Thanoucos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Βρήκα ένα speaker που το συνδέεις πάνω στην μητρική και κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή κάνει <<μπιπ>> Που ακριβώς μπαίνει? Η μητρική μου είναι η ASUS P8Z77-V
Thanoucos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Έχω αλλά δεν το βρίσκω που το γράφει. Αυτό το speaker το είχε μέσα το κουτί, το manual της μητρικής δεν αναφέρει κάτι (εκτός αν δεν το βλέπω).
stm00192 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Καλύτερα τώρα? Το βλέπεις? Να σου πω και σελίδα ? 1
Thanoucos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλύτερα τώρα? Το βλέπεις? Να σου πω και σελίδα ? Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Το βλέπω δεν χρειάζεται να κοροϊδεύεις μια ερώτηση έκανα για να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει. 1
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αυτο που με ενοχλέι είναι ότι δεν κοιταξες καν στο manual... απλα περίμενες την απάντηση στο πιατο.... Θα μου ήταν πιο εύκολο να χωνέψω να μου έλεγες ότι δεν ξέρεις αγγλικά οποτε και το manual δεν μπορέι να σε βοηθησει παρά ότι δεν το βρήκες στο manual!
shadowmann Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 εφόσον όμως έχει το Q-LED προσωπικά το θεωρώ περιττό θόρυβο
Thanoucos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αυτο που με ενοχλέι είναι ότι δεν κοιταξες καν στο manual... απλα περίμενες την απάντηση στο πιατο.... Θα μου ήταν πιο εύκολο να χωνέψω να μου έλεγες ότι δεν ξέρεις αγγλικά οποτε και το manual δεν μπορέι να σε βοηθησει παρά ότι δεν το βρήκες στο manual! 1)Δεν ξέρω αγγλικά 15χρονων είμαι τα παράτησα(το μετάνιωσα όμως) και απλά από το manual κοιτώ μόνο τις εικόνες 2)Δεν το περιμένω έτοιμο πρώτα έψαξα δεν βρήκα κάτι και μετά ρώτησα.
Red Devil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 1)Δεν ξέρω αγγλικά 15χρονων είμαι τα παράτησα(το μετάνιωσα όμως) και απλά από το manual κοιτώ μόνο τις εικόνες 2)Δεν το περιμένω έτοιμο πρώτα έψαξα δεν βρήκα κάτι και μετά ρώτησα. σε πειραζουν τα παιδια παραπανω καψιονα καψιονα!!!!!
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 σε πειραζουν τα παιδια παραπανω καψονια καψονια!!!!! E να πειράξουμε και εσένα λίγο...
Thanoucos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 σε πειραζουν τα παιδια παραπανω καψιονα καψιονα!!!!! Δεν πειράζει, με πειράζουν αλλά ότι μου λένε το μαθαίνω. Και πιστεύω θα μου μάθουν πολλά ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα