phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Και πάλι όμως ρε γαμώτο, 65°C με τέτοια ψύκτρα @ stock clocks;
AiWaaa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 μπορει να μην παταει καλα η να έχει θέμα με την πάστα. Αν και μου φαίνεται δύσκολο να μην παταει καλα μια am3 ψυκτρα. Ενα μοχλό έχει. Επίσης μπορεί να έιναι και false alarm. Ας δει απο bios τι παίζει
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εχει πολυ λιγες rpm το cooler...Ελεγξε μηπως εχεις βαλει τιποτα low rpm/silent mode πουθενα στο bios.Κοιτα και για κανα ιο.
AiWaaa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 θεωρείς λίγα τα 1400 rpm ? Εμενα ''τρέχει'' με 1500 και δεν έχω θέμα 1
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ωπα αδερφε εκανα λαθος.Τωρα ειδα ποιαν εχει Ακυρο.
dimpa16 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κατεβασε και εγκατεστησε τα δυο προγραματα http://www.insomnia.gr/files/file/22-cpu-z/ http://www.insomnia.gr/files/file/23-core-temp/ Ανοιξε το core-temp για να δουμε αν εχει τις ιδιες θερμοκρασιες με το everest. To cpu-z εχε το,γιατι ειναι χρησιμο και ισως χρειαστει να δωσεις καποιες πληροφοριες απο εκει.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) To core temp μου έβγαλε αυτά: Σε κατάσταση Idle πάντα Σκανάρισα και με το Malwarebytes Anti-Malware μου έβγαλε 3 threads τα καθάρισα και όμως τίποτα Θα σκανάρω αύριο και με το spyboot search & destroy και θα σας πω. Παρατηρώ και καποια επιβρανδυση στον κερσορα μικρα κολλίματα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από zvarthangalos
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το Eset μου έβγαλε: threat found in memory ! Object: Operating memory C:\ Users \ Zvarthangalos\ AppData\ Local\ Temp\ WinRAR.exe Threat: a variant of MSIL/ Blandabindi.F trojan
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Για να χες επιβραδυνση και στον κερσορα...εκανε μπαμ.
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Όχι παιδιά δεν μπορώ να τον ξεφορτωθώ τον ιό το σκανάρισα και με το Eset και με δυο τρία antimalware εψαξα και στο google για αυτό το trojan και δεν δύνει κάποιος καμία λύση γράφουνε για το Bladabindi.B όχι για το Bladabindi.F δεν ξέρω τι να κάνω αν δεν μορέσω να το βγάλω θα πάω για φορματ.
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ρώτα στο σχετικό section πριν προβείς σε format, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις κάτι.
salonika91 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 δηλ ουτε το εσετ ουτε κ το malwarebytes καταφεραν να σβησουν τον ιο; Αν δεν εκανες σκαν με to malwarebytes κανε κ με αυτο(σε ασφαλη λειτουργια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα