stavros34 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα στον υπολογιστη μου τα windows 7 και εκπληκτος ειδα οτι στο site της μητρικής μου δεν υπαρχουν οδηγοι για windows 7... μπορει καποιος να βοηθησει αν ξέρει που θα βρω τους οδηγους για τα 7 ή να με πει κατι να κάνω για να λυσω το προβλημα?η μητρική μου ειναι asrock 775v88+ και δεν εχω οδηγους απο την onboard καρτα ήχου και δεν την αναγνωριζουν τα windows 7 και οδηγους απο την μητρικη....
devill0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ισως επειδη ειναι πολυ παλια μητρικη...τα windows δε βρηκαν απο μονα τους drivers? ψαξε στο google για την onboard καρτα ηχου μηπως υπαρχει κατι https://www.google.g...iw=1680&bih=938
John-lamia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εβαλα στον υπολογιστη μου τα windows 7 και εκπληκτος ειδα οτι στο site της μητρικής μου δεν υπαρχουν οδηγοι για windows 7... μπορει καποιος να βοηθησει αν ξέρει που θα βρω τους οδηγους για τα 7 ή να με πει κατι να κάνω για να λυσω το προβλημα?η μητρική μου ειναι asrock 775v88+ και δεν εχω οδηγους απο την onboard καρτα ήχου και δεν την αναγνωριζουν τα windows 7 και οδηγους απο την μητρικη.... http://www.driver-soft.com/ κατεβασε το προγραμμα, δουλεψετο κανονικα σαν demo, θα σου κανει την δουλεια μια χαρα. ψαχνει drivers, του κατεβαζει και μετα τους περνας. μην χανεσε στο google αδικα, μπορει να κατεβασεις κατι αλλο που δεν θα ειναι ο driver που θες. βαλε το προγραμμα και αυτο θα κανει τι δουλεια για σενα .
stm00192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 http://drivers.downloadatoz.com/device/c-media-cmi9761/by_downloads.html
stavros34 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια τo ψαχνω και ξανα γραφω. Αποστολή από το U8800 με τη χρήση Insomnia App
avatar41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μην κατεβασεις κανενα προγραμμα πηγαινε στο site της acrock βρες το μοντελο σου και δες το chipset (VIA στο site της μαμας εταιρειας θα βρεις τα παντα) Μετα κανε το ιδιο με το ηχο (realtek) kαι προχωρα με lan και γραφικα και θα εισαι σουπερ.
stm00192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μετα κανε το ιδιο με το ηχο (realtek) kαι προχωρα με lan και γραφικα και θα εισαι σουπερ. Μονο που ο ήχος στην συγκεκριμένη μητρική είναι επίσης VIA!
duffyduck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εφοσον εχεις καρτα δικτυου την οποια υποστηριζουν τα Windows 7, λογικα αυτα θα συνδεθουν στο windows update και θα κατεβασουν drivers για τις συσκευες σου. Μπoρεις να ψαξεις μονος σου και στο http://catalog.update.microsoft.com/ (αυτο το site φορτωνει μονο με internet explorer)
stavros34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 τελος εβαλα τα windows XP και οταν φιλοτιμηθει η εταιρεια asrock να καταλαβει οτι εμεις που εχουμε πιο παλια μητρικη εχουμε δικαιωμα να μπορουμε να βαζουμε τα καινουργια windows που χρησιμοποιει ολος ο κοσμος πλεον και βγαλει οδηγους για τα 7αρια τοτε θα βαλω και εγω.......μαμημενες εταιρειες.....
stm00192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν πρόκειται να γίνει αυτό... Ετσι και αλλιώς υπάρχουν drivers απλα όχι μέσω της σελίδας της asrock ... μην ειμαστε και πλεονεκτες και ζηταμε υποστήριξη για μοντελα 5+ χρόνων ειδικά όταν μια εταιρία έχει να διαχειριστει 100αδες διαφορετικα μοντέλα!!
master2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Η καρτα ηχου της asrock 775v88+ ειναι CMedia CMI9761 6 channel AC'97 audio codec, οχι VIA. 1
stm00192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Η καρτα ηχου της asrock 775v88+ ειναι CMedia CMI9761 6 channel AC'97 audio codec, οχι VIA. Σωστός ... μαρεσει που παρεθεσα και τον driver της cmedia πιο πριν.... Ενα μυαλο τι να σου κανει!!
avatar41 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μην τα παρατας γινετε η μητρηκη σου να παιξει με 7αρια εχω φτιαξει με 7αρια πολυ χειροτερες Πρεπει να εχει και autoscan η VIA για το chipset μολις περασεις πρωτα αυτο θα εχεις ευκολο εργο μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα