Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα,

μου έφεραν ένα φορητό ACER EXTENSA 5620z να δω που δεν μπουτάρει λειτουργικό με τίποτα

δηλαδή τι μου κάνει:

ξεκινάει κανονικά μπορώ να μπω στο bios του αλλά όταν του λέω να μπουτάρει από dvd-drive (hirens, ubuntu, windows) ή από τον hdd του ή και ακόμα από usb τίποτα δείχνει μαύρη οθόνη και μένει εκεί νεκρό.

(πάντως ότι του συνδέσω πάνω πχ usb sticks το βλέπει κανονικά και δείχνουν να λειτουργούν τα FN κουμπιά)

του έβγαλα μπαταρίες, έκανα bios reset, δοκίμασα τις μνήμες μια μια, τσέκαρα τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα, το ξεκίνησα χωρίς σκληρό τίποτα μετά το ξεκίνημα του bios δείχνει μια μαύρη κενή οθόνη και μένει εκεί

σύνδεσα και το vga output του σε μια οθόνη μου αλλά δε έβγαζε τίποτα και από εκεί μαυρίλα

νομίζω ότι φταίει το mobo αλλά αν φταίει αυτό θα με άφηνε να μπω στο bios; ή λέτε η κάρτα γραφικών του αλλά πως εξηγείται το ότι μου εμφανίζει τα γραφικά του bios - welcome screen by acer; τι λέτε;

Δημοσ.

Καλημέρα,

Καταρχήν... Βγάλε τελείως τον σκληρό δίσκο απο πάνω και ξεκίνα το να δεις τί θα κάνει. Τυχαίνει κάποιες φορές εαν έχει καεί κάποιος controler του δίσκου να κολάει το σύμπαν και να μην προχωράει άσχετα με το απο που του έχεις πει στο bios να μπουτάρει. Εάν κάνει πάλι τα ίδια τότε κατα πάσα πιθανότητα θες επισκευή chipset στο mobo.

Δημοσ.

το έχω κάνει και αυτό αλλά chkdsk έχω κάνει του δίσκου στο μηχάνημα μου τίποτα μαυρήλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...