Προς το περιεχόμενο

ZYXEL NSA-210 NAS 500GB στα 59.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά κάνει streaming σε 1080p. Το σπίτι μου έχει δύο ορόφους. Στο πάνω όροφο έχω το zyxel 310 μέσω ενός switch στο ρούτερ μου ένα draytek vigor 2710 n. Στον κάτω όροφο έχω ένα a.p. tp link 801 nd σε λειτουργία repeater. To media player είναι ένα netgear 550 και είναι συνδεδεμένο ασύρματα με το tp link μέσω ενός adapter, της ίδιας εταιρείας. Όπωςπως ανέφερα δεν έχω ούτε ένα κόλλημα σε αναπαραγωγή 1080p.

Δημοσ.

Φίλε Αχιλλεα , θελω να σε ρωτησω το εξής :

Εχω :

1 Zyxel 320 (που παιρνει 2 HDD)

1 modem Nedfaster IAD 2 στο δωματιο , το ανοιγω οταν θελω να συνδεθω με το PC μεσω ethernet .

1 modem Alcatel Lucene  (και αυτο απο HOL ) στο σαλονι , το ανοιγω οταν θελω να συνδεθω με τα παρακατω

1 Αndroid TV με Wifi και Εthernet στο σαλονι σε μια 40αρα Samsung και ενα media Tank Egreat M31A (ethernet)

HOL Double play 24αρα που δυστυχως ειναι 8αρα σε μενα στην καλυτερη :cry:

2 Power Line Communicators (PLC) crypto 200mbps

1 Samsung 37 " με Ethernet στο υπνοδωματιο

Δεν εχω κανει Unboxing στο ΝΑS ακομα .
Θελω να πετυχω το εξης:
Να δουλευω 1 Modem  και οχι 2 ανα περιπτωση . Θα προτιμουσα το modem να είναι στο δωματιο και όχι στο σαλονι , διοτι στο  υπνοδωματιο δεν πιανω καλο σημα με το κινητο αν το modem ειναι στο σαλονι. Για να έχω ομως καλο σημα στο Android TV του σαλονιου (τωρα εχω 1 γραμμη) , μπορω να παρω καποιο ενισχυτη Wifi ή κατι άλλο ? (δεν θελω 3ο PLC , ουτε 15m καλωδιο να φευγει απο το modem στο δωματιο και να πηγαινει στο σαλονι... )
Για 720p Streaming μεσω Wifi στο android TV (αφου το media Tank θα ειναι offline και 8α παιζει μονο με USB sticks ) τι συνδεσμολογια / επιπλεον προιοντα πρεπει να αγοράσω?
Με PLC στο υπνοδωματιο , θα μπορω να streamarw  720p στην 37" ? Ή τα ξεχναω ολα γιατι εχω σαπιες ταχυτητες?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω :

1 modem Nedfaster IAD 2 στο δωματιο , το ανοιγω οταν θελω να συνδεθω με το PC μεσω ethernet .

1 modem Alcatel Lucene  (και αυτο απο HOL ) στο σαλονι , το ανοιγω οταν θελω να συνδεθω με τα παρακατω

1 Αndroid TV με Wifi και Εthernet στο σαλονι σε μια 40αρα Samsung και ενα media Tank Egreat M31A (ethernet)

Θελω να πετυχω το εξης:

Να δουλευω 1 Modem  και οχι 2 ανα περιπτωση . Θα προτιμουσα το modem να είναι στο δωματιο και όχι στο σαλονι , διοτι στο  υπνοδωματιο δεν πιανω καλο σημα με το κινητο αν το modem ειναι στο σαλονι. Για να έχω ομως καλο σημα στο Android TV του σαλονιου (τωρα εχω 1 γραμμη) , μπορω να παρω καποιο ενισχυτη Wifi ή κατι άλλο ? (δεν θελω 3ο PLC , ουτε 15m καλωδιο να φευγει απο το modem στο δωματιο και να πηγαινει στο σαλονι... )

Για 720p Streaming μεσω Wifi στο android TV (αφου το media Tank θα ειναι offline και 8α παιζει μονο με USB sticks ) τι συνδεσμολογια / επιπλεον προιοντα πρεπει να αγοράσω?

Με PLC στο υπνοδωματιο , θα μπορω να streamarw  720p στην 37" ? Ή τα ξεχναω ολα γιατι εχω σαπιες ταχυτητες?

Αν κατάλαβα καλά:

Μπορείς να αφήσεις το βασικό modem της hol στο δωμάτιο, αν είναι εκεί ο κύριος υπολογιστής σου. Καλό είναι να πάρεις ένα switch για να συνδέσεις πάνω του το zyxel και τον υπολογιστή και μετά να συνδέσεις το router στο switch (αυτό για να αποσυμφορήσεις την κίνηση στο router κατά τη μεταφορά δεδομένων από το zyxel στο pc και αντίστροφα). Στο σημείο εκείνο μπορείς να βάλεις powerline (με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις τριφασικό ή αν έχεις οι μπρίζες πρέπει να είναι στην ίδια φάση) και να το πας στο egreat ή στο android tv ώστε να μπορείς να βλέπεις μέσω δικτύου.

Για να έχεις καλό wifi θα χρειαστείς τουλάχιστον έναν repeater ή extender (δεν ξέρω και τις αποστάσεις στο σπίτι σου) που θα μπει ανάμεσα στο router και το σημείο που είναι το σαλόνι. H πιο απλή λύση που δεν θέλει ιδιαίτερες ρυθμίσεις είναι αυτή:

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points/Netgear-WN2000RPT-Wireless-Range-Extender--Bridge-N-300Mbps-WN2000RPT-100PES.htm

Αν οι ταχύτητες ασυρμάτου δεν σε ικανοποιούν (νομίζω το router σου είναι g) τα πράγματα περιπλέκονται λίγο περισσότερο. Θα χρειαστείς access point N που θα κουμπώσεις με καλώδιο στο βασικό σου router και θα ενώσεις εκείνο με τον extender.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γι' αυτά που το θέλεις σύντροφε Maidenά (κρίνοντας από το avatar) πιστεύω το 310 είναι μια χαρά! Εγώ έχω το 210 που είναι σαφώς αργότερο, κατεβάζω από παντού άψογα αφού έβαλα το Transmission και ταυτόχρονα (με ενσύρματο media player pc) βλέπω 720p απροβλημάτιστα, 1080p δεν έχω δοκιμάσει.

Τελικά το NSA-310 αξίζει σαν μηχάνημα??

Με αυτά που διάβασα ψήνομαι για να το πάρω

αλλά θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη από ανθρώπους που το έχουν ήδη και το δουλεύουν. . .

Βασικά εγώ το θέλω σαν dowloader(prive trackers),για να κλείσω επιτέλους

το έρημο το pc και θέλω να βλέπω από αυτό ταίνιες σε έναν ασύρματο

media player που έχω ήδη. . .

Το κάνει καλά αυτό όταν γίνονται ταυτόχρονα και τα 2 ή θα πρέπει να κλείνω το download ??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχουμε αναβάθμιση στο 310 :-)

το 4.51(AFK.0)C0 για το NSA310 έχει μόνο μικροδιορθώσεις, αλλά μόλις ξεκίνησε Link.png Site: http://www.zyxelforum.de/viewtopic.php?f=136&t=4843"> η beta για το 4.60 με αρκετά νέα στοιχεία και transmission (στη βάση του RC2 του NSA325). Έτοιμο firmware αναμένεται σε 3-4 εβδομάδες.

Επεξ/σία από bpp.igna
Δημοσ.

Πέρασα το καινούριο F/W στο 310 και μου δείχνει συνέχεια 100% cpu usage στο administration panel χωρίς να πραγματοποιείται απολύτως καμία ενέργεια.

Επίσης παρατήρησα ότι δεν seedάρει τα torrents που έχουν ολοκληρωθεί.

Καμιά ιδέα παιδιά?

Δημοσ.

Φίλε Παπειπα άκου τι θα κάνεις.

Θα βάλεις το καλύτερο από τα δύο μόντεμ στο υπνοδωμάτιο (νομίζω το Netfaster είναι λιγάκι καλύτερο)

Μετά θα μεταφέρεις το internet με plc στην τηλεόραση, οπου εκεί θα συνδέσεις το PLC με το δεύτερο μοντεμ, χωρίς αυτό να είναι συνδεδεμένο στο internet. Θα συνδέσεις το android και το egreat με ethernet με το 2o modem και το nas με το πρώτο μοντεμ. Θέλει λίγο ρύθμισμα με τα routing tebles αλλα είναι μακράν η καλύτερη λύση.

Εχω :

Θελω να πετυχω το εξης:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες συγγνώμη που ξεθάβω το θέμα, αλλά έχω ένα προβληματάκι. Ακολούθησα και γω τον οδηγό που υπάρχει στη 15η σελίδα περί transmission και όλα κομπλέ.

Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν...

Κάνω mount το server στον mac που έχω και ανοίγω τον κεντρικό φάκελο και βλέπω όλους τους φακέλους που υπάρχουν και μέσα στο "Sharing/Shares". Το πρόβλημα είναι στο ότι δεν μπορώ να μεταφέρω κανένα αρχείο μου εκεί μέσα και γενικότερα σε κανέναν από τους φακέλους και αυτό διότι απ'ότι είδα δεν έχω writing permissions. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μόνο read only είναι όλοι οι φάκελοι. Προσπάθησα από windows pc να κάνω με telnet chmod 777 αλλά και πάλι χωρίς καμία επιτυχία. Μπορεί κανείς που το έχει κάνει ή που να γνωρίζει, να δώσει τα φώτα του μπας και βγάλω και γω άκρη?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη που ξεθάβω το θέμα, έχει κρατήσει κανείς το αρχείο Transmission-2.50-arm-1.txz ; Με όποιο αρχείο και να προσπάθησα δεν τρέχει το process. Έχω κολλήσει στο #/ffp/start/transmission.sh status (Πρέπει να γράψει transmission daemon running) το οποίο δεν τρέχει. Εδώ και δύο χρόνια έπαιζε μια χαρά. Μετά από μια διακοπή ρευματος το process δεν έτρεχε. Είπα να κάνω την διαδικασία από την αρχή αλλά δεν.... καμία βοήθεια;

Δημοσ.

Στο 210 ακόμα και στο 4.41 fw δεν είδα κάτι...

System Setting--->Firmware/Package, επιλέγεις το tab Package και κοίτα στις κάτω-κάτω εφαρμογές (Package Name).

Δεν βλέπεις το Transmission με status Not Installed?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...