Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχάς, ήσουν κατατοπιστικότατος

Τώρα για τα αρχεία, προορίζεται για ταινίες - μουσική ο δίσκος και κάποια σημαντικά αρχεία απο τον άλλο που θα κρατήσω αντίγραφα και σε αυτόν.Δεν καιγομαι δηλαδη για τα αρχεια που θα εχει μεσα. Τα σημαντικα αρχεια τα εχω αντιγραφα και αλλου.

Είναι μόνο για αποθήκη δηλαδή, δεν θα μπει ποτέ επισης λειτουργικό - προγράμματα.

Για το οικονομικό δεν θέλω να ξεπεράσω τα 100 ευρώ, +-5 δεν έγινε και τίποτα.

Τώρα για τον Hitachi που λες είναι καλύτερος απο WD? Κάπου διάβασα οτι την Hitachi την έχει εξαγοράσει η WD

Για το Visionstudio έχω διαβάσει θετικές κριτικές αλλά δεν είμαι απο Θεσσαλονικη, οπότε ΑΝ χαλάσει θα με βολέψει καλύτερα ας πούμε το Πλαίσιο που είναι στην πόλη μου. Σε αντικαταστάσεις νομίζω είναι οκ το Πλαίσιο σε σχέση με το E-shop ας πούμε. Για black πήγαινα πάντως αλλά είδα μετά οτι ο Green με διπλάσια χωρητικότητα είναι ελάχιστα πιο ακριβός οπότε σκάλωσα.

edit

Τελικά όμως δεν κατέληξα κάπου :-D

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην ουσία σου "προωθώ" τον Χιτ από VS (...αφού μέχρι και λινκ έδωσα...). Όμως όταν δεν ήξερα κάποια δεδομένα, έπρεπε να είμαι "σφαιρικός" και να σου πω 2-3 επιλογές ανάλογα με την περίπτωσή σου, κι ας διάλεγες ο ίδιος, ξέροντας πού εμπίπτεις.

Κατά τ' άλλα, στο είπα ήδη : μην ψάχνεις "καλύτερο δίσκο", δεν υπάρχει τέτοιο πράμμα. Σε γενικές γραμμές γουρούνι στο σακκί παίρνεις. Κοιτάς πρώτα την τσέπη σου, μετά τις ανάγκες σου, μετά τι βολεύει, μετά την εγγύηση, μετά να είσαι εξασφαλισμένος από αντίγραφα, βάζεις όλους τους όρους της εξίσωσης αυτής στο μίξερ, χτυπάς, και την πέφτεις στο αποτέλεσμα.

Το δε Πλαίσιο μπορεί να είναι μεν στα πόδια σου, μπατ γιού χαβ του τέηκ ίντού κονσιντερέσιον ότι αυτά τα πόδια θα στα βάλει σ' ένα παπούτσι (με βάση τα όσα καταθέτει ο κόσμος το λέω - ούτε εμπάθεια έχω απέναντί του ούτε συμφέρον αλλού) αν χρειαστείς τις άφτερσέηλ υπηρεσίες του (και ΕΙΔΙΚΑ για σκληρό...). Δική σου η επιλογή βέβαια. Εγώ πάντως, έτσι που μου τα είπες, αβλεπί Χιτ από ΒΣ προτείνω. Εκτός και ΑΝ σε νοιάζει η εγγύηση Α-ΝΤΙ-ΚΑ-ΤΑ-ΣΤΑ-ΣΗΣ (...πρόσεχε, δε μιλάω για "ποιότητα κι αντοχή") του Μπλακ. Απλό είναι. Θες να "εξασφαλίσεις τα λεφτά σου"; Μπλακ. Θες αποθηκευτικό χώρο; Χιτ. Διάλεξε.

* Η Χιτ μπορεί να εξηγοράσθη, αλλά δε νομίζω αυτός ο δίσκος να είναι "παραγωγής τεχνολογίας WD".

• Like 1
Δημοσ.

5, ε; Χμμμ... Ναι, πιθανώς λάθος στο σάιτ. Πάρε τους τηλ. και αφού ζητήσεις κάποιον "ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ" για να στο σιγουρέψει (σημαντικό αυτό), ρώτα εάν είναι 101% διαπιστωμένο για τα 5 χρόνια ή παίζει να είναι λάθος καταχώρηση. Να ακουστείς "σοβαρός" κι επίμονος.

...αν βέβαια σ' ενδιαφέρει η αγορά απ' το eshop.

Δημοσ.

Τελικά μου είπαν οτι δεν είναι λάθος του συστήματος και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση και ορθά αναγράφεται στη σελίδα.

Του είπα οτι τον έχω βρει αλλού με 3 χρόνια εγγύηση αλλά επέμενε για τα 5 χρόνια που δίνουν.

Οπότε τον παρήγγειλα απο εκεί :-D

Δημοσ.

...όταν με το καλό λάβεις, τσέκαρε το S/N του στο site της WD (μιας και την αγόρασε, και σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται το τσεκάρισμα από την νέα εταιρία) όπου έχει ονλάιν οδηγό για τσεκάρισμα. Αμφιβάλλω για την ισχύ των 5 χρόνων, αλλά θα το ξεκαθαρίσεις εκεί.

