Προς το περιεχόμενο

Forthnet Fast Forward: VDSL έως και 50mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sure sureto!!!! Eδω δεν εχουμε ακομα σημα digea σε ολη την ελλαδα θα εχουμε VDSL....χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

"Με διαρκείς επενδύσεις"... Εβαλε στα DSLAM της κάρτες VDSL ή απλά θα μεταπουλάει υπηρεσίες του ΟΤΕ;

το πρώτο, αργότερα θα μεταπουλάει από τα KV του OTE όπως κι οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Ωραία πάμε :-D

Έμεινε και η HOL τώρα, απ'ότι φαίνεται οι εναλλακτικοί θα δίνουν εως 50 χωρίς ενδιάμεσο πακέτο με 10Mbps Upload

Να δούμε εμείς στις κωμοπόλεις πότε και αν θα το δούμε

Δημοσ.

Να δούμε εμείς στις κωμοπόλεις πότε και αν θα το δούμε

Όποτε είδαμε και το ADSL, μια πενταετία μετά απο Αθήνα/Θεσσ/νίκη.

Δημοσ.

Διάβασα λίγο καθυστερημένα την ανακοίνωση της 4νετ και γέλασα με την καρδιά μου, όπως με την αντίστοιχη της Wind, σήμερα το πρωί, παρά το ότι είμαι συνδρομητής της 4νετ πάνω από 7 χρόνια.

Το μεγαλύτερο αστείο είναι, βέβαια, το link για τη διαθεσιμότητα το οποίο σου απαντάει απλά ότι ... μπορείς να συνδεθείς με το ιδιόκτητο δίκτυο της 4νετ!!!

Αυτός είναι ο ορισμός του ελέγχου διαθεσιμότητας για vdsl!!!

• Like 3
Δημοσ.

50mbps download/10mbps upload με επιπλεον 10€ στο μηνιαιο παγιο συμφωνα και με εναν υπαλληλο της forthnet που ειχα μιλησει.

Προσωπικα αν βαλω VDSL θα το βαλω πιο πολυ για το upload διοτι με 1mbps δεν κανεις αξιοπρεπες streaming χωρις μα κολλας

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όποτε είδαμε και το ADSL, μια πενταετία μετά απο Αθήνα/Θεσσ/νίκη.

Ελπίζω να μην τους πάρει τόσο πολύ, έστω αν είναι και απο Α/Κ :-)

Δημοσ.

Στα 737μ. που ειμαι εγω απο το αστικο κεντρο περιπου ποσα θα πιανω με το vDSL της Forthnet; Στην ADSL πιανω 15 με 16mbps

@makfil

Στο τριτο βημα σου ζηταει διευθυνση και οδο και σου βγαζει την αποσταση και αν μπορεις να εχεις vDSL.

Δημοσ.

Με διαρκείς επενδύσεις ε??? Ας ειναι καλά ο προστατευτισμός της απο την εεττ...Το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιει..

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με το wizard της forthnet ειμαι 720μ απο το αστικό κεντρο , απαιτώ να το φέρουνε πιο κοντά dammit :P

Δημοσ.

Στα 737μ. που ειμαι εγω απο το αστικο κεντρο περιπου ποσα θα πιανω με το vDSL της Forthnet; Στην ADSL πιανω 15 με 16mbps

Σύμφωνα με το wizard της forthnet ειμαι 720μ απο το αστικό κεντρο , απαιτώ να το φέρουνε πιο κοντά dammit :P

Και γω στα 750m είμαι και γενικά έχω πολύ καλή ταχύτητα, π.χ. από steam κατεβάζω με ~2Mb/s.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλή απόσταση?

Επίσης το "εως" αυτό είναι παρόμοιο με το "εως" της adsl?

Δημοσ.

Βαζοντας το τηλεφωνο μου στο βήμα 1 (είμαι σε ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet με πρόθεμα 211 και οχι 210) μου προτείνει μόνο Sattelite Internet. Ούτε κάν 24 Mbps!! Περίεργο!

Δημοσ.

Και γω στα 750μ. είμαι και γενικά έχω πολύ καλή ταχύτητα, π.χ. από steam κατεβάζω με ~2Mb/s.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλή απόσταση?

Επίσης το "εως" αυτό είναι παρόμοιο με το "εως" της adsl?

Και εγώ με μέσο όρο 2mb/s κατεβάζω , νομίζω οτιδήποτε κατω του 1 χλμ ειναι καλο, ναι οσο για το εως ναι ειναι ιδιο με της Adsl :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...