Προς το περιεχόμενο

ZYXEL NSA-210 NAS 500GB στα 59.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλαβη στις 10/12 απαντηση απο eshop...αντε και καλα χριστουγεννα...

Επεξ/σία από vasman15
Δημοσ.

Συγγνώμη παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν και δεν νιώθω από το σπηλιά άθλημα.μπορώ να το συνδέσω σε media player και να κατεβάζω, ανεβάζω τορεντ; Χωρίς χρήση υπολογιστή;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παραλαβη στις 10/12 απαντηση απο eshop...αντε και καλα χριστουγεννα...

Το 3 έγινε 5. Το 5 έγινε 10. Μήπως να το παραγγείλω από το amazon για να έρθει γρηγορότερα? Κανένας υποψήφιος σε περίπτωση που αποφασίσω τελικά να το ακυρώσω? Βρίσκομαι Κατερίνη.

Δημοσ.

...σε αντίθεση με το Amazon το οποίο μείωσε τον χρόνο παράδοσης του 310 κατά μία εβδομάδα.

Να δείτε που τελικά τα 310 του Amazon θα παραδοθούν νωρίτερα από τα 210 του eshop...

Δημοσ.

Το 3 έγινε 5. Το 5 έγινε 10. Μήπως να το παραγγείλω από το amazon για να έρθει γρηγορότερα? Κανένας υποψήφιος σε περίπτωση που αποφασίσω τελικά να το ακυρώσω? Βρίσκομαι Κατερίνη.

εγώ θα έπαιρνα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B005LDM09U/?ie=UTF8&camp=1634&condition=new&tag=19450-21&creative=19450&linkCode=ur2

και θα του έβαζα και 2tb σκληρό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004VFJ9MK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=19450-21&creativeASIN=B004VFJ9MK&linkCode=as2

• Moderators
Δημοσ.

Νέος παίκτης στο παιχνίδι.

Πολυ παλιος παιχτης στο παιχνιδι...Πανω απο 1.5 χρονο ειναι σε αυτη την τιμη, και με τη λιρα στο 1.10

Δημοσ.

αν και νεος στο αθλημα , ακυρωσα το τραγικο 210 του e-shop και θα χτυπησω το 320 , για να αντεξει στο χρονο , και να μην χρειαστει να αναβαθμιστω στο αμεσο μελλον .

Σκοπος μου ειναι να streamαρω στο Android TV που έχω στο σαλονι (συνδεδεμενο με ethernet) , και με PLC στην DLNA TV που έχω στο δωματιο ... ελπιζω να σηκωνει 720p σειρες το τοπικο δικτυο , ωστε να μην απογοητευτω...

Estimated delivery: 12 Jan 2013 - 21 Feb 2013 ΑΟΥΤΣ .... :(

Δημοσ.

αν και νεος στο αθλημα , ακυρωσα το τραγικο 210 του e-shop και θα χτυπησω το 320 , για να αντεξει στο χρονο , και να μην χρειαστει να αναβαθμιστω στο αμεσο μελλον .

Σκοπος μου ειναι να streamαρω στο Android TV που έχω στο σαλονι (συνδεδεμενο με ethernet) , και με PLC στην DLNA TV που έχω στο δωματιο ... ελπιζω να σηκωνει 720p σειρες το τοπικο δικτυο , ωστε να μην απογοητευτω...

Estimated delivery: 12 Jan 2013 - 21 Feb 2013 ΑΟΥΤΣ .... :(

Μια χαρα streaming θα σου εκανε και το 210.Δεν θα εχεις προβλημα με 720p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...