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω, αλλά απο τι στιγμή που μου το ξεκαθάρισαν θα πρέπει και να ισχύει, αν θέλουν να θεωρούνται σοβαρό κατάστημα.

Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί.

Αναμένω

Δημοσ.

Μην κρίνεις την "σοβαρότητα" (ή μη) ενός μαγαζιού, απ' τη συμπεριφορά ενός απλώς υπαλλήλου.

...κατά τ' άλλα, επειδή είναι (γενικώς) γνωστοί καραγκιόζηδες στο e-shop (όπως και στις περισσότερες αλυσίδες...) στο λέω...

Στην τελική ζήτα κάτι "έγγραφο" ως "απόδειξη" για την ισχύ των 5 χρόνων. Έστω πχ κάπου τυπωμένη την ένδειξη "εγγύηση 5 ετών", να την πάρεςι φωτό, να την έχεις καβάτζα...(αν και το πιθανότερο θα είναι να πουν "η απόδειξη είναι ο λόγος του μαγαζιού, κι έχουμε σχετικές βάσεις δεδομένων με το S/N" κτλκτλ. Κι αν στα 4 χρόνια πεις να πας να τον αλλάξεις, σε τίποτα δεν θα το 'χουν να σου πουν TOTE "δεν ξέρω τί σας ε΄χιαν πει...εγώ ξέρω ότι ο δίσκος σας είχε εγγύηση 3ων χρόνων". Βέβαια δεν θα "χάσεις" κάτι και 3 χρόνια να είναι...

Δημοσ.

Καλά και 3 χρόνια δεν με χαλάνε, το θέμα είναι να μην σου τύχει η στραβή

Τα αρχεία σου τα χάνεις είτε είσαι στην εγγύηση είτε όχι αν σου χαλάσει, απλά στην δευτερη περίπτωση χάνεις και τα χρήματα σου

Και ο Green που έχω τώρα απο το 2009 είναι 100% performance και Health και έχει περάσει και διακοπές ρεύματος και κλωτσιές η μονάδα αλλά εκεί, ακάθεκτος :-D

Δημοσ.
Τα αρχεία σου τα χάνεις είτε είσαι στην εγγύηση είτε όχι

...γι' αυτό το (έγκαιρο)(=άμεσο) κράτημα αντιγράφων = θρησκεία...

• Like 1
Δημοσ.

@@ 5 χρόνια εγγύηση έχει. Μόλις παρέλαβα και τσέκαρα το S/N και βγάζει μέχρι το 2015

Δεν καίγομαι και πολύ βέβαια, καλά είναι και 3 χρόνια για 2TB στα 94 ευρώ

Δημοσ.
Τελικά μου είπαν οτι δεν είναι λάθος του συστήματος και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση και ορθά αναγράφεται στη σελίδα.

Του είπα οτι τον έχω βρει αλλού με 3 χρόνια εγγύηση αλλά επέμενε για τα 5 χρόνια που δίνουν.

Οπότε τον παρήγγειλα απο εκεί :-D

...δεν παίρνεις λοιπόν τώρα ένα τηλ. να ζητήσεις τον "σοβαρό" που σου του είπε (τρέχα-γύρευε και σιγά μην τον βρεις, αλλα΄ΕΣΤΩ να τ' ακούσει κάποιος άλλος), και να τον στολίσεις ανάλογα...; Το έχεις το δικαίωμα, όπως και να του βγάλεις και λίγο την ψυχή με παράπονα, απειλές για καταγγελίες για παραπλανητική διαφήμιση κτλκτλ.

Εσύ χλωμό να "βγάλεις" κάτι από την ιστορία, αλλά ΙΣΩΣ "ευαισθητοποιηθούν" και φροντίσουν τουλάχιστον ν' αλλάξουν τη μαλακία που γράφουν στο σάιτ, για να μην τσιμπήσουν άλλοι που θα τους ενδιαφέρουν τα 5 χρόνια...Διότι σιγά να μην κάτσουν άλλοι και κάνουν όπως σου υπεδειξα και τσεκάρουν το S/N από μόνοι τους....

Δημοσ.

Τους ενημέρωσα με email, βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω τώρα. 'Εχω βέβαια το ονοματεπώνυμο αυτού που με διαβεβαίωσε για τα 5 χρόνια. Ελπίζω τουλάχιστον να το αλλάξουν στο site

Δημοσ.

Αγαπητέ κύριε

Αναφορικά με το προιόν PER.305802 HGST HDS5C3020ALA632 2TB SATA3, η χρονική εγγύηση που το συνοδεύει είναι όντως 5 χρόνων διάστημα για το οποίο αναλαμβάνει την κάλυψη του τo e-shop.gr.

Οτιδήποτε θελήσετε μη διστάσετε να με ενημερώσετε.

Με εκτίμηση

Οπότε τα 2 επιπλέον χρόνια τα αναλαμβάνουν αυτοί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...