DAZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν παιδιά έχω το iPhone 4S εκεί που έψαχνα για εφαρμογές βρήκα κάποιες οι οποίες μπορούν να κάνουν δωρεάν κλήσεις μέσω VOiP ξέρετε εσείς τίποτα παραπάνω;; Σίγουρα είναι τζάμπα η μηπος χρεώνει το μοντεμ μου;;; Sent from my iPhone using Insomnia
gs20309 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 viber kai tango μόνο αυτές ξέρω κ λειτουργούν μέσω wifi..απλά θα πρεπει κ αυτός που καλείς να την έχει την εφαρμογή για να μιλάτε τζάμπα μέσω wifi.
DAZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια εγω θελω μια εφορμογη που να μπορω να παρω τσαμπα τηλεφωνο σε κινητα που να μην εχουν την ιδια εφαρμογη και να ειναι επιβεβαιωμενο δωρεαν...Ζηταω πολλα?
gs20309 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδί - όχι αλλά αν υπήρχε κάτι τέτοιο δεν θα κλείναν όλοι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας? ΔΕΝ υπάρχει μην κουράζεσαι. 1
panosss567 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εφαρμογή για το τηλ σου δεν υπάρχει προς το παρόν . Υπάρχει μόνο για pc.
DAZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Και πως την λένε;;; Για το τηλ είχα ακουσει για το bobsled και το viber Sent from my iPhone using Insomnia
panosss567 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Και πως την λένε;;; Για το τηλ είχα ακουσει για το bobsled και το viber Sent from my iPhone using Insomnia ΤΟ bobsled εννοώαπ' όσο είδα έβγαλε επιτέλους εφαρμογή για android kai iPhone. Από το pc σου έδινε μεχρι πριν λίγο καιρό 15 λεπτά την ημέρα προς όλους . ΑΛΛΑ την έχω απεγκαταστήσει και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα , όπως δεν ξέρω τι δυνατότητες δίνει στά κινητά σαν εφαρμογή , ΑΝ κάποιος την δοκιμάσει ας γράψει εδώ αν συνεχίζουν να περιλαμβάνονται και κλήσεις προς Ελλάδα Special promotional calls to Greece and Mexico – calls are limited to 15 minutes/day.
DAZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά εγω δοκιμασα το bobsled χωρίς κάρτα σιμ και δούλεψε μια χαρά μηπος όμως χρεώνει το μοντε; Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποιο μοντεμ; Εννοεις το wifi του σπιτιου σου ή τα δεδομενα απο τον παροχο κινητης
DAZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φίλε τώρα με τσακωσες... Λοιπόν η κλήση από ότι έχω καταλάβει γιναιται μέσω Ίντερνετ εγω λοιπόν μπαίνω στο Ίντερνετ μέσω wifi και λέω μηπος αυτή η περιβόητη εφαρμογή χρεώνει το προγραμα που έχω σαν να μιλάω από το σταθερό; Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φίλε τώρα με τσακωσες... Λοιπόν η κλήση από ότι έχω καταλάβει γιναιται μέσω Ίντερνετ εγω λοιπόν μπαίνω στο Ίντερνετ μέσω wifi και λέω μηπος αυτή η περιβόητη εφαρμογή χρεώνει το προγραμα που έχω σαν να μιλάω από το σταθερό; Sent from my iPhone using Insomnia Οχι δεν προκειται να χρεωθεις κατι μεσα απο το wifi. 1
christos43 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Συγνωμη αν ειμαι λιγο offtopic, Στο bobsled για android εχω θεμα με τον ηχο...Σε καθε κληση δεν με ακουν (σαν να ειναι στο Mute ενω δεν ειναι) ενω εγω ακουω κανονικα τον αλλο.Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Στο web δεν βρηκα καποια απαντηση που αν βοηθησε. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από christos43
DAZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν φίλε λογικά όσο πιο κοντά είσαι στο μοντεμ τόσο πιο καλό σήμα θα έχεις για να σε ακούει και ο άλλος.... Sent from my iPhone using Insomnia
christos43 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φιλε DAZ ειμαι ακριβως διπλα.Δεν κανει διακοπες ωστε να ειναι θεμα ληψης,πολυ απλα δεν με ακουν καθολου!
DAZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Φίλε τότε κανε απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση μηπος και δεις άσπρη μέρα... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα