georgiou.cr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Σε σύνεχεια των προηγούμενων να αναφέρω ότι επέστρεψα το προιόν στο κατάστημα και ζήτησα αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων, το οποίο έγινε αποδεκτό. Ωστόσο έχω εμπλακεί άθελα μου σε περαιτέρω καθυστέρηση και απορώ γιατι δεν αγόρασα το 310 απο amazon. Ακόμα και αν δεν έγινε σκόπιμα απο το eshop η πώληση του μεταχειρισμένου προιόντος, για μένα ηταν απαράδεκτο εξαρχής να μου παραδώσουν ένα προιόν σε ανοιγμένο κουτί και με εμφανή σημάδια φθοράς. Δηλαδή ενας υποτυπώδης έλεγχος δεν γίνετε πριν παραδώσουν ένα προιόν? Με χάσαν οριστικά απο πελάτη και ελπίζω μετά και τα παράπονά που έκανα στην εταιρία να βάλουν μυαλό για να μην χάσουν και άλλους πελάτες !!!
sv2kgl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Το κουτί ήτανε ψιλοσκισμένο. Το zyxel ήτανε σε άριστη κατάσταση εάν εξαιρέσεις 2-3 γρατσουνίτσες στη ζελατίνα, Από μέσα έλειπε το cd και το manual. Ζήτησα αντικατάσταση αλλά μου είπε ο ιδιοκτήτης του eshop point ότι εφόσον και άλλοι είχανε αυτά τα παράπονα, το πιθανότερο είναι να'ναι έτσι όλη η παραλαβή από τον προμηθευτή και ότι και το άλλο που θα μου φέρουν θα'ναι στην ίδια κατάσταση και ότι το πιθανότερο είναι να μου δώσουν πιστωτικό. Ομολογώ πως είμαι σε σκέψεις...
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ...μου είπε ο ιδιοκτήτης του eshop point ότι εφόσον και άλλοι είχανε αυτά τα παράπονα, το πιθανότερο είναι να'ναι έτσι όλη η παραλαβή από τον προμηθευτή και ότι και το άλλο που θα μου φέρουν θα'ναι στην ίδια κατάσταση ... Αθάνατο e-shop!!!!
gorge18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και εμενα ειχε λιγες γρατζουνιες στην ζελατίνα λυπει το cd και το manual τα ψαχνω στο νετ να τα βρω , αλλα με 59 που στην ουσια αγοραζεις μονο τον σκληρο , δεν περιμενα περισσοτερα .
sv2kgl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και εμενα ειχε λιγες γρατζουνιες στην ζελατίνα λυπει το cd και το manual τα ψαχνω στο νετ να τα βρω , αλλα με 59 που στην ουσια αγοραζεις μονο τον σκληρο , δεν περιμενα περισσοτερα . Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Η κατάστασή του είναι ανεχτή και το πήρα σπίτι. Αλλά θέλω το manual και το cd (αν και του είπα να δει γι' αντικατάσταση και του είπα ότι δεν θα το πειράξω).
fallen4ngel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μια απο τα ιδια και εδω, δεν εχει CD και manual αλλα μικρο το κακο. Σε αυτα τα λεφτα ρε παιδια...... καποιος ειπε οτι ο δισκος μπαινει extra (λογικα απο το eshop) αλλα το κουτι εχει sticker στα γερμανικα οτι περιεχει δισκο. Παντως μετα απο αρκετη υπομονη μια χαρα αγορα ειναι για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα και οικονομικα. Ευχαριστω τον topic starter
gorge18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ftp://ftp2.zyxel.com/NSA210/software/NSA210__NSU_2.02build1036_WIN_ENG.zip Εδω βρηκα και το προγραμμα για να το δουλεψουμε για αρχη μεχρι να το μαθουμε
nektar73 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ τον topic starter. Παρέλαβα κι εγώ σε άριστη κατάσταση χωρίς cd και manual αλλά με τα λεφτά που έδωσα δεν έχω και παράπονο...
gelioa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ιωάννινα τα ίδια... Καλή κατάσταση χωρίς cd και manual Έγινε αλλαγή σκληρού 1tb και σε καλή κατάσταση για μικρές δουλειές και media server μια χαρά είναι ... Επάνω σε gbit ethernet δεν βλέπω πολλά προβλήματα ακόμη ... το 300άρι airport το γεμίζει άνετα ...
micraSport Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Παρέλαβα και εγώ, χωρίς CD και manual.Sticker στα γερμανικά για το δίσκο. Από κατάσταση είναι άψογο.Ευχαριστώ τον ts. Περιμένουμε και το 310 από amazon
geopro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Κριμα που το eshop μας ταλαιπωρει με την απουσια cd & manual. Για αρχη μπορει καποιος να παει Site: http://www.zyxel.com/support/download-search.shtml?mci_country=gb&mci_lang=en&product=20070927091914&mtype=&keyword=&submit=Submit#ddd">εδω και να "κατεβασει" το nsu (NAS Starter Utility) & το firmware
AGGANIS13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ σε άριστη κατάσταση χωρίς cd και manual ομως.
gorge18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Για όποιων το εχει βρει , πως αντιγράφουμε αρχια απο usb εξωτερικό δισκο και αντίστροφα;
tubeg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Παρελαβα και εγω σημερα με τα ίδια προβλήματα (χωρίς cd και σημάδια στη πρόσοψη), λόγο καλής τιμής είπα να το κρατησω αφού πρώτα επισημανα επιτόπου τα προβλήματα. Και ήρθε η ώρα της δοκιμής, δεν μπαίνει καν το firmware! βγάζει "invalid firmware" Έκανα 6 προσπάθειες και το κατέβασμα απο διαφορετικό server αλλα τίποτα. Το τσακωνω και πάω για επιστροφή.
VonLoutsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Για όποιων το εχει βρει , πως αντιγράφουμε αρχια απο usb εξωτερικό δισκο και αντίστροφα; το βάζεις επάνω στο usb και ανοίγεις την διαχείριση αρχείων στο home. εκεί λογικά θα στο έχει βγάλει όπως και στην εξερεύνηση των windows και κάνεις ότι θέλεις και όπου θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις