lex32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παιδία το βάζω εδω γιατι δεν ξέρω που αλλου να το βάλλω. Λοιπόν εδώ και λίγο καιρό φτιάχνω μερικά πράγματα όπως αφίσες logo και έτσι τα σχεδιάζω βασικά. Και με έχουν προσεγγίσει αρκετά άτομα για να σχεδιάσω αφίσες logo εξώφυλλα για cd (κυρίως συγκροτήματα και μπάντες) Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως να τα κοστολογήσω... μιας και είμαι αρχάριος σε αυτά τα θέματα.. Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρος..
SlackulatoR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αναλόγως το project θα σου πρότεινα. Δηλαδή αν είναι κάτι που θα σου πάρει αρκετό χρόνο να το φτιάξεις τότε μπορείς να ορίσεις κάποιο ποσό ανά ώρα αντί για fixed τιμή. Βέβαια μπορεί να ισχύσει και το ανάποδο. Ένας παράγοντας για να επιλέξεις είναι και το budget του πελάτη σου.
lex32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω κατάλαβα σε τι περίπου αναφέρεσαι αλλά πχ δηλαδή την αφίσα... μια γενική τιμή πόσο είναι 50 Ε? έτσι για να ξέρω που να κυμανθώ..
nfeel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ρώτα τον πελάτη πόσο του κόστιζε στον προηγούμενο κ κάνε counter offer. Άν δεν έχει ξανα ασχοληθεί πάρε τηλέφωνο σε αντίστοιχες επιχειρήσεις γραφιστικής που τυπώνουν φυλλάδια αφίσες κλπ κ κάνε scouting. 1
orotoi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Υπήρχε κάπου στο νετ Κοστολόγιο της Ενωσης Γραφιστών αλλά δε το βρήκα με ενα γρήγορο ψάξιμο. Αν τον βρω κάπου στο δίσκο θα τον ανεβάσω.. (είναι του '07 βέβαια αλλα μια ιδέα θα πάρεις)
snik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο, λογικα θα σε καλυψει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα