Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι, μπορειτε να την παραγγειλετε και online με πιστωτικη ή paypal!!!

kostastnt, τι εννοεις εξτρα δωρα? εκτος της κουπας και των καφεδων του κουτιου? απο που τα πηρες αυτα?

Δημοσ.

Έχει το ikea έναν εσπρέσο αρκετά καλό σε Super τιμή όποιος χρησιμοποιεί τριμμένο εσπρέσο.

Εννοείς μηχανή καφέ ή κάψουλες? 'Εχεις κανένα link να δώσεις?

Δημοσ.

Και για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι, μπορειτε να την παραγγειλετε και online με πιστωτικη ή paypal!!!

kostastnt, τι εννοεις εξτρα δωρα? εκτος της κουπας και των καφεδων του κουτιου? απο που τα πηρες αυτα?

Από μία κοπέλα στην είσοδο του μαγαζιού που προωθεί τις dolce gusto..

Δημοσ.

Που την παίρνεις online?

Κανονικα στο site του Mediamarkt, την βαζεις το καλαθι και προχωρεις με την αγορα!

Πλεον εχουν βαλει κανονικο eshop στο Mediamarkt!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μου εμφανίζει όμως μεταφορικά 10€.Οπότε βγαίνει ακριβώς η ίδια τιμή που έχει και ο Κωτσόβολος. Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Πήγαμε εδώ από το γραφείο να την πάρουμε από το ΜΜ ανατολικά και είχε τελειώσει, βάλαμε όμως παραγγελία και θα μας την φέρουνε στην ίδια τιμή και με τα δώρα...

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ μια από τα MM Γέρακα, μαζί με δώρο σακουλίτσα με άλλο ένα πακέτο κάψουλες και 2 extra ποτήρια (ή το αντίστροφο, δεν θυμάμαι τώρα :P).

Ευχαριστώ τον TS! :)

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ μια από τα MM Γέρακα, μαζί με δώρο σακουλίτσα με άλλο ένα πακέτο κάψουλες και 2 extra ποτήρια (ή το αντίστροφο, δεν θυμάμαι τώρα :P).

Ευχαριστώ τον TS! :)

Μα δεν τα εχει μεσα?? Εχτρα δλδ σου εδωσε και για promotion και αλλα?

Δημοσ.

Μα δεν τα εχει μεσα?? Εχτρα δλδ σου εδωσε και για promotion και αλλα?

Χτυπησα και εγω μια ηλεκτρονικα. Απ'οτι ξερω η συσκευασια απο μονη της εχει δωρο ενα ποτηρι και τρια πακετα καφεδες.

Πιθανως να δινουν και ενα ακομα πακετο δωρο με κουπες και καφεδες, αν και αμφιβαλω αν θα το βαλουν στις ηλεκτρονικες παραγγελιες.

Ξερω οτι εσπρεσο της προκοπης αποκλειται να κανει αυτο το μηχανακι, αλλα ελπιζω μηπως βγαλει κατι καλο απ τους αλλους καφεδες.

Στην ουσια ελπιζω να εχω πληρωσει την αξια των καφεδων και να εχω δωρο τη μηχανη. Θα το προτιμουσα σαν προσφορα,θα το εβρισκα πιο εντιμο και μαλιστα να την εβρισκα σε σουπερμαρκετ.

Καποιος που αγορασε κατευθειαν απο καταστημα μπορει να ενημερωσει για το τελικο πακετο δωρων.

Δημοσ.

Παιδια τα πραγματα είναι απλά.

Το πρωι πήρα και εγώ την καφετιερα από τους πρωτους. Στην διαφήμιση ελεγε ότι εξτρά εκτός της μηχανής θα έπερνες αξεσουάρ και δώρα αξίας 50€.

Φτάνω σπίιτι και ανοίγω το κουτί και είχε τρία κουτιά και ένα ποτήρι. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και λέω ότι αυτά που είναι μέσα δεν κοστίζουν ούτε 20€. Η απάντηση τους ήταν να περάσω από εκεί με την απόδειξη αγοράς να μου δώσουν και μια τσάντα ακόμα με κάποια πράγματα.

