Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Θα πάρω αυτή που μου προτείνατε τελικά...η άλλη με το smart tv σκέφτομαι ότι θα είναι τζάμπα τα λεφτά αφού μόνο η μάνα μου θα την χρησιμοποιεί στην κουζινα και θα δυσκολευτεί πολύ να την χειριστεί(την smart tv)...

Τώρα για να σας βοηθήσω με τις βάσεις.....

Λοιπόν τα ντουλάπια και η κουζινα(ηλεκτρικη) είναι απο την αλλη μερά (αριστερη μερια οπως βλέπεις το χωρο) και απο δεξια ειναι τραπεζι και ψυγειο...Δείτε φωτο παρακάτω...δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα...επλίζω να καταλάβετε...Η τηλεόραση θα μπει στην γωνία(κολώνα) εκεί που είναι το τραπέζι...

Όταν λες σταθερές βάσεις σαν κάδρο εννοείς η τηλεόραση να ''ακουμπάει'' στην βάση??Όταν λεω ''ακουμπάει'' εννοώ μια επιφάνεια που στερεώνει την τηλεόραση απο την βαση της...αυτές δεν μου αρέσουν...εγώ θέλω απο πίσω...σαν να είναι στον αέρα..το θεωρώ καλύτερο...έτσι δεν είναι?

Ο βραχίονας πιάνει απο πισω??

Αν ειναι να δωσω 15 ευρώ και να πέσει και να μην κάνει δουλεια...καλύτερα να δώσω 50 ευρώ για κάτι σίγουρο παρα να το διακινδυνεύσω και να μην κάνει!!

Οτιδηποτε άλλο πρέπει να ξέρετε πείτε μου... :)

post-148022-0-89307900-1354020932_thumb.png

Δημοσ.

Οπως το περίμενα η σταθερή βαση δεν σε καλυπτει. Ο βραχίονας ταιριαζει περισσότερο στην περιπτωση σου.

Οχι οι σταθερές βασεις βιδώνουν στο πισω μερος της tv. Η κατω βαση αφαιρείται τελειως.

Δες εδω μια σταθερη βαση στο τοιχο

images?q=tbn:ANd9GcRubuk1nAhjH-61ZXY9jwZENaBP-IsPdh5cvYSS-FshbbVIISLI

Και μια tv τοποθετημενη

flat_screen_tv_wall_mount.jpg

Ενας βραχίονας στο τοιχο

3-extra-large-all-weather-full-motion-tv-wall-mount-by-sanus-systems.jpg

Και ενας τοποθετημενος με tv

TV-wall-mount1.jpg

Στην δικη σου περίπτωση κανει ενας με μηκος 20-25 εκ.

Οπως αυτος εδω http://www.skroutz.g...ase-RAM102.html. Ειναι καλος και ποιοτικός χωρις να σου παλατζαρει την tv με το καθε κούνημα οπως τα φθηνα.

Στην θεση σου θα την εβαζα με το βραχίωνα ετσι ωστε να ειναι ακριβώς στην γωνια του τοιχου. Οποτε η μητέρα σου θελει να βλεπει μαγειρεύοντας, θα κουναγε οπως θελει το βραχίονα για να ερθει η tv.

Δημοσ.

Αυτός κάνει??

Ξέρεις τι...όπως είδες στην φώτο εκεί που θα μπει η τηλεόραση είναι ακριβώς απο κάτω το τραπέζι οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στο τοίχο?Μην μας πέσει δηλαδή στο κεφάλι :P

Στην τοποθετημένη tv (δευτερη φωτο σου) λες να υπάρξει πρόβλημα στην θέαση??(αν μπει τοποθετημένη tv τώρα που το ξανασκέφτομαι θα μπει παράλληλα απο το τραπέζι...) Θα έχει καλή θέαση όμως??αφου δεν θα κουνιέται?

Δημοσ.

σορρυ αλλα η 22" μου φαινεται μικρουλα!!! θα εβαζα μια τετοια http://www.skroutz.gr/s/1567862/LG-26CS460.html

καθως, ουτως η αλλως, το Full HD δεν ειναι σημαντικο για να βλεπει τηλεοραση, αλλα το μεγεθος ειναι - κατα τη γνωμη μου παντα!

Δημοσ.

Αυτός κάνει??

Ξέρεις τι...όπως είδες στην φώτο εκεί που θα μπει η τηλεόραση είναι ακριβώς απο κάτω το τραπέζι οπότε δεν θα ήταν καλύτερο να είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στο τοίχο?Μην μας πέσει δηλαδή στο κεφάλι :P

Στην τοποθετημένη tv (δευτερη φωτο σου) λες να υπάρξει πρόβλημα στην θέαση??(αν μπει τοποθετημένη tv τώρα που το ξανασκέφτομαι θα μπει παράλληλα απο το τραπέζι...) Θα έχει καλή θέαση όμως??αφου δεν θα κουνιέται?

Με σταθερή βαση δεν θα εχεις επιλογές ρύθμισης κλίσεως. Εγω θα έβαζα βραχίωνα με κάθετο tilt 15 μοίρες και την tv να ειναι σχεδόν στην γωνία του τοίχου. Οταν θα κάθεστε στο τραπέζι με μια μικρή κίνηση την γυρίζετε προς εσάς.

Τώρα εσυ ξερες τον χωρο καλύτερα απο όλους. Ειδες τι λύσεις υπάρχουν, δες τι βάση θες και τι μέγεθος tv.

Αμα η βαση βιδωθεί σωστα στο τοίχο με 4 ουπα 8 αρια και τα κατάλληλα στριφωνια δεν θα πέφτει ακόμα και εσυ να κρεμαστείς επάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...