Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει και ο τιτλος δυστηχως πυμιζει λιγο θορυβο φαξ δεν ειναι εντονος αλλα διακρητος. Επισης περασε ολα τα τεστ και αντεξε αρκετες ωρες στα παιχνιδια. Λετε να χρειαστει επιστροφη? Θελω να σας ευχαριστησω για της συμβουλες στα παλια θεματα .

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν περνάει τα quick και extended tests του tool της WD τότε δεν νομίζω ότι θα στον δεχτούν για RMA...

Δημοσ.

Τελεια.... Ειναι σιγουρα ελλατωματικος οταν ειναι σε αναμονη κανει ενα ζζζζζ σαν μοτερ και αλλες φορες ενα μμμμ οταν ειναι σε χρηση. Σε αλλες τετοιες περιπτωσεις προτειναν αναβαθμηση του firmware καμοια ιδεα ?

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις update του firmware, αλλα αν ειναι μηχανικο το προβλημα δεν θα φτιαχτει. Εχεις δικαιωμα επιστροφης νομιζω αφου κανει θορυβο. Παντως αν δεν στο δεχτουν, δωστου και εσυ καμια κλωτσια μεσα σε μια πετσετα για να μην εχει γρατσουνιες ;)

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα ειναι το firmware αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο σιτε. Να σου πω κανονικα δεν κανουν ενα ηχο σαν μοτερακι?

Δημοσ.

Μακαρι φιλε μου μακαρι, αυτο το firmware δεν το βρισκω με τιποτα μπορεις να με βοηθησεις? Τελικα οι wdδεν βγαζουν και τελειουσ δισκους ριξε μια ματια στα προβληματα των αλλων ιδια μαρκα παντοθ...

Μακαρι φιλε μου μακαρι, αυτο το firmware δεν το βρισκω με τιποτα μπορεις να με βοηθησεις? Τελικα οι wdδεν βγαζουν και τελειουσ δισκους ριξε μια ματια στα προβληματα των αλλων ιδια μαρκα παντοθ...

Δημοσ.

Τελικα μας αφησε χρονους , ειλικρινα δεν ξερω ποιον να παρω ολλο και χειροτερα review. Μηπως να το εκανα ολο με ssd τι λετε παιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...