Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω windows 8 32 bit.. Στο πίσω panel έχω συνδέσει τα ηχεία.. Όμως για το skype π.χ. θέλω να συνδέσω τα ακουστικά με μικρόφωνο.. και δεν τα αναγνωρίζει από κάπου..; Τι φταίει;;;

Δημοσ.

1. Χρησιμοποιεις την on-board ή καρτα pci/pci-e ?

2. Ειναι συνδεδεμενο το Front Panel στην καρτα ηχου (on-board ή pci/pci-e) ? Στην μητρικη υπαρχει ειδικη υποδοχη (Front Panel header) για να συνδεσεις το καλωδιο απο το Front Panel.

3. Ti τυπου ειναι το Front Panel, ΑC97 ή HD ? Συγκεκριμενα για on-board audio σε μερικες μητρικες εχει επιλογη στο BIOS για να επιλεξεις τον τυπο του Front Panel (ΑC97 ή HD). Δες μηπως εχει τετοια επιλογη η μητρικη σου.

Αν εχεις καρτα ηχου, οπως π.χ. η Xonar DG εχει το PanelType.exe με το οποιο επιλεγεις τον τυπο του Front Panel. Αλλες καρτες οπως π.χ. η Xonar DX το κανουν αυτοματα (δεν χρειαζεται να επιλεξεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίσω λειτουργεί κανονικά.. Μπροστά δεν κάνει τπτ.. Πατώντας Ήχοι - γενικά - Ηχεια Συσκευή high definition audio οι Πληροφορίες σύνδεσης γράφουν Lr - πίσω πλευρά υποδοχής c-sub - πίσω πλευρά υποδοχής RL RR πίσω πλευρά υποδοχής και LR πρόσοψη υποδοχή! Χρησιμοποιώ την onboard.. και μπροστά οι υποδοχές είναι του κουτιού.. Το έχω συνδέμμενο στη μοναδική υποδοχή στη motherboard που κουμπώνει fpanel.. Οι θύρες αναγνωρίζονται κανονικά απο τα windows και στα bios είναι ενεργοποιημένες αλλά όταν συνδέω μικρόφωνο η ακουστικά δεν το καταλαβαίνει.

Επεξ/σία από VaggosVfilox
Δημοσ.

Παίζει ρόλο αν το front panel είναι ΑC97 η HD και αν είναι η αντίστοιχη ρύθμιση στο BIOS επιλεγμένη. Αν το πανελ για παράδειγμα είναι AC97 ενώ στο bios είναι επιλεγμένο το HD δε θα σου δουλεύει λογικά. Δες τι γράφει το βισματάκι του πάνελ (αυτό που κουμπώνει στη μητρική) και τσέκαρε αν είναι η σωστή επιλογή στο BIOS

Δημοσ.

α τότε μάλλον αυτό που λέω εγώ πιο πάνω, θα το ρυθμίζει αυτόματα, αλλιώς θα είχε και επιλογή AC97 / HD.

Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν καταλαβαίνει πότε συνδέετε το μικρόφωνο; Ή δε δουλεύει καν το μικρόφωνο;

Έχεις βάλει drivers τις εταιρίας ή άφησες ότι βρήκαν τα windows? Δοκίμασε τους drivers από την relatek.

http://www.realtek.c...3&GetDown=false

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...