Προς το περιεχόμενο

Ingress Official Thread (NianticLabs)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά, λέω κι εγώ θα βρω κανένα tip και εσείς λέτε για "καλούς και κακούς" :P Πείτε τίποτα να μαθαίνουμε κι εμείς οι newbies. :)

Δημοσ.

hack hack hacκ

xmp attack

deploy resonators οπου μπορεις

hack hack hack

recharge resonators

link όπου μπορείς

παλιοτερα ειχε και κωδικους για διαφορα αντικειμενα αλλα τωρα πλεον δε κυκλοφορει τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Thanks για την απάντηση. :) Τώρα ας πούμε που είμαι ακόμη lvl3 σε ποια resonators έχει νόημα να κάνω fire xmp? lvl3 και lvl4 κατέστρεψα χθες αλλά χάλασα αρκετά xmp lvl3 για το lvl4 resonator και στεκόμουν και σχεδόν πάνω του. Βασικά μπορεί να μου φάνηκαν εμένα πολλά γιατί μόλις πήγα lvl3 οπότε δεν έχω κάνει αρκετά hacks.

Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και πραγματικά σε σηκώνει από καναπέ/pc/κλπ να βγεις έξω να περπατήσεις με "στόχο" και να δεις και μέρη στα οποία δεν έχεις πάει ποτέ. Εσείς παίζετε καιρό?

edit: Επίσης για κωδικούς κοίταξα Link.png Site: εδώ πριν 2-3 μέρες και δούλευαν ακόμη και απ' ότι βλέπω στα σχόλια από κάτω δούλευε σίγουρα έως χθες. Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε :)

Δημοσ.

α επίσης δες και αυτό

https://www.ingress.com/intel

ε μη φανταστεις και εγω μικρολεβίτης είμαι, αλλά δεν έχει και πολλά να κάνεις, απλα βολτάρεις στη πολη σου, αναλόγως που μένεις ψάξε και κάνα καλό δρομολόγιο λεωφορείου :) :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το τσεκάρω το intel map αλλά κολλάει αρκετά πολύ :/ Από το κινητό είναι λίγο καλύτερα βέβαια αλλά ελπίζω να το φτιάξουν κάποια στιγμή. Χαχα καλή ιδέα το λεωφορείο.

Είναι ωραία να κάνεις βόλτες και να hackάρεις αγάλματα, μνημεία και εκκλησίες. Δίνει μια διαφορετική νότα στον περίπατο και παρατηρείς γενικώς περισσότερο τον κόσμο γύρω σου :D Το πιο περίεργο είναι ότι έχει 2 χρόνια που έχει βγει το Ingress και δεν είχα ακούσει τίποτα μέχρι μερικές μέρες πριν και τώρα βλέπω ότι η κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, στο εξωτερικό τουλάχιστον αν και ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχει κίνηση. :)

Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείτε 3rd party apps γιατί θα φάτε ban xD

Όσο για τα link, ΜΗΝ κάνεις όπου θες γιατί δεν ξέρεις τι field/megafield έχει στήσει άλλος agent, μην χαλάσεις τόσο κόπο για άκυρα link. Συννενοημένοι να είστε πάντα.

Δημοσ.

Ε τα links και fields που κάνω είναι μικρά γιατί μόνο με hack δεν παίζει να ανέβω. Επίσης, τα portals αλλάζουν χέρια σχεδόν κάθε μέρα οπότε δεν νομίζω να χαλάς κόπο κάποιου άλλου τόσο εύκολα. Υπάρχει και το comm και άμα κάποιος έχει σκεφτεί μεγάλο σχέδιο μπορεί να το γράψει και να μας ενημερώσει όλους.

Αυτό με τα thrid party apps είναι καλό tip! :) 

Δημοσ.

Υπάρχει στο hangouts κοινότητα ανά "στρατόπεδο". Τι είσαι? Μπλε ή πράσινη? ( Υποθέτω πως είσαι γυναίκα από το nickname )

Δημοσ.

Πράσινη :) Κι εσύ απ' ότι είδα στην πρώτη σελίδα. Έχω κάνει αίτημα στο google+ αλλά ακόμη περιμένω να το δεχθεί ο υπεύθυνος.

Διαλέξατε faction με βάση το λιγοστό lore ή λόγω της περιοχής που παίζετε περισσότερο? Πχ εγώ πήγα με τους Enlightened κυρίως επειδή η περισσότερη Θεσσαλονίκη είναι μπλε και δεν είχε νόημα να πάω με το winning faction. Θέλω πολύ να ανέβω lvl και να κάνω πράσινο τον Λευκό Πύργο :P

Δημοσ.

εγώ πάλι επειδή μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα

αλλά στη συνέχεια απότι είδα όλη η ξάνθη καβάλα αλλά γενικότερα μακεδονία θράκη είναι μπλε

• Like 1
Δημοσ.

Είδα ότι μπήκε νέο badge, Translator για glyph hacking, και πήρε το μάτι μου αυτό το Link.png Site: app @Iris89 επειδή είπες για ban από 3rd party apps, υπάρχει περίπτωση να φάω ban αν το κατεβάσω?

Δημοσ.

Μούφα το νέο badge, όλοι το λένε. Δεν ξέρουν με τι να ασχοληθούν εκεί στα κεντρικά και βγάζουν ότι να ναι.. πρέπει να πετυχαίνεις όλα τα glyph συνεχόμενα για να το πάρεις. Όσο για το ban, αν κατεβάσεις 3rd party app και τις τρέξεις μαζί με το παιχνίδι ναι, θα φας ένα ωραίο μπαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...