποιος θα κανει μια αναφορα και θα φυγουν πυξ - λαξ. Αλλωστε αυτο μας εφαγε και στο δημοσιο η απουσια ελεγχου. Λεμε το ενα λεμε και το αλλο... σαφως μεν οι καθηγητες ΔΕΝ ειναι ασχετοι απλα καποιες φορες αδιαφορουν.

Όταν σε μια σχολή υπάρχουν μαθήματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο τότε σε κρατάνε πίσω(όπως μαθήματα που περιέχουν φυσική και οικονομικά)..και επίσης δεν είπα οτι δεν σε βοηθάει η σχολή και οτι δεν ειναι απαραίτητο το πτυχιο...αντιθέτως,ολοι γι αυτό προσπαθούμε. απλά λέω οτι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απο μονό σου!
Δημοσ.

Γιατι ρε συ... τα οικονομικα θεωρουνται επιστημη του πεταματου?

Αυτη την περιοδο ολα.... ειναι οικονομια και κριση !!! Ολα τα καναλια για αυτο μιλανε......

ολος ο κοσμος με αυτα ασχολειται.

και οι φιλοι σου εχουν 1-2 μαθηματα οικονομικων στην σχολη τους και τους ξυνιζει?

Αυριο μεθαυριο θα εισαι σε μια συζητηση... θα λενε για το ΑΕΠ τσουπ θα πεταξεις και εσυ μια αποψη να μην φανεις

οτι δεν ασχολεισαι και σνομπαρεις.

Επισης τα οικονομικα ειναι κοινο θεμα συζητησης....για τους υπολογιστες θα σε ρωτησει πως θα κανει φορματ ή πως θα παρει καλο λαπτοπ και τεεεελος εκει!!!!!

Δημοσ.

Γιατι ρε συ... τα οικονομικα θεωρουνται επιστημη του πεταματου?

Αυτη την περιοδο ολα.... ειναι οικονομια και κριση !!! Ολα τα καναλια για αυτο μιλανε......

ολος ο κοσμος με αυτα ασχολειται.

και οι φιλοι σου εχουν 1-2 μαθηματα οικονομικων στην σχολη τους και τους ξυνιζει?

Αυριο μεθαυριο θα εισαι σε μια συζητηση... θα λενε για το ΑΕΠ τσουπ θα πεταξεις και εσυ μια αποψη να μην φανεις

οτι δεν ασχολεισαι και σνομπαρεις.

Επισης τα οικονομικα ειναι κοινο θεμα συζητησης....για τους υπολογιστες θα σε ρωτησει πως θα κανει φορματ ή πως θα παρει καλο λαπτοπ και τεεεελος εκει!!!!!

αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινετε...τελος παντων!
Δημοσ.

Κοιτα χωρις φυσικη και μαθηματικα δεν μπορεις να παιξεις με τις τηλεπικοινωνιες..... ειδικα με Matlab .

Καποιος που γνωριζει στοιχειωδη πραγματα για το 1ο επιπεδο του tcp/ip το αντιλαμβανεται αμεσως αυτο.... δεν ειναι τωρα να ακους απο φοιτητες οτι δεν τους χρειαζονται οι φυσικες και τα οικονομικα.... αμα δεν ξερεις κατι λιγο απο οικονομικα δεν μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση η οποια θα ξεφυγει κ λιγακι απο τους υπολογιστες.

Αν εσενα σου αρεσει το να μην μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση περα απο τους υπολογιστες ενω εχεις τελειωσει πανεπιστημιο τοτε τι να σου πω...θεωρεισαι μορφωμενος ειναι λιγο περιεργο... οποτε μην νομιζεις οτι κ αυτοι που εφτιαξαν ετσι το προγραμμα σπουδων ειναι ηλιθιοι πες στους φιλους σου χαιρετισματα . Εγω μια χαρα καταλαβα τι θες να πεις.... απλα αυτη την σνομπαρια την εχει αρκετος κοσμος στην Ελλαδα και μαλιστα χωρις λογο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...