mpasketpro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδια χθες το βραδυ επεσα για υπνο ολα καλα μια χαρα εβλεπα τηλεοραση και το πρωι καταλαθος την πατησα να ανοιξει και ηρθε να τη χαμηλωσει η αδερφη μου δεν εκλεινε απο το κομπιουτερ και πηγε χειροκινητα.Τωρα ανοιξα να δω και οταν την ανοιξα εμεινε για 1 δευτερολεπτο στο καναλι 5 και αρχισε να πηγαινει 4,3,2,1,27,26,25,24 και ολο το ιδιο. Με το κουμπιουτερ δεν κανει τιποτα,ουτε κλεινει ουτε χαμηλωνει,τιποτα. Επισης αν πατησω απο την τηλεοραση να παει ενα καναλι μπροστα-πισω απλα παει για παραδειγμα απτο 24 στο 26 και αντιστοιχα για το πισω. Μονο το μενου οταν παταω σταματαει σε ενα καναλι και απλα παει μεχρι κατω στο μενου και απτην αρχη παλι.. Η τηλεοραση ειναι μια Samsung αγωρασμενη το 2010 (δε θυμαμαι μοντελο). Ευχαριστω για τη βοηθεια σας και Συγνωμη που τα εγραψα τοσο προχειρα αλλα πραγματικα βιαζομαι πολυ.
Antonis3d Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μηπως εχει κολλησει το κουμπακι της τηλεορασης ειτε στο τηλεχειρηστιριο ειτε αυτο πανω στην τηλεοραση; Δοκιμασε να πιεσεις τα κουμπια που εχει η tv πανω της
mpasketpro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τα εχω πιεσει το εχω γραψει και πανω. Δεν εχει κολλησει κανενα.. Το θεμα ειναι πως δε νιωθει τιποτα με το τηλεχειριστηριο. Ειτε κλειστη ειτε ανοιχτη! Αμα ειχε κολλησει το κουμπακι λογικα οταν εκλεινε θα ξανανοιγε.
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Βγαλε την μπαταριά απο το remote μπας και εχει κολλήσει κατι απο εκει. Πατα πολλές φορες και τα κουμπάκια επάνω στην tv που αλλάζουν τα κανάλια. Δεν φαίνεται ποτε κολλάνε. Τελος εαν δεν γινει τίποτα δοκίμασε factory reset.
mpasketpro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι το remote. Τα πατησα τα κουμπακια τιποτα... factory reset πως κανω;
graphist83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Με κλειστή την tv πατάς διαδοχικά τα κουμπιά info-> menu-> mute και power on. Στην επιλογη options πατάς το οκ και μετα στο factory reset ξανα οκ. Θα κανει επανεκκίνηση και μετα ξανα συντονίζεις την tv απο την αρχή.
mpasketpro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φιλε graphist το εκανα απο το remote αλλα δεν ανταποκριθηκε η tv..(προσπαθησα πολλες φορες...). Αλλα σημερα οταν ηρθα σπιτι επειδη την βρηκα ανοιχτη και την εβγαλα απ'την πριζα τωρα που την ξαναεβαλα δεν αλλαζε καναλια,ειχε την ενταση στο φουλ (100) στα αριστερα και δεν εφευγε απο το remote δεν επαιρνε εντολες και οταν πατουσα να χαμηλωσει αλλαζε καναλι.. Δοκιμασα να πατησω το κουμπι που αλλαζει καναλι μπας και μπερδευτηκαν ( ) αλλα δεν... Τι εχει παθει..; Αμα εννουσες να πατησω τα κουμπια απο την tv δεν εχει το mute και το menu..
graphist83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Οχι απο το remote γινεται μονο. Πάρε ενα κινητό με κάμερα και βάλτο στη φωτογραφική του. Παρε το κινητό και σκόπευσε την μηχανη του στο πανω μερος του remote (οπου ειναι ο εκπομπος των υπερύθρων του) και πατα κουμπιά τυχαία στο remote. Αμα δεις να αναβει ο εκμποες ενα γαλάζιο χρωμα σημαινει οτι στέλνει εντολές. Εαν οχι εχεις θεμα με το remote. Εαν ανάβει συνεχεία χωρις να πατας κουμπιά σημαίνει οτι ειναι κολλημένο.
mpasketpro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 pffffff ολα χαλανε αυτες τις μερες... ffs..
mpasketpro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Οχι απο το remote γινεται μονο. Πάρε ενα κινητό με κάμερα και βάλτο στη φωτογραφική του. Παρε το κινητό και σκόπευσε την μηχανη του στο πανω μερος του remote (οπου ειναι ο εκπομπος των υπερύθρων του) και πατα κουμπιά τυχαία στο remote. Αμα δεις να αναβει ο εκμποες ενα γαλάζιο χρωμα σημαινει οτι στέλνει εντολές. Εαν οχι εχεις θεμα με το remote. Εαν ανάβει συνεχεία χωρις να πατας κουμπιά σημαίνει οτι ειναι κολλημένο. Το εκανα και οποτε παταω κουμπακι αναβει μπλε. Μετα ομως τι κανω; :Ρ Η τηλεοραση τα ιδια
graphist83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω οτι μονο το service μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν πρέπει να ειναι ακριβή η βλάβη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα