GIANNIS400 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά κάηκε η ΤV στο σπίτι της μάνας μου, μάλλον από κεραυνό. Μενει σε ενα μικρο δωματιο και θελει μια 26 ή 27" μεχρι 250 ευρω, το θεμα ειναι οτι εκει θα κατσει μεχρι να φτιαξουμε το διπλα σπιτι για 5-6 μηνες και μετα θα εχει μια 42αρα που ειχε παρει περσι.Την 26αρα θα την δωσει σε μενα γιατι δεν θα την χρειαζεται, οποτε σκεφτομαι να της πω παρει ενα tv μονιτορ σε αυτες τις ιντσες για να την χρησιμοποιήσω εγω για παιχνιδια και να σουταρω την 23αρα syncmaster P2350 που εχω εδω και 3 ή 4 χρόνια περίπου. Το θέμα ειναι τι panel να διαλέξω, ips ή LED? Eχω δει κατι lg ...samsung ....(philips me 1ms απόκριση) και κατι ihyama- αυτες οι ihyama τι λενε?. Kαι η 5850 vga που εχω θα ανταποκριθει σε αυτες τις οθονες 26-27"? Θα βλεπει καλα οπως σε μια τηλεοραση η μανα μου αυτους του 6 μηνες ή θα με φαει και θα μου λεει οτι της πηρα μια πατατα, το λεω επειδη θα ειναι tv monitor και οχι τηλεοραση - αποσταση τηλεθεασης 3μετρα ψηλα στα 2μετρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις? σε τι απόσταση θα βλέπει τηλεόραση η μητέρα σου? Ίδια ανάλυση με την 23αρα σου θα έχουν, το ότι μεγαλώνουν οι ίντσες δεν λέει κάτι στο πως θα ανταποκρίνεται μια κάρτα γραφικών, έχεις 21.5" με 1920Χ1080 είτε 100 ίντσες τα ίδια FPS θα αποδίδει η κάρτα γραφικών...
UpToDate_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 http://www.msystems.gr/index.php?category=2325&product=14480
trek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Kαι εγώ πιστεύω, μια 27' 'αρα ips είναι οτι πρέπει. Θέλω να πάρω και εγώ μια τώρα στις γιορτές, οπότε αν πας προς τα κει, πες μας και εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα