Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξερω οτι παιζει να ξανα-αναφερθηκε απλα λογω του οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με καψουλες για πειτε τη γνωμη σας για τη συγκεκριμενη?

Απο ποιοτητα εσπρεσσο πολυ χαλια?

Επισης που βρισκουμε φθηνες καψουλες?

Ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Το ξερω οτι παιζει να ξανα-αναφερθηκε απλα λογω του οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με καψουλες για πειτε τη γνωμη σας για τη συγκεκριμενη?

Απο ποιοτητα εσπρεσσο πολυ χαλια?

Επισης που βρισκουμε φθηνες καψουλες?

Ευχαριστω παιδια

Φθηνές κάψουλες δεν υπάρχουν...

Έχω το ακριβότερο μοντέλο και ο espresso που κάνει είναι αξιοπρεπής (σε σχέση με αυτούς που σερβίρουν σε ορισμένα καφέ) αλλά κατώτερος της Nespresso (δεν λέω για gaggia γιατί είναι αυτονόητο).

• Like 1
Δημοσ.

Κάναμε χρόνια να ξεκολλήσουμε από τον Nes.. σιγά τώρα μην πάμε στην Nes presso.. χαχα

Έχει το ikea έναν εσπρέσο αρκετά καλό σε Super τιμή όποιος χρησιμοποιεί τριμμένο εσπρέσο.

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό το μοντέλο - το φτηνό της σειράς. Θα αποσυρθεί σιγά σιγά για αυτό αρχίζουν τις προσφορές σε αυτό το μοντέλο. Οι προσφορές σε αυτή είχαν ξεκινήσει απο το καλοκαιράκι στα 69 νομίζω....και 2 μήνες πιο πριν στα 59

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό το μοντέλο - το φτηνό της σειράς. Θα αποσυρθεί σιγά σιγά για αυτό αρχίζουν τις προσφορές σε αυτό το μοντέλο. Οι προσφορές σε αυτή είχαν ξεκινήσει απο το καλοκαιράκι στα 69 νομίζω....και 2 μήνες πιο πριν στα 59

Απλα ειναι το φτηνο..

Οπως η T20 (Tassimo)

Δημοσ.

O εσπρεσο της παντως πινεται (καπως) σε σχεση με του tassimo που εχει γευση σαν espresso σκονη. Γνωμη μου παντα.

Νομιζω στην Ηλεκτρονικη την εχουν και σε αλλα χρωμματα. με 3 κουτια ροφηματα και 1 κουπα δωρο.

Δημοσ.

Κάναμε χρόνια να ξεκολλήσουμε από τον Nes.. σιγά τώρα μην πάμε στην Nes presso.. χαχα

Έχει το ikea έναν εσπρέσο αρκετά καλό σε Super τιμή όποιος χρησιμοποιεί τριμμένο εσπρέσο.

Πως λέγεται?

Δημοσ.

Καλή τιμή. δε νομίζω να υπάρξει κάτι καλύτερο .. Για όσους ψάχνουν καφετιέρα είναι ευκαιρία. Όλα τα μοντέλα είναι τα ίδια. Στα πιο ακριβά αλλάζει η κανάτα πίσω για το νερό που ειναι μεγαλύτερη και φυσικά η σχεδίαση. Υπαρχουν βέβαια και τα αυτόματα μοντέλα που είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Την πήρα σήμερα.. Εκτός από τα δώρα μέσα στο κουτί δίνουν και έξτρα κούπες, καφέδες κτλ.. Αξίζει μια χαρά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...