Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ''φτιάξουν'' πρώτα τις 24αρες, που αντί για 24 πιάνεις 2 με 3 το πολυ, και μετά πάνε σε VDSL διάσταση με 50.

Μα αυτος ειναι ο τροπος για να γινει αυτο που ζητας, το VDSL. Βεβαια οχι VDSL απο Α/Κ αλλα οπως αυτο θα δωθει απο τον OTE.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ss3.jpg

:P

Αν κι εμένα για την χρήση που κάνω μου αρκεί, οπότε δεν φεύγω από adsl αφού με συμφέρει οικονομικά.

Δημοσ.

πω πωωω. και εγω που ποιανω 5-6 νομιζα οτι ειμαι σε χαλια κατασταση. τωρα που ακουω πως μερικοι ποιανουν 3-4 νιωθο πολυ καλυτερα :)

εν το μεταξυ απο το διπλα σπιτι απο το δικο μου και περα σε ολη την περιοχη που μενω ποιανουν μαξ 14. απο το σπιτι μου και 3 στενα ακομα μαξ 6... ευχομαι να ζησω για να δω τα 100 που ποιανουν εξω :(.. φιλος μου στη ρωσια εχει 100αρα με 20ε αντιστοιχα. οσον αφορα την γουιντ εχω σταθεροποιηθει στα 5.5 μετα απο εντολη για φαστπαθ.. τα 50 δεν προκειρε να τα δω ποτε γιατι απεχω 3300μετρα.

Δημοσ.

Άχαχα με καινούργιες τηλεφωνικές γραμμες στο σπίτι και 1000m απόσταση απο το Dslam εγω πληρώνω 24 και μετα βίας πιάνω 6-7. Θα χρειαστεί να με πληρώσει η WIND για να πιστέψω ξανα τα παραμύθια τους

Δημοσ.

Έφυγα από την Wind που έπιανα 8 και πήγα στον ΟΤΕ και πιάνω με το ζόρι 5,5 με προφίλ στα 12. Σιγά μην δώσω λεφτά για VDSL.

Μα αυτος ειναι ο τροπος για να βελτιωθει η κατασταση σου. Με το VDSL του OTE, αλλιως οπως λες θα πληρωνεις χωρις να βλεπεις τις ταχυτητες που θες

• Super Moderators
Δημοσ.

Έφυγα από την Wind που έπιανα 8 και πήγα στον ΟΤΕ και πιάνω με το ζόρι 5,5 με προφίλ στα 12. Σιγά μην δώσω λεφτά για VDSL.

για vdsl μέσω Α/Κ ούτε λόγος, αλλά αν παίζεις με νέο KV στη γειτονιά τότε αξίζει...

Δημοσ.

Πολύ καλές τιμές. Γιάννενα πότε όμως? :cry:

VDSl στα Γιάννενα, ας φτιάξουν πρώτα όλη η πόλη να πιάνει 24 ADSL και μετά βλέπουμε ( στους Αμπελόκηπους είμαστε κλασσικά με 2 εδώ και χρόνια)

• Super Moderators
Δημοσ.

με το adsl δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς, πεταμένα λεφτά είναι να το βελτιώσει κάποιος αφού θα πάμε στο vdsl μέσω FTTC και στο FTTH αργότερα...

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά;

Εγώ έχω forthnert 24άρα και μου έρχεται 17, δηλαδή 2,1 mbytes/sec. Και όντως κατεβάζω από 1,7 με 1,9 mbytes/sec από rapidshare π.χ.

Το κοντινότερο κέντρο είναι στα 800 μέτρα.

ΘεσσαΛΛονίκη.

Δημοσ.

αν είστε στη σωστή απόσταση από το Α/Κ θα τα πιάνετε λογικά, αν όχι τότε μένετε στο adsl2+ μέχρι να ρίξει ο ΟΤΕ οπτικές ίνες και να βάλει νέα KV τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παλιά που είναι κοντά σας...

WOW μας είπες κάτι καινούριο... εμείς λέμε, να κάνουν ακριβός αυτό, αντί να βάλουν 50 mbps...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...