Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Για δώστε καμιά ιδέα γιατί θα το πετάξω απο το παράθυρο. Τα usb του front panel του κουτιού δεν δουλεύουν όταν συνδέω 1 συσκευή. Αν όμως συνδέσω 1 στο ένα ζέυγος και 1 στο άλλο δουλεύουν και οι 2 Τί κουφό είναι αυτό το θέμα ...
Poincareγρ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τσέκαρε αν το κάνει σε όλες τις εσωτερικές USB θύρες, της μητρικής. Άνοιξε το κουτί, και βάλε το USB καλώδιο του κουτιού σε άλλη διαθέσιμη USB σύνδεση της μητρική.
8elwADSL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα, στις 2 μπροστινές του front panel οταν συνδέω τον εξωτερικό δίσκο μου δεν τον αναγνωρίζει και ο δίσκος κάνει κάτι beep όταν τον βάζω στις πίσω δουλεύει μια χαρά,ότι άλλο συνδέω στις μπροστά (usb sticks πχ) δουλεύουν κανονικά. Τι στο καλό συμβαίνει ;
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Για δώστε καμιά ιδέα γιατί θα το πετάξω απο το παράθυρο. Τα usb του front panel του κουτιού δεν δουλεύουν όταν συνδέω 1 συσκευή. Αν όμως συνδέσω 1 στο ένα ζέυγος και 1 στο άλλο δουλεύουν και οι 2 Τί κουφό είναι αυτό το θέμα ... Βραχυκυκλώνουν οι usb.... η το καταργείς εντελώς ή παιρνεις νεό κουτι... ή βρισκεις ανταλλακτικο front panel... η αν πιανουν τα χέρια σου το φτιάχνεις μονος σου. Εχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα, στις 2 μπροστινές του front panel οταν συνδέω τον εξωτερικό δίσκο μου δεν τον αναγνωρίζει και ο δίσκος κάνει κάτι beep όταν τον βάζω στις πίσω δουλεύει μια χαρά,ότι άλλο συνδέω στις μπροστά (usb sticks πχ) δουλεύουν κανονικά. Τι στο καλό συμβαίνει ; Σε εσενα δεν είναι πρόβλημα ... απλα πολλες φορες τα usb των frond panel σε αντιθεση με τα πίσω αδυνατούν να δώσουν αρκετό ρεύμα ώστε να τροφοδοτιθεί επαρκώς ένα σκληρός δισκος απο την αλλη στικακια κτλ έχουν πολυ χαμηλοτεες ενεργειακές αναγκες και δουλεύουν κανονικα..... 1
Alexis64 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Είναι προφανές οτι δεν δίνει αρκετό ρεύμα ή αν στο έκανε πρόσφατα τα USB δουλεύουν σαν USB 1.0 , δες στα bios αν άλλαξαν οι ρυθμίσεις των front usb.
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στις 2 που είναι κοντά σε power/reset button. Οι άλλες 2 που έχει μπροστά το κουτί δουλεύουν κανονικά.
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στις 2 που είναι κοντά σε power/reset button. Οι άλλες 2 που έχει μπροστά το κουτί δουλεύουν κανονικά. Σου είπα ήδη ότι αυτές οι δυο για κάποιο λόγο βραχυκυκλώνουν μεταξύ τους και όταν βάζεις 2 συσκευές μαζί κάτι κουνιέται και σταματάει το βραχυκλωμα!
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Σου είπα ήδη ότι αυτές οι δυο για κάποιο λόγο βραχυκυκλώνουν μεταξύ τους και όταν βάζεις 2 συσκευές μαζί κάτι κουνιέται και σταματάει το βραχυκλωμα! Και αυτό πως διορθώνεται με ηλεκτρολόγο και κολλητήρι ?
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αν φταίνε τα βύσματα ίσως με αλλαγή τους να φτιάξει ... αν φταίει η πλακέτα θέλει αλλαγή όλο το πάνελ!
