skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Επειδή είμαι στο 85% της πληρότητας του dropbox, άρχισα να ψάχνομαι για εναλλακτικά προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά. Ένα πολύ ωραίο που βρήκα , που σου δίνει 5gb free χώρο είναι το cubby. Παραθέτω το link : https://www.cubby.com/
Greek13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Βασικά υπάρχουν δεκάδες cloudy sync storage σελίδες όπως το Google Drive, Skydrive, Box, SugarSync, Μozy και άλλα πολλά! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το Google Drive και γι αυτά που το θέλω με καλύπτει...
gokuthelegend Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 To Skydrive 25GB δεν δείνει; Εσύ πόσα έχεις στο dropbox σου;
nilosgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 To Skydrive 25GB δεν δείνει; Εσύ πόσα έχεις στο dropbox σου; 25 δίνει στους "παλιούς". Σε ένα νέο acc νομίζω δίνει 7gb. Στη λίστα προσθέτω και το ubuntu one 1
gokuthelegend Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 25 δίνει στους "παλιούς". Σε ένα νέο acc νομίζω δίνει 7gb. Στη λίστα προσθέτω και το ubuntu one Όντως, έχεις δίκιο, εγώ είμαι από τους παλιούς, για αυτό έχω 25.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα