chaosdoctor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Θα θελα την συμβουλή σας, όπως αναφέρω έχω το hp mini 210 - 3000.Πιστεύετε ότι αξίζει να του βάλω SSD σκληρό δίσκο?θα έχει κάποια διάφορα στην απόδοση ? Επίσης γνωρίζετε αν μπορώ να αλλάξω επεξεργαστή?Από τα λίγα που ξέρω δεν γίνεται...αλλά δεν έχω τίποτα να χάσω αν ρωτήσω , όσο χαζή και αν είναι η ερώτηση!
sil_unique Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το cpu είναι onboard και δεν αλλάζει - ο ssd πάντα βοηθάει
LambisElef Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με τον ssd θα δεις διαφορά μόνο στην εκκίνηση. Στις εργασίες σου δυστυχώς σε αφήνουν πίσω ραμ και επεξεργαστής.
chaosdoctor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Με τον ssd θα δεις διαφορά μόνο στην εκκίνηση. Στις εργασίες σου δυστυχώς σε αφήνουν πίσω ραμ και επεξεργαστής. Του έχω βάλει 2άρα RAM, να του βάλω μεγαλύτερη?Επειδή το χρησιμοποιώ κυρίως για εργασίες και ταινίες το μικρό με ενδιαφέρει έστω και αυτή η μικρή διαφορά στο άνοιγμα προγραμμάτων κ.λ.π ...
LambisElef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Όχι, δε νομίζω να δεις διαφορά Όχι, δε νομίζω να δεις διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα