b4ldazor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 sure sureto!!!! Eδω δεν εχουμε ακομα σημα digea σε ολη την ελλαδα θα εχουμε VDSL....χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 "Με διαρκείς επενδύσεις"... Εβαλε στα DSLAM της κάρτες VDSL ή απλά θα μεταπουλάει υπηρεσίες του ΟΤΕ; το πρώτο, αργότερα θα μεταπουλάει από τα KV του OTE όπως κι οι υπόλοιποι...
Dimitris19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ωραία πάμε Έμεινε και η HOL τώρα, απ'ότι φαίνεται οι εναλλακτικοί θα δίνουν εως 50 χωρίς ενδιάμεσο πακέτο με 10Mbps Upload Να δούμε εμείς στις κωμοπόλεις πότε και αν θα το δούμε
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Να δούμε εμείς στις κωμοπόλεις πότε και αν θα το δούμε Όποτε είδαμε και το ADSL, μια πενταετία μετά απο Αθήνα/Θεσσ/νίκη.
makfil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Διάβασα λίγο καθυστερημένα την ανακοίνωση της 4νετ και γέλασα με την καρδιά μου, όπως με την αντίστοιχη της Wind, σήμερα το πρωί, παρά το ότι είμαι συνδρομητής της 4νετ πάνω από 7 χρόνια. Το μεγαλύτερο αστείο είναι, βέβαια, το link για τη διαθεσιμότητα το οποίο σου απαντάει απλά ότι ... μπορείς να συνδεθείς με το ιδιόκτητο δίκτυο της 4νετ!!! Αυτός είναι ο ορισμός του ελέγχου διαθεσιμότητας για vdsl!!! 3
DragoticSaen Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 50mbps download/10mbps upload με επιπλεον 10€ στο μηνιαιο παγιο συμφωνα και με εναν υπαλληλο της forthnet που ειχα μιλησει. Προσωπικα αν βαλω VDSL θα το βαλω πιο πολυ για το upload διοτι με 1mbps δεν κανεις αξιοπρεπες streaming χωρις μα κολλας Sent from my iPhone using Insomnia
durutti Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 για να φυγει η συζητηση απο τις περικοπες που θα κανει στους εργαζομενους..
Dimitris19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Όποτε είδαμε και το ADSL, μια πενταετία μετά απο Αθήνα/Θεσσ/νίκη. Ελπίζω να μην τους πάρει τόσο πολύ, έστω αν είναι και απο Α/Κ
Tigran Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Στα 737μ. που ειμαι εγω απο το αστικο κεντρο περιπου ποσα θα πιανω με το vDSL της Forthnet; Στην ADSL πιανω 15 με 16mbps @makfil Στο τριτο βημα σου ζηταει διευθυνση και οδο και σου βγαζει την αποσταση και αν μπορεις να εχεις vDSL.
nemesis85 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Με διαρκείς επενδύσεις ε??? Ας ειναι καλά ο προστατευτισμός της απο την εεττ...Το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιει.. 1
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Σύμφωνα με το wizard της forthnet ειμαι 720μ απο το αστικό κεντρο , απαιτώ να το φέρουνε πιο κοντά dammit
remalis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Στα 737μ. που ειμαι εγω απο το αστικο κεντρο περιπου ποσα θα πιανω με το vDSL της Forthnet; Στην ADSL πιανω 15 με 16mbps Σύμφωνα με το wizard της forthnet ειμαι 720μ απο το αστικό κεντρο , απαιτώ να το φέρουνε πιο κοντά dammit Και γω στα 750m είμαι και γενικά έχω πολύ καλή ταχύτητα, π.χ. από steam κατεβάζω με ~2Mb/s. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλή απόσταση? Επίσης το "εως" αυτό είναι παρόμοιο με το "εως" της adsl?
cycomiko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Βαζοντας το τηλεφωνο μου στο βήμα 1 (είμαι σε ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet με πρόθεμα 211 και οχι 210) μου προτείνει μόνο Sattelite Internet. Ούτε κάν 24 Mbps!! Περίεργο!
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Και γω στα 750μ. είμαι και γενικά έχω πολύ καλή ταχύτητα, π.χ. από steam κατεβάζω με ~2Mb/s. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλή απόσταση? Επίσης το "εως" αυτό είναι παρόμοιο με το "εως" της adsl? Και εγώ με μέσο όρο 2mb/s κατεβάζω , νομίζω οτιδήποτε κατω του 1 χλμ ειναι καλο, ναι οσο για το εως ναι ειναι ιδιο με της Adsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα