achillevs72 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα.Διαβαζω Για Την Προσφορα Μιας Και Ψαχνω Κ Εγω Για Καφετιερα, Μπαινω Στον Κωτσοβολο Και Εχει Αυτο Εδω... Site: http://www.kotsovolo...sso_voucher.pdf Ασχετα Λοιπον Με Το Αν Πηρατε Τα Δωρα Απο Το Καταστημα, Υποθετω Με Την Διαδικασια Που Αναφερει Στην Σελιδα Θα Μπορουσαν Να Ξαναστειλουν Τα Δωρα... Παρακαλω Οπως Το Ψαξουν Αυτοι Που Αγορασαν Και Να Ενημερωσουν. Ειναι διαφορετικη προσφορα απ'αυτη που αναφερεται στο συγκεκριμενο θεμα. Διαφορετικες εταιριες καφετιερων και καφεδων. Για την προσφορα που αναφερεσαι υπαρχει ηδη θεμα.
arxaggelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εννοείς μηχανή καφέ ή κάψουλες? 'Εχεις κανένα link να δώσεις? Μάλλον εννοεί τον αλεσμένο σε αεροστεγή συσκευασία, που είναι για κλασική εσπρεσσιέρα. Είναι πράγματι πολύ ωραίος για τα δικά μου γούστα και πολύ φθηνός, τουλάχιστον σε σχέση με χύμα που έπαιρνα από το κέντρο της Θεσ/νίκης.
nek4d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα.Διαβαζω Για Την Προσφορα Μιας Και Ψαχνω Κ Εγω Για Καφετιερα, Μπαινω Στον Κωτσοβολο Και Εχει Αυτο Εδω... Site: http://www.kotsovolo...sso_voucher.pdf Ασχετα Λοιπον Με Το Αν Πηρατε Τα Δωρα Απο Το Καταστημα, Υποθετω Με Την Διαδικασια Που Αναφερει Στην Σελιδα Θα Μπορουσαν Να Ξαναστειλουν Τα Δωρα... Παρακαλω Οπως Το Ψαξουν Αυτοι Που Αγορασαν Και Να Ενημερωσουν. το θεμα εδω ειναι για dolce gusto, καπου τα εχεις μπερδεψει, δεν εχει σχεση με προσφορα nespresso.
ktiniatros81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με τις τιμές που έχουν οι κάψουλες,πραγματική προσφορά για μένα θα ήταν να τις έδιναν δωρεάν αυτές τις μηχανές(έχω την tassimo).Για περιστασιακά λίγο απ'όλα καλές είναι.Για καθημερινό καφέ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.Γρήγορα θα καταλάβετε πως δεν συμφέρει,ιδίως όταν πολλές σοκολάτες και καφέδες βγαίνουν σε μικρή ποσότητα και στην ουσία πρέπει να φτιάξεις δύο για να ευχαριστηθείς.
Candlemass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν τα εχει μεσα?? Εχτρα δλδ σου εδωσε και για promotion και αλλα? Παιδια τα πραγματα είναι απλά. Το πρωι πήρα και εγώ την καφετιερα από τους πρωτους. Στην διαφήμιση ελεγε ότι εξτρά εκτός της μηχανής θα έπερνες αξεσουάρ και δώρα αξίας 50€. Φτάνω σπίιτι και ανοίγω το κουτί και είχε τρία κουτιά και ένα ποτήρι. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και λέω ότι αυτά που είναι μέσα δεν κοστίζουν ούτε 20€. Η απάντηση τους ήταν να περάσω από εκεί με την απόδειξη αγοράς να μου δώσουν και μια τσάντα ακόμα με κάποια πράγματα. Το απόγευμα λοιπόν ξαναπήγα και μου έδωσαν μια τσάντα με 2 κουτιά καφέ και ένα ποτήρι γυάλινο ακόμα. Και πάλι 50€ δεν συπληρώνονται αλλά πήρα την τσάντα και έφυγα. Σίγουρα όμως πρόκειται για παραπλάνηση αφου όποιος δεν ρώταγε το πιθανότερο ήταν να μην πάρει την έξτρα τσάντα. Ουσιαστικά τα συνολικά πραγματα που δίνουν είναι 5 κουτια (5 x 5€= 25€) και δύο ποτήρια γυάλινα. Όλα μαζί δεν ξερνάνε τα €30. Ουσιαστικά έδωσαν έξτρα 30€ και όχι 50€. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την εταιρία και θα τους τα χώσω για την κοροιδία. Όπως τα λέει ο gkp έγιναν (μηχανή με 3 κουτιά και 1 ποτήρι + εξτρα σακουλίτσα με 2 κουτιά κ 1 ποτήρι) , με τη διαφορά ότι εμένα μου έδωσαν την εξτρα σακουλίτσα από την αρχή. Την είχαν λίγο παραπέρα από το σημείο με τις μηχανές, και μου τα έδωσε πακέτο μια κοπελίτσα από αυτές που είχαν στο συγκεκριμένο promo. Εσείς την πήρατε μόνοι σας τη συσκευασία ή σας την έδωσαν;
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φιλος μου την παρελαβε για μενα Λεει 3 συσκευασιες (3χ5=15) κ 2 ποτιρια .. ποσο? αντε πες 10 ευρω (λεω εγω ωρα)... 25€... Τον εστειλα απο εκει... (ειμαι τσεχια) .. ειναι 2.09 και 140 κιλα... :D και ευεξαπτος... το MEDIA Σταυρουπολης.. προς κατεδαφιση! :D
ipal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φιλος μου την παρελαβε για μεναΛεει 3 συσκευασιες (3χ5=15) κ 2 ποτιρια .. ποσο? αντε πες 10 ευρω (λεω εγω ωρα)... 25€... Τον εστειλα απο εκει... (ειμαι τσεχια) .. ειναι 2.09 και 140 κιλα... :D και ευεξαπτος... το MEDIA Σταυρουπολης.. προς κατεδαφιση! :D Αυτό θα πει personal shopper Πράγα εισαι? Καλά εκεί δε πουλάνε τπτ? Η είναι τσιμπημενα?
giorginho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ε οπως αλλοι θελουν 4 εσπρεσο την ημερα, ο newtech θελει 1 nespresso, 1 nescafe dolce gusto, μια σοκολατα απο την tassimo και κανα τσαγακι απο την senseo :-) ... Σημερα μαλλον δεν ηπιε τον dolce gusto απο τα νευρα του για το δηθεν δωρο των 50 ευρω και ειδατε το αποτελεσμα ("copy paste" :lol:) Ontopic, τραγικοι.... Παρτε το αντιστοιχο 50ευρω της nespresso και δειτε τι πραγματα μπορειτε να αγορασετε (λεω περα απο τους καφεδες πχ πορσελανες κλπ) και βαλτε τα διπλα σε αυτα που βλεπω να γραφονται εδω... μιλαμε για τουλαχιστον πραπλανητικη διαφημιση (ακου γυαλινα ποτηρια..!)
newtech Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αυτό θα πει personal shopper Πράγα εισαι? Καλά εκεί δε πουλάνε τπτ? Η είναι τσιμπημενα? Απλα το ηθελα για δωρο.. πηγε σημερα και του ειπαν να περασει αυριο να παρει ακομα 5 συσκευασιες
jb1989 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τελικά ρε παιδιά στα mediamarkt όπου μάζι με την καφετιέρα λέει ότι δίνουν και δώρα 50€ εννοούν το giftbox που δίνουν και σε άλλα μαγαζιά ή δίνουν και κάτι παραπάνω;
nikosmavros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά μιλάμε για μεγάλη απάτη άντε όχι απάτη παραπλάνηση. Δυστυχώς έφαγα κ εγώ τη φλούδα κ πήγα κ την πήρα. Εμένα μου έδωσαν την καφετιέρα η οποία έχει μέσα στη συσκευασία της 3 κουτιά x 16 κάψουλες = 54 κάψουλες + 6 ακόμη που έχει μέσα για δοκιμή + 1 ποτήρι για Latte νομίζω ότι είναι. Οι κάψουλες κοστίζουν 15 ευρώ (5 ευρώ ανά συσκευασία) και το ποτήρι έχει 12ευρώ στο site της Dolce Gusto. Έλεος.... Μου έδωσαν έξτρα επίσης άλλα 3 κουτιά x 16 κάψουλες δηλαδή άλλα 15 ευρώ. Σύνολο τα δώρα βγαίνουν με το ζόρι 42€ (βάζοντας στο ποτήρι την εξωφρενική τιμή των 12 ευρώ) Η μεγαλύτερη απάτη όμως είναι ότι τα ροφήματα που δίνουν δεν τα επιλέγεις. Με αποτέλεσμα να έχω καταλήξει με 16 κάψουλες ice tea, 16 κάψουλες NES και 16 κάψουλες Φραπέ! Ο Nes και ο Φραπέ μάλιστα έχουν μέσα στην κάψουλα ήδη ζάχαρη. Για εμένα δηλαδή που τους πίνω σκέτους μου είναι άχρηστοι. Όταν λοιπόν πήγα να τους το δώσω πίσω μου είπαν ότι δεν γίνεται διότι δίνουν συγκεκριμένα κουτιά. Στην όλη προσφορά παίρνεις μόνο 16κάψουλες espresso Bondi. Η διαφήμιση ήταν εντελώς παραπλανητική. Για την ακρίβεια η κοπέλα στην είσοδο μας είχε πεί ότι με τα 50€ δώρα που δίνουν δεν θα χρειαστεί να ξαναγοράσουμε καφέ για φέτος... Αλλά εγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς που την πάτησα. Στην ουσία η προσφορά ήταν ότι είχαν την καφετιέρα 49€ αντί για 59€ που την βρίσκεις αλλού + τα ροφήματα τα οποία όμως παίζει κ να μην σου αρέσουν. Για όσους έχουν Dolce Gusto ρίξτε μια ματιά κ σ'αυτό το videaki... φυσικά από Έλληνα... http://www.youtube.com/watch?v=wkO9MhZ4Iks
newtech Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα ειχε αυτα τσάι ροδακινo cappuccino nescafe classic Latte macchiato caramel buondi cafe espresso freddo cappuccino 11,95 euro το σετάκι με 2 ποτήρια για λάτε +10,95 θερμός σύνολο 52,18euro τιμές που έχει στο site τις η dolce gusto στα super market οι καφέδες μπορεί και να κάνουν 4,8 δεν είναι μεγάλη η απόκλιση.
nikosmavros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 E, γυρνα ολο το πακετο πισω... Κανονικά αυτό θα έπρεπε.
tiniakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μου θυμίζει την απάτη με τους εκτυπωτές που και καλά είναι φτηνοί και τα μελάνια σε σκίζουν ή πολλές φορές είναι demo με μικρότερη ποσότητα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα