Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω το iPhone 4S εκεί που έψαχνα για εφαρμογές βρήκα κάποιες οι οποίες μπορούν να κάνουν δωρεάν κλήσεις μέσω VOiP ξέρετε εσείς τίποτα παραπάνω;; Σίγουρα είναι τζάμπα η μηπος χρεώνει το μοντεμ μου;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

viber kai tango μόνο αυτές ξέρω κ λειτουργούν μέσω wifi..απλά θα πρεπει κ αυτός που καλείς να την έχει την εφαρμογή για να μιλάτε τζάμπα μέσω wifi.

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω θελω μια εφορμογη που να μπορω να παρω τσαμπα τηλεφωνο σε κινητα που να μην εχουν την ιδια εφαρμογη και να ειναι επιβεβαιωμενο δωρεαν...Ζηταω πολλα?

Δημοσ.

ρε παιδί - όχι αλλά αν υπήρχε κάτι τέτοιο δεν θα κλείναν όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας?

ΔΕΝ υπάρχει μην κουράζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Και πως την λένε;;; Για το τηλ είχα ακουσει για το bobsled και το viber

Δημοσ.

Και πως την λένε;;; Για το τηλ είχα ακουσει για το bobsled και το viber

ΤΟ bobsled εννοώ

απ' όσο είδα έβγαλε επιτέλους εφαρμογή για android kai iPhone.

Από το pc σου έδινε μεχρι πριν λίγο καιρό 15 λεπτά την ημέρα προς όλους .

ΑΛΛΑ την έχω απεγκαταστήσει και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα , όπως δεν ξέρω τι δυνατότητες δίνει στά κινητά σαν εφαρμογή ,

ΑΝ κάποιος την δοκιμάσει ας γράψει εδώ αν συνεχίζουν να περιλαμβάνονται και κλήσεις προς Ελλάδα

Special promotional calls to Greece and Mexico – calls are limited to 15 minutes/day.

Δημοσ.

Παιδιά εγω δοκιμασα το bobsled χωρίς κάρτα σιμ και δούλεψε μια χαρά μηπος όμως χρεώνει το μοντε;

Δημοσ.

Φίλε τώρα με τσακωσες... Λοιπόν η κλήση από ότι έχω καταλάβει γιναιται μέσω Ίντερνετ εγω λοιπόν μπαίνω στο Ίντερνετ μέσω wifi και λέω μηπος αυτή η περιβόητη εφαρμογή χρεώνει το προγραμα που έχω σαν να μιλάω από το σταθερό;

Δημοσ.

Φίλε τώρα με τσακωσες... Λοιπόν η κλήση από ότι έχω καταλάβει γιναιται μέσω Ίντερνετ εγω λοιπόν μπαίνω στο Ίντερνετ μέσω wifi και λέω μηπος αυτή η περιβόητη εφαρμογή χρεώνει το προγραμα που έχω σαν να μιλάω από το σταθερό;

Οχι δεν προκειται να χρεωθεις κατι μεσα απο το wifi.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη αν ειμαι λιγο offtopic,

Στο bobsled για android εχω θεμα με τον ηχο...Σε καθε κληση δεν με ακουν (σαν να ειναι στο Mute ενω δεν ειναι)

ενω εγω ακουω κανονικα τον αλλο.Εχει κανεις το ιδιο θεμα?

Στο web δεν βρηκα καποια απαντηση που αν βοηθησε.

Επεξ/σία από christos43
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε λογικά όσο πιο κοντά είσαι στο μοντεμ τόσο πιο καλό σήμα θα έχεις για να σε ακούει και ο άλλος....

Δημοσ.

Φίλε τότε κανε απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση μηπος και δεις άσπρη μέρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...