nickolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Για κάποιο λόγο (μάλλον corrupt κάποια ή κάποιες φωτογραφίες) δεν μπορώ να μεταφορτώσω μέσω USB τις φωτογραφίες από το κινητό Galaxy Nexus στο iPhoto. Όλες οι φωτογραφίες όμως μεταφορτώνονται στο Google+. Υπάρχει τρόπος μαζικά να τις μεταφέρω στο iPhoto ή γενικά στον υπολογιστή μου? Γιατί όποτε επιλέγω δυο ή περισσότερες φωτογραφίες δεν έχω επιλογή να τις "κατεβάσω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 App -> Image Capture, (έρχεται μαζί με το λειτουργικό) καθώς έχεις συνδεμένο το κινητό σου με USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ δεν το ήξερα αλλά και πάλι μου κολλάει όπως όταν πάω να τα κάνω απευθείας import στο iPhoto. Ψάχνω τρόπο να τις κατεβάσω από το google+ στον υπολογιστή μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέσα από το account έχει επιλογή για backup στο σκληρό σου... Πάντως έγινε χαμός στο Iphoto. Δεν αναγνώρισε τα άλμπουμ και όπου τα αναγνώρισε τις έβαλε διπλές! Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τις φωτογραφίες μου άλμπουμ άλμπουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα