Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαπίστωσα από χθες πως το κινητό μου απορρίπτει τις εισερχόμενες κλήσεις. Πιο συγκεκριμένα χτυπάει μια φορά και μετά βλέπω μια αναπάντητη ενώ ο καλών δέχεται απόρριψη.

• Είχα μια εφαρμογή για call blocking που όμως είχα απενεργοποιημένη. Την απεγκατέστησα για να είμαι σίγουρος αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.
  • Έβαλα 3 φίλους να με πάρουν για δοκιμή. Στις κλήσεις των δύο και σε κλήσεις από το σταθερό μου υπήρχε το πρόβλημα, ενώ στου ενός η κλήση έγινε κανονικά.
  • Δεν πείραξα τίποτα στις ρυθμίσεις κλήσεων.
  • Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από wind σε cosmote. Παίζει να είναι θέμα δικτύου? (edit: Δεν είναι θέμα δικτύου, δοκίμασα την SIM σε άλλη συσκευή και δεχόμουν κλήσεις κανονικά)

Το πρόβλημα προφανώς είναι σοβαρό. Δεν γίνεται να απορρίπτονται οι καλούντες.

Καμιά ιδέα για να το λύσω?? Τι μπορεί να το προκαλεί??

Συσκευή: ZTE Blade

ROM: Swedish Snow RLS7 2.3.5

Δημοσ.

μια τελικη επιλογη παντως ειναι το φορματ...το ξερεις αυτο.

Ε ναι αλλά το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Γι αυτό ψάχνω το πρόβλημα.

Διέγραψα όλες τις επαφές και τώρα η εισερχόμενες γίνονται δεκτές κανονικά.

Δημοσ.

το ξερω, ποιος θελει να κανει φορματ το κινητο του. απλα καποιες φορες δεν του ξεφευγεις!

Δημοσ.

το ξερω, ποιος θελει να κανει φορματ το κινητο του. απλα καποιες φορες δεν του ξεφευγεις!

Τελικά του ξέφυγα χωρίς όμως να ανακαλύψω το πρόβλημα:

• Διέγραψα αρχικά όλες τις επαφές κρατώντας backup.
  • Δοκίμασα να δεχτώ κλήση και το πρόβλημα δεν υπήρχε.
  • Ξαναπέρασα τις επαφές και το πρόβλημα συνέχισε να μην υπάρχει.
  • Παρατήρησα πως η διαφορά που υπάρχει τώρα είναι πως χάθηκε η κατηγοριοποίηση των επαφών σε ομάδες.
  • Παρατήρησα επίσης πως πριν αποκλείονταν επαφές συγκεκριμένης ομάδας.
  • Δεν κατάφερα όμως να βρω ακόμα τι απέκλειε τις εισερχόμενες κλήσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Longshot εδω, αλλα στα samsung αν πατησεις Ρυθμισεις στο μενου του Dialer σου εχει επιλογες αυτοματης απορριψης κλησεων. Για κανε ενα τσεκ μηπως παιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Longshot εδω, αλλα στα samsung αν πατησεις Ρυθμισεις στο μενου του Dialer σου εχει επιλογες αυτοματης απορριψης κλησεων. Για κανε ενα τσεκ μηπως παιζει κατι τετοιο.

Μπα το ήλεγξα ήδη.

Το πρόβλημα νομίζω πως προέκυψε από τότε που έγινε κατά λάθος συγχρονισμός των επαφών μου με την google. Γενικά μου την σπάει να έχει η google τα πάντα και γι αυτό προτιμώ να κάνω backup των επαφών μου με άλλους τρόπους. Έγινε καταλάθος όμως συγχρονισμός, εμφανίστηκαν νέες επαφές (αυτές του gmail) και ορισμένες κατηγορίες επαφών διπλές (είχα τις επαφές μου όλες χωρισμένες σε κατηγορίες). Ίσως από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ποια εφαρμογή δημιουργεί το εν λόγω block μιας και παρατήρησα πως γινόταν σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαφών.

Καμιά ιδέα?

• Moderators
Δημοσ.

Εχω δυο σκεψεις.

1) Οντως εφταιγε το οτι οι επαφες σου ηταν διπλες. Δοκιμασε να "επαναφερεις" το προβλημα φτιαχνοντας διπλη επαφη για εναν συγκεκριμενο φιλο σου και δοκιμασε να του πεις να σε καλεσει.

2) Ειδα πως φορας custom rom. Δες μηπως ειναι bug της rom σου ρωτωντας εκει που τη βρηκες.

Να φταιει εφαρμογη παντως ειναι λιγο δυσκολο εκτος αν εχεις βαλει καποια για μπλοκαρισμα κλησεων (αλλα θα το ηξερες) ή καποια τελος παντων που να σχετιζεται με τις κλησεις (λ.χ dialers κλπ).

Δημοσ.

Εχω δυο σκεψεις.

1) Οντως εφταιγε το οτι οι επαφες σου ηταν διπλες. Δοκιμασε να "επαναφερεις" το προβλημα φτιαχνοντας διπλη επαφη για εναν συγκεκριμενο φιλο σου και δοκιμασε να του πεις να σε καλεσει.

2) Ειδα πως φορας custom rom. Δες μηπως ειναι bug της rom σου ρωτωντας εκει που τη βρηκες.

Να φταιει εφαρμογη παντως ειναι λιγο δυσκολο εκτος αν εχεις βαλει καποια για μπλοκαρισμα κλησεων (αλλα θα το ηξερες) ή καποια τελος παντων που να σχετιζεται με τις κλησεις (λ.χ dialers κλπ).

1)Δεν ήταν ακριβώς οι επαφές διπλές αλλά κάποιες κατηγορίες επαφών. Οι επαφές κανονικά ήταν.

2)Δεν νομίζω να φταίει η costum rom, την έχω μήνες και δεν έβγαλε ποτέ τέτοιο πρόβλημα ούτε διάβασα κάτι αντίστοιχο ψάχνοντας.

3)Είχα βάλει εφαρμογή για call blocking αλλά την είχα απενεργοποιημένη και την απεγκατέστησα κιόλας για σιγουριά.

Οπότε άγνωστο το τι έφταιγε.

Δημοσ.

Εαν εχεις custom rom,τσεκαρε εαν υπαρχει στις γενικες ρυθμισεις κατι οπως : Blocking Mode και απενεργοποιησε το.

..η ρυθμισε το αναλογα.

Ειχα το ιδιο προβλημα και το ελυσα με αυτον τον τροπο.

(Team Union JB XXLS7 V3 Beta)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...