Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω εναν Toshiba L500D-163 και με αυτον θελω με προγραμμα επεξεργασιας βιντεο (CyberLink power director 8)να δουλευω.Φτιαχνω εργα.Αλλα καποιες φορες το προγραμμα οταν το δουλευω μου κολλαει!Υπαρχει τροπος αλλαγης σε κατι μεσα απο το λαπτοπ;Σας παραθετω απο κατω καποια στοιχεια να δειτε του λαπτοπ μου.

2594858.png"]http://2594858.png [/url]

Δημοσ.

Με αυτό το hardware τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο θα κολώσουν. Το μόνο που ξέρω και έχω δοκιμάσει να δουλεύει αξιοπρεπώς απο celeron g540 μέχρι dual xeon ειναι το edius της Canopus. Υπάρχει στον θείο και παιζει χωρίς προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα που πραγματικα θα μπορουν να βελτιωθουν ειναι η μνημη και ο σκληρος, να βαλεις εναν SSD δηλαδη. Επειδη διαβασα το αλλο θεμα που εχεις ανοιξει ενας τροπος να κανεις πιο ευκολη τη ζωη σου θα ειναι να τραβας σε ποιοτητα DVD για παραδειγμα. Ουτε 720p ουτε 1080p. Δεν μπορω να σου πω κατι για τα αρχεια που τραβαει η καμερα γιατι εχω δουλεψει μονο με DV βιντεοκαμερα

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Με αυτό το hardware τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο θα κολώσουν. Το μόνο που ξέρω και έχω δοκιμάσει να δουλεύει αξιοπρεπώς απο celeron g540 μέχρι dual xeon ειναι το edius της Canopus. Υπάρχει στον θείο και παιζει χωρίς προβλήματα.

Ποιος ειναι ο θειος φιλε.Ποια εκδοση λες;Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...