Προς το περιεχόμενο

Forthnet Fast Forward: VDSL έως και 50mbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2.5 χιλιομετρα απο το τηλ. κεντρο της περιοχης μου εχω δοκιμασει ολες της εταιριες εχω φτασει μεχρι 8mbs ξαναγυρισα στην forthnet με 11mbps και σωθηκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλέπω που είναι το αστείο φίλε... Μια χαρά εταιρία είναι η Forthnet... Εγώ μια φορά στην Λάρισα τα 18Mbps τα πιάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Και εγω στην Λάρισα τα 18Mbps πιανω με τη Forthnet!

Ειπώθηκε για stream κάτι και οτι δε μπορείς να κάνεις με 1mbit γιατί κολλάς...

Αν δοκιμάζεις να κάνεις 720p/1080p και με 50upload πάλι θα κόλλαγες εκτός αν έχεις κανα turbato 2600κ/3770κ/39ΧΧ οπότε πάσο....

Μπορείς να κάνεις decent streaming με 1mbit ή όπως αρκετόι μας έχουμε πάει σε Annex M για το 1mbit+ extra...

• Like 1

Θέλει άλλο εξοπλισμό το vdsl ή με το κλασικό ρουτεράκι που έχουμε?

από ταχύτητα νόμιζα ότι θα είναι καλύτερη από το adsl αλλά πάλι το έως 30 βλέπω και ανησυχώ!

με τι λεφτά να μπορέσει? κι αν καταφέρει να "επεκταθεί" θα είναι σε άλλες μικρές γειτονιές, μεγάλη κάλυψη απλά δεν παίζει :P

συμφωνώ απόλυτα με το 2ο υπομονή για να γλυτώσετε από τρέξιμο...

Όσον αφορά τα φράγκα θα πω ένα όνομα: Πάνος Γερμανός, περιμένετε και θα δείτε ...

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος συμφωνώ ...

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω (παραδόξως ή μη) ότι είμαι πιο ευχαριστημένος με Forthnet από ότι με OTE. Πείτε με τυχερό πείτε ότι θέλετε, εγώ την καταβρήκα με την εν λόγω εταιρία ...

PS: Κάνω downloading κυρίως και δεν παίζω games (αρα δεν με νοιάζει το ping). Έχω και καλύτερη ταχύτητα στο browsing, έχω και καλύτερο torrenting (μαγκιες του OTE με το shaping) και επειδη είναι σε συνδεση με Akamai κατεβάζω και τα updates της Apple με τέρμα το γκαζι :P

Το μόνο αρνητικο ειναι το youtube caching αν και δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα ...

PS2: δεν αποσυγχρονίζω κιολας.

Εμένα με καλυψαν πληρως. Αγαπω Forthnet.

• Super Moderators

Annex M? δηλαδη? Οταν βαζω το ρουτερ να συνδεθει αντι ΑΔΣΛ¨2+ σε annexM κατεβαζει συγχρονιζει πιο αργα

το οποίο πληρώνεις extra, δεν είναι τσάμπα να το ενεργοποίησει από την άλλη πλευρά ο ISP (Forthnet, On Telecoms)

Όσον αφορά τα φράγκα θα πω ένα όνομα: Πάνος Γερμανός, περιμένετε και θα δείτε ...

εδώ θα είμαστε...

το εχω φαει κανονικα γιατι αν και μενω νεα σμυρνη δεν ειμαι μεσα στην περιοχη του χαρτη που εχει βαλει στη σελιδα της η forthnet.

παμε λοιπον στην vdsl-isdn-whatever λυση. τι upload εχει η 30 και τι η 50 συνδεση;

Δεν βλέπω που είναι το αστείο φίλε... Μια χαρά εταιρία είναι η Forthnet... Εγώ μια φορά στην Λάρισα τα 18Mbps τα πιάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Και εγώ στην Λάρισα με Forthnet πιάνω 12Mb, άλλες προς 13 και άλλες προς 11. Στην Αθήνα με Forthnet πιάνω 14-15 Μb -.-'.

Πάντως έχουν ξεκινήσει να πωλούνται συσκευές για να υποστηρίξουν τις καινούργιες ταχύτητες και να είναι και σε προσιτές τιμές ή απλά επειδή μπορούν το φέρανε ;

το εχω φαει κανονικα γιατι αν και μενω νεα σμυρνη δεν ειμαι μεσα στην περιοχη του χαρτη που εχει βαλει στη σελιδα της η forthnet.

παμε λοιπον στην vdsl-isdn-whatever λυση. τι upload εχει η 30 και τι η 50 συνδεση;

Των ενναλακτικών, φημολογείται πως στα 30mbps, το upload θα είναι η 3 η 5, και στα 50mbps, θα είναι 10mbps το upload. Για το vdsl του οτε, ισχύει το 30/2,5 και 50/5...

Πάντως έχουν ξεκινήσει να πωλούνται συσκευές για να υποστηρίξουν τις καινούργιες ταχύτητες και να είναι και σε προσιτές τιμές ή απλά επειδή μπορούν το φέρανε ;

VDSL modem/routers πωλούνταν από ανέκαθεν στην ελληνική αγορά, δεν περίμενε κανείς και τίποτα για τις εξελίξεις...

----

Για να μην γίνονται ερωτήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ που είναι ΙΔΙΕΣ....

Για VDSL, θα πρέπει να υπάρχει modem/router που υποστηρίζει vdsl2. Για αυτό το λόγο, στην σύνδεση σας, ο πάροχος σας, θα σας προμηθεύσει με το κατάλληλο modem/router για την υπηρεσία vdsl που θα προσφέρει, εντελώς δωρεάν, με ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟ. Ότι ισχύει δηλαδή και τώρα.... Δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο εξοπλισμό, θα σας σταλεί δωρεάν από το πάροχο σας. (Βέβαια κανείς δεν σας εμποδίζει, για τους δικούς σας λόγους, να αγοράσετε ένα άλλο, της επιλογής σας...)

Δεν χρειάζεται να ρωτάμε το ίδιο και το ίδιο, το μόνο που αρκεί είναι να διαβάζουμε σωστά τις απαντήσεις που έχουν ήδη προ πολλού δωθεί από συμφορουμίτες στα διάφορα νήματα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...