Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ερώτηση πρώτη : ποιό -και από πότε- κατάστημα δίνει -και ΓΙΑΤΙ, "γιατί ΕΤΣΙ"..;!- 2 ολόκληρα χρόνια εγγύηση παραπάνω για ένα προϊόν του οποίου η νορμάλ εγγύηση είναι σε όλα τα λοιπά καταστήματα αυτή που διαθέτει ΚΑΙ η κατασκευάστρια...;

...ερώτηση δεύτερη : ΕΛΑΒΕΣ έγγραφη βεβαίωση ισχύος εγγύησης, ή απλά ο οποιοσδήποτε (καθώς εσύ όπως έχεις πει δεν πολυενδιαφέρεσαι) αγοραστής επαφίεται στο ευγενικό μέιλ που διαβάσαμε, και αν και όταν έρθει εκείνη η ώρα του RMA, το Ησόπ θα αγοράσει αγρό...;

...ερώτηση τρίτη (ρητορική αυτή) : θα ΕΙΝΑΙ ιν μπίζνες το Ησόπ (ειδικά αυτό εννοώ, καθώς 3 χρόνια τώρα όλο πσοφάει, κι όλο ανασταίνεται κι όλο αράουντ βρίσκεται - που δεν θέλω να τινάξει τα πέταλα, αλλά, δεν σε κάνει και να το εμπιστεύεσαι...) σε μεταξύ 3 με 5 χρόνια από τώρα...;

Γενικά πάντως, εμένα θα με κάλυπτε, ως ένα βαθμό, μια ΓΡΑΠΤΗ "δήλωση εγγύησης" (κι όχι φυσικά το "εγγύηση αποτελεί η απόδειξη αγοράς" με την ταυτόχρονη...αναγραφή του χρόνου ισχύος σε μια ιστοσελίδα, εν είδει "υποσχέσεως").

Επίσης γενικά, ακόμη πιστεύω πως ο εν λόγω ευγενής κύριος λέει "ό,τι του καπνίζει".

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου ηρθε ο 3ΤΒ και δεν εχω καλωδιο...

νιωθω σαν τον τυπα στο ανεκδοτο, που ειχε ενα σπιτι γεματο τσιγαρα και ουτε εναν αναπτηρα...

Δημοσ.

Αν ζήσεις μέχρι αύριο, πετάξου από ένα Πλαίσιο που τα έχουν και φτηνά (0.80 τα των 50cm). Βασικά και τώρα πετάγεσαι αν θες, ανοιχτά είναι λόγω εορταστικού ωραρίου.

Δημοσ.

@washcloud

1) Επειδή σκέφτεται το συμφέρον των πελατών του? Μάλλον όχι :ph34r:

2) Έγγραφη βεβαίωση δεν έλαβα, αλλά την ίδια ισχύ θα έπρεπε να έχει και ο προφορική βεβαίωση. Μάλλον όχι :ph34r:

3) Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ αλλά λες να μην είναι ιν μπίζνες? Μάλλον όχι :ph34r:

Πάντως γενικά ο δίσκος είναι άψογος και ευτυχώς που ρώτησα και δεν πήρα τον wd green.

Δεν κάνει κιχ, όταν ανοίγω στον άλλο κανένα φάκελο με πολλά αρχεία( πχ ταινίες με 500giga) δονείται όλο το πισι

Και γενικά όταν είναι σε λειτουργία τον καταλαβαίνω, ειναι πάνω στο γραφείο και ακούω και το παραμικρό.

Ο Hitachi δεν βγάζει άχνα, ούτε δόνηση ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Εδώ και 3 χρόνια έχει βγει στον τάκο το Ησόπ, δεν το είχες προσέξει; Με υπαγωγές σε "Άρθρα 99" κλπ. Δεν ξέρω -και δεν το εύχομαι- αλλά δεν μου κάνει για εγγύηση για το μέλλον...

...τώρα κατάλαβα και το πρώτο σου πόιντ : "σκέφτεται το συμφέρον των πελατών του"...; Υπερβάλλεις.

"Προφορική βεβαίωση"...; Αυτό μοιάζει με το "το 2011 θα βγούμε στις αγορές" (ατάκα από το 2010) και το "στο 1ο 6μηνο του 2012 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα" (ατάκα από το Φθινόπωρο του 2011). Τεσπα όση ισχύ είχαν οι προαναφερθείσες ατάκες, τόση έχει και μία προφορική βεβαίωση. Ή και emailική. Aυτό που μετράει, είναι κάτι έγγραφο. Κι όπως είπαν κάπου αλλού που το ανέφερα, στις αποδείξεις του Ησόπ αναγράφεται ο χρόνος ισχύος εγγυήσεως. Για τσεκ μία.

Όσο για τον δίσκο τον ίδιο, θα κριθεί μόνο με τον καιρό... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μέχρι να τον γεμίσεις δηλαδή...

με 1mb free? :P

μαγκες ο δισκος ηταν αδειος

και οι τιμες ειναι απο σατα 2 σε σατα 3 δισκο

γιαυτο δεν προτεινω...

ΥΓ. οπου ναναι τον μισογεμιζω...

XD

• Super Moderators
Δημοσ.

του έκανες κάνα benchmark? μπας και σέρνεται ο άλλος δίσκος από τον οποίο τραβάς τα αρχεία...

Δημοσ.

εδω ειναι το περιεργο της υποθεσης

ο αλλος δισκος παινει 150ΜΒ/ς...

στο hdtune

μου δειχνει οτι ο δισκος πιανει μεση ταχυτητα 115ΜΒ/ς

αλλα εγω δεν τα βλεπω ποτε...

οποια προταση δεκτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...