gkp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πολυ καλή προσφορά πιστεύω. Θα χτυπήσω ενα κομμάτι οπωσδήποτε
oldermania Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Νεροζουμια καφέδες Sent from my iPad using Insomnia 1
DeareN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το ξερω οτι παιζει να ξανα-αναφερθηκε απλα λογω του οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με καψουλες για πειτε τη γνωμη σας για τη συγκεκριμενη? Απο ποιοτητα εσπρεσσο πολυ χαλια? Επισης που βρισκουμε φθηνες καψουλες? Ευχαριστω παιδια
zizu10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Το ξερω οτι παιζει να ξανα-αναφερθηκε απλα λογω του οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με καψουλες για πειτε τη γνωμη σας για τη συγκεκριμενη? Απο ποιοτητα εσπρεσσο πολυ χαλια? Επισης που βρισκουμε φθηνες καψουλες? Ευχαριστω παιδια Φθηνές κάψουλες δεν υπάρχουν... Έχω το ακριβότερο μοντέλο και ο espresso που κάνει είναι αξιοπρεπής (σε σχέση με αυτούς που σερβίρουν σε ορισμένα καφέ) αλλά κατώτερος της Nespresso (δεν λέω για gaggia γιατί είναι αυτονόητο). 1
Xorxhs! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 σοκολατες και αλλα ροφηματα μπορει να φτιαξει ή μονο εσπρεσο?
zizu10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 σοκολατες και αλλα ροφηματα μπορει να φτιαξει ή μονο εσπρεσο? https://www.dolce-gusto.gr/EL/shop/Flavours/Pages/Flavours.aspx
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κάναμε χρόνια να ξεκολλήσουμε από τον Nes.. σιγά τώρα μην πάμε στην Nes presso.. χαχα Έχει το ikea έναν εσπρέσο αρκετά καλό σε Super τιμή όποιος χρησιμοποιεί τριμμένο εσπρέσο.
fiorentinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ουσιαστικά είναι το giftbox που περιέχει ως δώρο ένα γυάλινο ποτήρι Latte Macchiato NESCAFE και 54 κάψουλες...Καλή προσφορά φαίνεται...
alfas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως αυτό το μοντέλο - το φτηνό της σειράς. Θα αποσυρθεί σιγά σιγά για αυτό αρχίζουν τις προσφορές σε αυτό το μοντέλο. Οι προσφορές σε αυτή είχαν ξεκινήσει απο το καλοκαιράκι στα 69 νομίζω....και 2 μήνες πιο πριν στα 59
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως αυτό το μοντέλο - το φτηνό της σειράς. Θα αποσυρθεί σιγά σιγά για αυτό αρχίζουν τις προσφορές σε αυτό το μοντέλο. Οι προσφορές σε αυτή είχαν ξεκινήσει απο το καλοκαιράκι στα 69 νομίζω....και 2 μήνες πιο πριν στα 59 Απλα ειναι το φτηνο.. Οπως η T20 (Tassimo)
ipal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 O εσπρεσο της παντως πινεται (καπως) σε σχεση με του tassimo που εχει γευση σαν espresso σκονη. Γνωμη μου παντα. Νομιζω στην Ηλεκτρονικη την εχουν και σε αλλα χρωμματα. με 3 κουτια ροφηματα και 1 κουπα δωρο.
bobirakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κάναμε χρόνια να ξεκολλήσουμε από τον Nes.. σιγά τώρα μην πάμε στην Nes presso.. χαχα Έχει το ikea έναν εσπρέσο αρκετά καλό σε Super τιμή όποιος χρησιμοποιεί τριμμένο εσπρέσο. Πως λέγεται?
dpress Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλή τιμή. δε νομίζω να υπάρξει κάτι καλύτερο .. Για όσους ψάχνουν καφετιέρα είναι ευκαιρία. Όλα τα μοντέλα είναι τα ίδια. Στα πιο ακριβά αλλάζει η κανάτα πίσω για το νερό που ειναι μεγαλύτερη και φυσικά η σχεδίαση. Υπαρχουν βέβαια και τα αυτόματα μοντέλα που είναι πιο ακριβά.
kostastnt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Την πήρα σήμερα.. Εκτός από τα δώρα μέσα στο κουτί δίνουν και έξτρα κούπες, καφέδες κτλ.. Αξίζει μια χαρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα