deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει ΚΑΙ αυτός πάντως. Η...μάρκα με..."τρομάζει" λίγο... Φίλε, από την εμπειρία σου, αλλά και απ' ό,τι έχει πιθανόν ακουστεί, είναι όντως ...τρομακτική(!) η επιλογή της Hitachi στους σκληρούς; Η αλήθεια είναι ότι το παρατσούκλι «deathstar», κοντεύει να είναι το ίδιο διάσημο με το «shitgate», αλλά με επηρεάζει θετικά κάπως - με όλο το ρίσκο να είναι λανθασμένο το σκεπτικό μου - η «σχέση» της με την IBM που, όπως και να το κάνουμε, είναι μεγάλο όνομα σε ό,τι έχει να κάνει με ...κομπιούτορες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 το Deathstar βγήκε για τους IBM αρχικά, αλλά αγόρασε το HDD sector της η Hitachi και το πήρε μαζί της
deesnider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 το Deathstar βγήκε για τους IBM αρχικά, αλλά αγόρασε το HDD sector της η Hitachi και το πήρε μαζί της Δηλαδή, επί IBM ως κατασκευάστριας δημιουργήθηκε το κακό όνομα; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς! (μπάιδεγουέι - μιλώντας για αγορές HDD sectors - ξέρεις αν οι δίσκοι που κυκλοφορούν σήμερα υπό την επωνυμία τής samsung, είναι πλέον κατασκευές τής ...ακατονόμαστης (shitgate), ή είναι οι ίδιοι κατασκευαστικά με τους προ εξαγοράς samsung, απλώς με άλλο «αφεντικό»; )
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 επισης ο 3tb green αξιζει? ασυμβατοτητες με 7 ή 8? thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή, επί IBM ως κατασκευάστριας δημιουργήθηκε το κακό όνομα; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς! (μπάιδεγουέι - μιλώντας για αγορές HDD sectors - ξέρεις αν οι δίσκοι που κυκλοφορούν σήμερα υπό την επωνυμία τής samsung, είναι πλέον κατασκευές τής ...ακατονόμαστης (shitgate), ή είναι οι ίδιοι κατασκευαστικά με τους προ εξαγοράς samsung, απλώς με άλλο «αφεντικό»; ) yeah, κάτι Deskstar της ψόφαγαν στα κοτόπουλα... νομίζω ότι πλέον είναι made by Seagate, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ο matrixxx ίσως να ξέρει... επισης ο 3tb green αξιζει? ασυμβατοτητες με 7 ή 8? thanks καμία νομίζω αν τον θες για storage...
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε, από την εμπειρία σου, αλλά και απ' ό,τι έχει πιθανόν ακουστεί, είναι όντως ...τρομακτική(!) η επιλογή της Hitachi στους σκληρούς; Η αλήθεια είναι ότι το παρατσούκλι «deathstar», κοντεύει να είναι το ίδιο διάσημο με το «shitgate», αλλά με επηρεάζει θετικά κάπως - με όλο το ρίσκο να είναι λανθασμένο το σκεπτικό μου - η «σχέση» της με την IBM που, όπως και να το κάνουμε, είναι μεγάλο όνομα σε ό,τι έχει να κάνει με ...κομπιούτορες. Kώτσο, υπήρξαμε αμφότεροι άτυχοι : διότί πριν λίγο έχασα (ευτυχώς αυτό και μόνον) ένα εκτενές ποστάκι που σου έγραφα με βάση το αποπάνω κουόουτ (που θα σου γέμιζε την κρύα σου Μπατουμική νύχτα - καθώς ξέρω είσαι διαβαστερός) και γεύτηκα τη γνωστή απογοήτευση, καθώς ο συνδυασμός καταιγίδα/ΔΕΗ/UPS που ποτέ δεν είχα, μας τα χάλασε λίγο πριν ολοκληρώσω και ποστάρω. Δεμπαίζει να ξαναγράψω τα ίδια, και στο κάτω-κάτω μη φανταστείς ότι θα σου άλλαζα και τη ζωή μ' αυτά που θα διάβαζες, αλλά για πάμε έστω αυτό : Γενικά (όπως ξέρεις) όλοι οι δίσκοι ίδιοι είναι, και γι' αυτό αυτό που στην ουσία μετράει είναι ο συνδυασμός μπακάπ και καλής (=συμφέρουσας) εγγύησης. Γι' αυτό και μόνον, ΠΛΕΟΝ μακρυά από Seagate, καθώς το γαμήσανε, πια, με τις εγγυήσεις τους. Όσο για τους Χιτάτσηδες, αν μιλάμε για παλιούς, εγώ "τρομάζω" όπως είπα (εδώ ήταν που πήρε τα ουσιώδη η προαναφερθείσα διακοπή...) - αν μιλάμε για γεστερνντιτζιταλίσιους, καλύτερα τα πράγματα (μάλλον). Και γενικά από 'δω και πέρα WD. Αυτά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ώρα να πέσει edit στο post σου, trololol
viper2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καμία νομίζω αν τον θες για storage... αν τον θελω για τπτ αλλο? θα απογοητευτω...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πρέπει να έχεις μητρική με UEFI αν θες να bootάρεις από αυτόν (δλδ να έχεις OS πάνω του)
mpikoz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τον έχω για boot εδώ και ένα χρόνο και έχει παρουσιάσει προβλήματα κατά καιρούς, παίζει να είναι επειδή δεν έχω UEFI ή αν δεν είχα δεν θα bootαρε καν;
viper2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πωωω μην μου λετε τετοια... θελω να τον βαλω στο καλαθι...
mpikoz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πωωω μην μου λετε τετοια... θελω να τον βαλω στο καλαθι... Εγώ τον έχω αλλάξει ήδη μία φορά και από χθες πάλι άρχισε κολλήματα, βέβαια μπορεί να είμαι εγώ ο άτυχος απλά
viper2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo και τωρα? τι να βαλουμε στο καλαθι...?
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 'Ο,τι και να βάλεις στο καλάθι, θα πρέπει να κρατάς αντίγραφα δικέ μου. (...αλλά αφού δεν ξέρεις αν θα ζεις αυριομεθαύριο...τί σκας; :ρ) Εγώ παρήγγειλα αυτόν http://www.amazon.co...sim_computers_1 Έχει μια χαρά κριτικές. (...τώρα το πήρα χαμπάρι το αποπάνω...) ...λοιπόν καρντάση, αν τυχόν χαλάσει η θήκη, στείλε συνοδευτικά τις κριτικές στην Seagate με αίτημα να σου κάνουν κατ' εξαίρεση...δωρεάν ανάκτηση αρχείων. (...μιας και δε νομίζω να τον παράγγειλες με προοπτική να τον έχεις απλώς για μεταφορά αρχείων από πισίου εις πισίον...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα