VasKag Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 το ZyXEL NSA310 ξανά στις £33.96 απο το άμαζον http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005LDM09U/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE αυτο που λεει ομως αποστολη, 1 με 2 μηνες, ισχυει?
achilles_g_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αυτο που λεει ομως αποστολη, 1 με 2 μηνες, ισχυει? Συνήθως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπολογιζε να τον έχεις σε ένα μήνα ώστε να είσαι μέσα. Αν δεν επείγεσαι, αξίζει την αναμονή.
VasKag Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 δεν επειγομαι, αλλα το θεμα ειναι οτι, μπορω να το ευχαριστηθω χωρις να κανω παραμετροποιησεις?
baskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Συνήθως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπολογιζε να τον έχεις σε ένα μήνα ώστε να είσαι μέσα. Αν δεν επείγεσαι, αξίζει την αναμονή. Στο συγκεκριμένο μάλλον ισχυει..Το εχω παραγγειλει 25/12 για φιλο όταν ελεγε αποστολη σε 2 με 5 βδομάδες (και όχι 1 με 2 μηνες οπως τωρα) ...Ακόμα(3 βδομαδες μετα) δεν εχει τραβήξει ουτε τα λεφτα..Οπότε ουτε αυτη τη βδομαδα βλεπω να φευγει και γενικά μάλλον για πανω απο μηνα το βλεπω.. Οσο για τον φιλο που ρωταει αν θα το ευχαριστηθει χωρις παραμετροποιησεις εξαρταται τι θα κανει..Αν απλως θελει να βαλει τους δισκους του να υπάρχουν στο δικτυο ναι.. Αν θελει να κατεβαζει τα τορρεντ του με κλειστό pc θα χρειαστει λίγη δουλειά για να δουλεψει αψογα..
achilles_g_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Με το 310 και το τελευταίο firmware 4.50 μια χαρά κατεβάζει τα torrent (όχi magnet) κ από host.
Kill_bill2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μιας κι έχω κι εγώ το 310. Όταν είχα το 310 κουμπωμένο στο router (draytek ωιγορ 2710ν) οι ταχύτητες μεταφοράς ήταν περίπου 10 ΜΒ/sec ( και είναι η ταχύτητα που θεωρητικά θα έπρεπε να είχες κι εσύ για κάρτες δικτύου 100). Η μητρική μου έχει θύρα lan gigabit οπότε πήρα ένα switch που υποστηρίζει gigabit, κούμπωσα και το pc και το 310 sto switch και το swicth στο router. Πλέον η ταχύτητα είναι στα 40 MB/sec. Πάλι δεν πιάνεις οτι πρέπει. Θα έπρεπε να έπιανες γύρω στα 100 mb/sec Τι επεξεργαστή έχει αυτό το NAS; Πόση RAM;
achilles_g_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Πάλι δεν πιάνεις οτι πρέπει. Θα έπρεπε να έπιανες γύρω στα 100 mb/sec Τι επεξεργαστή έχει αυτό το NAS; Πόση RAM; Νομίζω η ταχύτητα 40 mb/sec είναι η μέγιστη για το zyxel. 1.2 ghz επεξεργαστΗ κ 256 μνήμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Πάλι δεν πιάνεις οτι πρέπει. Θα έπρεπε να έπιανες γύρω στα 100 mb/sec Τι επεξεργαστή έχει αυτό το NAS; Πόση RAM; υπάρχουν αρκετά ακριβότερα NAS και δεν πιάνουν 100MB/sec
aris71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Με το 310 και το τελευταίο firmware 4.50 μια χαρά κατεβάζει τα torrent (όχi magnet) κ από host. Μια χαρά παίζει...εγώ έχω κάνει το εξής και για τα magnet (κάπου το διάβασα -δεν είναι δική μου ιδέα) έχω κάνει share το torrent directory του nas και ξεκινάω να κατεβάζω (και magnet) από το utorrent έχοντας δηλώσει να κάνει Save το torrent και τα files στα αντίστοιχα directories του nas. Το nas μόλις δει το torrent ξεκινάει να κατεβάζει και αυτό. Κλείνω το utorrent... επίσης, ο default downloader παίζει μια χαρά και για πολλά αρχεία ... το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως θα του βάλω κάποιο limit γιατί χρησιμοποιεί όλο το bandwidth του adsl και δεν μπορώ να δουλέψω στο PC!
SwAToNeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως θα του βάλω κάποιο limit γιατί χρησιμοποιεί όλο το bandwidth του adsl και δεν μπορώ να δουλέψω στο PC!Αν υποστηρίζει QOS το router σου μόνο
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Mε ποια εφαρμογή (stock) κατεβάζει τα torrent?
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά παίζει...εγώ έχω κάνει το εξής και για τα magnet (κάπου το διάβασα -δεν είναι δική μου ιδέα) έχω κάνει share το torrent directory του nas και ξεκινάω να κατεβάζω (και magnet) από το utorrent έχοντας δηλώσει να κάνει Save το torrent και τα files στα αντίστοιχα directories του nas. Το nas μόλις δει το torrent ξεκινάει να κατεβάζει και αυτό. Κλείνω το utorrent... επίσης, ο default downloader παίζει μια χαρά και για πολλά αρχεία ... το μόνο που δεν έχω βρει είναι πως θα του βάλω κάποιο limit γιατί χρησιμοποιεί όλο το bandwidth του adsl και δεν μπορώ να δουλέψω στο PC! Θα σου δείξω τις ρυθμίσεις και για τον torrent downloader (download service - preferences - p2p download) και για το pyload (config - general - menu- download) (έχω βάλει να κόβει στα 1000 kb/sec, στο pyload έχω βάλει να κατεβάζει μέχρι 3 αρχεία ταυτόχρονα)
baskon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλας για την προσφορα του αμαζον υπάρχει το 310 με αναμονη πάνω απο μήνα (ακομα περιμένω με παραγγελια τα Χριστουγεννα). Αν μιλας για την προσφορά του eshop...ΟΧΙ δεν ισχυει.
kalmik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αν μιλας για την προσφορα του αμαζον υπάρχει το 310 με αναμονη πάνω απο μήνα (ακομα περιμένω με παραγγελια τα Χριστουγεννα). Αν μιλας για την προσφορά του eshop...ΟΧΙ δεν ισχυει. Εμένα από το Amazon το NSA-310 μου ήλθε πριν μία εβδομάδα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω να συνεργαστεί με το Firewall (windows XP, Sygate 5.6) παρόλο που βάζω στο whitelist τη διεύθυνση ΙP που χρησιμοποιεί το NAS. Kαμία ιδέα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις