Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το microsoft mouse comfort 4500 με την bluetrack ακτινα. Επαιζα εχθες ac3 και ξαφνικα το ποντικι σταματησε να κουνιεται. ακουσα τον ηχο που κανουν τα windows οταν αποσυνδεεται μια συσκευη. εβγαλα το καλωδιο, το ξαναεβαλα και ελεγε οτι μια αγνωστη συσκευη συνδεθηκε και δεν μπορεσε να βρει drivers! Το ποντικι το εχω 2 χρονια και παντα ηταν συνδεδεμενο στην ιδια θυρα usb. τελως παντων, το χτυπησα λιγο και δουλεψε, εβαλα παλι drivers και το μονο που κανει τωρα ειναι που και που να σταματαει να δουλευει ενω η μπλε ακτινα συνεχιζει να φωτιζει και αφου το χτυπησω απαλα πανω στο mousepad ξαναδουλευει! το φταει; το καλωδιο ειναι αθικτο. να ετοιμαζομαι σιγα σιγα για καινουργιο ποντικι;

Δημοσ.

To Καλώδιο εξωτερικά μπορεί να φαίνεται αθικτο αλλά εσωτερικά σιγουρα καπου έχει κοπει!

Δημοσ.

To Καλώδιο εξωτερικά μπορεί να φαίνεται αθικτο αλλά εσωτερικά σιγουρα καπου έχει κοπει!

πως ρε γαμωτο. πλακα πλακα αν θυμαμαι καλα ετσι ειχε χαλασει και το mx518 που ειχα πριν απο αυτο. δεν δουλευε το laser και το κοπαναγα μπας και δουλεψει. κρατησε αρκετα αλλα μετα dead.

καπου στα 2 χρονια που ειχε κρατησει και εκεινο. τι γινετε; ημερομηνια ληξης εχουν; ενας φιλος εχει το ιδιο ποντικι 5 χρονια και το εχει χρησιμοποιησει στανταρ παραπανω απο μενα

edit: προτεινεται κανενα ποντικι μεχρι 35-40 ευρω

βρηκα αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=64BA67193B96824DA9069191188E598D&pa=927E910FB5AD964E924183D77164F20A ειναι της ιδιας σειρας με αυτο που εχω αλλα πιο καινουργιο. και αν ρωτατε ναι, παιζω παιχνιδια.

Δημοσ.

δυστυχως πρεπει να το απορριψω γιατι απο οτι διαβαζω εχει ενα μονο προβλημα. εκει που ενωνετε το καλωδιο με το ποντικι, ειναι πολυ χαλαρο το καλωδιο και κοβονται σχετικα ευκολα τα καλωδια. με αποτελεσμα να αποσυνδεεται οπως κανει και αυτο που εχω τωρα

το σιτε της logitech εχει μια προσφορα για το g9 γαματη. εμεις ομως δεν μπορουμε να παραγγειλουμε, ειμαστε παρισακτοι

Δημοσ.

ποσα πρεπει να δωσω για ενα ποντικι δηλαδη; ασε που δεν μου αρεσει και κανενα απο αυτα που κανουν 80ευρω και πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...