MixMasteR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας. Εδώ και 2 μέρες μου στέλνουν στο skype αυτό το link: "ματιά σε αυτή την εικόνα http://hotfile.com/d...IMG0502530.JPG" (μην το πατήσετε για κανένα λόγο) και το πάτησε η μάνα μου και το στέλνει σε όλους και τις στέλνουν συνέχεια. Μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνει ή τι ιός είναι?
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Διαγράφηκε!! ''This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.'' Δοκίμασε να αλλάξεις κωδικό... Κάνε και ένα σκαν σε safe mode με το malwarebytes...
MixMasteR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Διαγράφηκε!! ''This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.'' Δοκίμασε να αλλάξεις κωδικό... Κάνε και ένα σκαν σε safe mode με το malwarebytes... Μη μου πεις ότι πάτησες..Γιατί εάν το πάτησες λογικά κόλλησες και εσύ. Όσο για το malwarebytes δεν μπορώ να κάνω scan χωρίς safe mode?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλυτερα να το κανεις με safe mode διοτι μπορει ο ιος να ενεργοποιειται στην κανονικη λειτουργια..οποτε ενημερωσε το προγραμμα μπες με ασφαλης λειτουργια και κανε full scan
Antwni Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι τίποτα...hotfile είναι το site...έχω το wot και δεν ανησυχώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα