Προς το περιεχόμενο

ZYXEL NSA-210 NAS 500GB στα 59.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις είδα την εξέλιξη παραγγελίας και το προϊόν λέει άμεσα διαθέσιμο. Το'χει και σε προσφορά πάλι στα 79 ευρώ από 119. Δηλαδή λογικά αν όχι το απόγευμα, αύριο θα το'χουμε!

Δημοσ.

έχω ενημερωθεί από μεσημέρι με μήνυμα...φεύγω από δουλειά τώρα και πάω να το παραλάβω από το eshopόμαγαζο το 210 !!  :ph34r:

Δημοσ.
στο amazon ακόμα να ανέβει η τιμή

Η τιμή ανέβηκε λίγο σε £38.92 από £34.81 και στη σελίδα με τη παραγγελία μου άλλαξε το DISPATCH ESTIMATE: 21 - 26 Dec 2012 (από "29 Dec 2012 - 2 Jan 2013" που ήταν το πρωϊ). Μάλλον θα παρέλαβαν κάποια κομμάτια...

Δημοσ.

Καλά ρε πάνε καλά στο eshop !!! Παρέλαβε το zyxel η κοπέλα μου και όταν μου το έφερε ήταν σε ανοιχτό κουτί γεμάτο γρατζουνιές στην πρόσοψη (προφανώς πουλάνε τα μεταχειρισμένα για καινούργια) !!! Αύριο θα γίνει show :mad:

Δημοσ.

Ζήτα οπωσδήποτε αντικατάσταση αν το κουτί ήταν ανοικτό.
Μια συσκευασία φαίνεται αν ήταν ανοιγμένη από παλιά.
Πάντως στη πρόσοψη υπάρχει προστατευτική ζελατίνα.
Έλειπε και η ζελατίνα;

Δημοσ.

εμενα δεν έχει support cd και manual, ολα τα άλλα ήταν σφραγισμενα. 

Και η προσοψη ηταν λιγακι γρατζουνισμενη αλλα ειναι η ζελατινα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι κάπως έτσι θα παραλάβουμε, ίσως γιατι μπαίνει μετα ο σκληρός δίσκος δηλαδή όχι απο την zyxel αλλα κάπου στη πορεία μεχρι το eshop.

Το ότι μάλλον δεν το γνωρίζουν στο eshop ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν έχουν ευθύνη.

Δημοσ.

το οτι μπαινει μετα ο σκληρός ειναι σίγουρο, γιατί στο κουτί εκεί που λέει τι περιέχει η συσκευασία γράφει ότι σκληρός δεν περιέχεται απλά έχει ένα αυτοκόλλητο μπροστά που το αναφέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...