Το απόγευμα λοιπόν ξαναπήγα και μου έδωσαν μια τσάντα με 2 κουτιά καφέ και ένα ποτήρι γυάλινο ακόμα.

Και πάλι 50€ δεν συπληρώνονται αλλά πήρα την τσάντα και έφυγα.

Σίγουρα όμως πρόκειται για παραπλάνηση αφου όποιος δεν ρώταγε το πιθανότερο ήταν να μην πάρει την έξτρα τσάντα.

Ουσιαστικά τα συνολικά πραγματα που δίνουν είναι 5 κουτια (5 x 5€= 25€) και δύο ποτήρια γυάλινα. Όλα μαζί δεν ξερνάνε τα €30. Ουσιαστικά έδωσαν έξτρα 30€ και όχι 50€.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την εταιρία και θα τους τα χώσω για την κοροιδία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα πραγματα είναι απλά.

Το πρωι πήρα και εγώ την καφετιερα από τους πρωτους. Στην διαφήμιση ελεγε ότι εξτρά εκτός της μηχανής θα έπερνες αξεσουάρ και δώρα αξίας 50€.

Φτάνω σπίιτι και ανοίγω το κουτί και είχε τρία κουτιά και ένα ποτήρι. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και λέω ότι αυτά που είναι μέσα δεν κοστίζουν ούτε 20€. Η απάντηση τους ήταν να περάσω από εκεί με την απόδειξη αγοράς να μου δώσουν και μια τσάντα ακόμα με κάποια πράγματα.

Το απόγευμα λοιπόν ξαναπήγα και μου έδωσαν μια τσάντα με 2 κουτιά καφέ και ένα ποτήρι γυάλινο ακόμα.

Και πάλι 50€ δεν συπληρώνονται αλλά πήρα την τσάντα και έφυγα.

Σίγουρα όμως πρόκειται για παραπλάνηση αφου όποιος δεν ρώταγε το πιθανότερο ήταν να μην πάρει την έξτρα τσάντα.

Ουσιαστικά τα συνολικά πραγματα που δίνουν είναι 5 κουτια (5 x 5€= 25€) και δύο ποτήρια γυάλινα. Όλα μαζί δεν ξερνάνε τα €30. Ουσιαστικά έδωσαν έξτρα 30€ και όχι 50€.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο την εταιρία και θα τους τα χώσω για την κοροιδία.

Εχεις δικιο φιλε, γι'αυτο και γω θα προτιμουσα να πληρωσω τους καφεδες και να παρω δωρο τη μηχανη. θα ηταν πιο εντιμο.

Αλλα ξερεις στις προσφορες οι εταιριες κερδιζουν παντα.

Και στη περιπτωση υπαρχουν 3 εταιριες που εμπλεκονταιστα κερδη.

Αμφιβαλω ακομα και για τη ποιοτητα της μηχανης.

Απο ποιοτητα τους καφεδες πως τους βρηκες?

Η λειτουργεια της μηχανης πως κρινεται? Ειναι ευχρηστη?

Για το γαλα νομιζω υπαρχει δευτερη καψουλα.

Δημοσ.

Καλησπερα.Διαβαζω Για Την Προσφορα Μιας Και Ψαχνω Κ Εγω Για Καφετιερα,

Μπαινω Στον Κωτσοβολο Και Εχει Αυτο Εδω...

Link.png Site: http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/promos/promox3/nespresso_voucher.pdf

Ασχετα Λοιπον Με Το Αν Πηρατε Τα Δωρα Απο Το Καταστημα,

Υποθετω Με Την Διαδικασια Που Αναφερει Στην Σελιδα Θα Μπορουσαν Να Ξαναστειλουν Τα Δωρα...

Παρακαλω Οπως Το Ψαξουν Αυτοι Που Αγορασαν Και Να Ενημερωσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...