8elwADSL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Σε εσενα δεν είναι πρόβλημα ... απλα πολλες φορες τα usb των frond panel σε αντιθεση με τα πίσω αδυνατούν να δώσουν αρκετό ρεύμα ώστε να τροφοδοτιθεί επαρκώς ένα σκληρός δισκος απο την αλλη στικακια κτλ έχουν πολυ χαμηλοτεες ενεργειακές αναγκες και δουλεύουν κανονικα..... Ομως παλαιότερα λειτουργούσε κανονικά ο εξωτερικός στις front.
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ομως παλαιότερα λειτουργούσε κανονικά ο εξωτερικός στις front. Πολλά μπορούν να συμβάινουν.. όπως πχ.. λόγο παλαιότητας πλεον ο σκληρός να έχει ανάγκη ελαφρώς παραπανω ρεύμα για να κανει spinup αποτι παλιότερα και το πανελ να μην μπορει να το δώσει!
mkekakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 χμ, φίλε είχα μεγάλο πρόβλημα με τις θύρες usb στο front panel σε κουτί Coolermaster Haf 912 (μητρική GA-890GPA-UD3H), απελπισία! κάποιες φορές όταν έβαζα στικάκι, διάφορα μοντέλα, μου έκανε reset. Το έψαξα στο internet και βρήκα πολλά παράπονα με τα front panels της coolermaster. Στο forum της coolermaster προτείνουν να κάνεις παραγγελία να σου στείλουν καινούριο, στο πλαίσιο μου είπαν φέρτο από εδώ να το κρατήσουμε να δούμε πότε το κάνει και γιατί. Τελικά το αποσύνδεσα εντελώς και πήρα ένα από αυτά που μπαίνουν στη θέση του floppy. Στο front panel του κουτιού άφησα μόνο το on/off και το reset. Στη ψιλοεγχείρηση που έκανα φαίνεται ότι το front panel και η πλακέτα που έχει εκεί δεν γειώνεται πουθενά και δεν έρχεται σε επαφή σε κανένα μεταλλικό σημείο του κουτιού. Θα βρεις στο internet κάποιες φωτογραφίες από το εξωτερικό που έχουν τραβήξει καλωδιάκι από την πλακέτα στο κουτί για γείωση, δεν το έκανα γιατί δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Κρίμα γιατί το Haf 912 είναι πολύ ωραίο κουτί και ποιοτικό. Αν μιλάμε για το κουτί της υπογραφής σου, πρέπει να είναι η ίδια ιστορία http://fotogaleri.sh...cms831se_07.jpg Λέξεις για το google: coolermaster front panel usb reset
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν Έκανα τον κόπο και το έκανα βίδες το κουτί για να έχω πρόσβαση στις συνδέσεις του front panel. Στην πορεία διαπίστωσα ότι το 1 usb είχε αποσυνδεθεί εντελώς.Φαίνεται στην προσπάθεια μου να κρύψω τα καλώδια για σωστό cable management τραβήχτηκε παραπάνω με αποτελεσμα να αποσυνδεθεί. Το σύνδεσα και όλα οκ! Έτσι το stacker πήρε μια παράταση ζωής (η αλήθεια είναι πώς δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτό που θα μου κάνει το μεγάλο κλικ να το πάρω).
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αν όμως συνδέσω 1 στο ένα ζέυγος και 1 στο άλλο δουλεύουν και οι 2 Τί κουφό είναι αυτό το θέμα ... Αυτο πως στο καλο συνέβαινε απο την στιγμή που το ένα καλώδια ήταν αποσυνδεδεμένο?
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αυτο πως στο καλο συνέβαινε απο την στιγμή που το ένα καλώδια ήταν αποσυνδεδεμένο? Εικάζω πώς έπαιρνε ρεύμα από το καλό ζεύγος. Αν τα έβαζα αντίθετα πρώτα δηλ. stick στο "προβληματικό" ζεύγος δεν δούλευε. Μόλις όμως έβαζα στα κάτω usb δούλευε και το πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα