Προς το περιεχόμενο

ZYXEL NSA-210 NAS 500GB στα 59.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει και εδώ το θέμα που είχε δημιουργήσει μέλος, ειδικά για αυτό.  http://www.insomnia.gr/topic/441072-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-transmission-torrent-client-%CF%83%CF%84%CE%BF-zyxel-nsa-310-nas-storage-2tb/

(Το usb stick δεν είναι πλέον απαραίτητο)

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε αυτό στηριξα και το δικό μου αλλά έβαλα και την αναβάθμιση και μερικά λόγια ακόμα (άλλωστε το αναφερω), προσωπική γνώμη καλύτερα σε στικ για λόγους εγγύησης καθως αν είναι περασμένο τοffp στο σκληρό δεν ξέρω τι θα καλύψουν. Από πάντα γινόταν και με τα αρχεία στο σκληρο

Δημοσ.
Θέμα εγγύησης δεν νομίζω να υπάρχει. (Η επίσημη Zyxel Γερμανίας παρέχει το αρχείο αν δεν κάνω λάθος).

Η δυνατότητα εγκατάστασης του ffp ως zypkg μέσω του web interface δεν υπήρχε από πάντα.

Δημοσ.

ok εσύ εννοείς να κάνουμε αλλαγή στο repository που χρησιμοποιεί για τα zypkg και να εγκαταστήσουμε από το interface το ffp εγώ εννοούσα να το εγκαταστήσουμε στο σκληρό manually.

Δεν το ήξερα αυτό για τη zyxel γερμανίας thanks.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννούσα, θα διορθώσω το tutorial για να έχει την μέθοδο με την αλλαγή repository. Πάντως το slacker εγκαθιστά ως το 2.71 σαν τελευταία έκδοση του transmission οπότε και πάλι manual πρέπει να γίνει. Και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.
Ναι το transmission θα το εγκαταστήσεις χειροκίνητα όπως και να' χει ώστε να έχει την τελευταία έκδοση!

Καλύτερα αντί για το βήμα 8, βάλε από την αρχή να κατεβάσει την νεότερη έκδοση του transmission.

Τίποτα  :)

Δημοσ.

εγκατεστησα το pyload μεσω του μενου package στο NSA 210 αλλα δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ουτε τα plugins ,ουτε να κανω add τιποτα ,μπορειτε να με βοηθησετε? τι κανω λαθος?

ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

εγκατεστησα το pyload μεσω του μενου package στο NSA 210 αλλα δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ουτε τα plugins ,ουτε να κανω add τιποτα ,μπορειτε να με βοηθησετε? τι κανω λαθος?

ευχαριστω προκαταβολικα....

Όταν κάνεις add δεν σου βγάζει κάτι τέτοιο?

pyload.png

Δημοσ.

οχι οσο και να παταω add δεν κανει τιποτα,ενω μενει ανοιχτο το tab του general κατευθειαν μετα το login,και δεν κλεινει με τιποτα.....

Δημοσ.

οχι οσο και να παταω add δεν κανει τιποτα,ενω μενει ανοιχτο το tab του general κατευθειαν μετα το login,και δεν κλεινει με τιποτα.....

Αν πας με τον file explorer

NSA310\zyxel\admin\zy-pkgs\pyLoad\pyload\module\plugins\accounts

σου γράφει τίποτα?

Δημοσ.

οχι ,γραφει "δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας" το NSA210 εχω ....την αλλαξα στην αρχη την εντολη το εκανα 210

Δημοσ.

οχι ,γραφει "δεν ειναι δυνατη η ευρεση της σελιδας" το NSA210 εχω ....την αλλαξα στην αρχη την εντολη το εκανα 210

Βρες στο δίκτυο σου το nas, και ακολούθησε τη διαδρομή που σου είπα.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κανείς τι ρύθμιση Web (port) να κάνω σε media player Popcorn a110 για να βλέπει τον Zyxel και να αναπαράγει αρχεία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...