giorgos1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ψαχνω για ενα καλο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο ωστε να μην ειναι βαρυ στο λαπτοπ μου. (Τoshiba με επεξεργαστη: AMD athlon II Dual-core M300 2.00 GHz εγκατεστημενη μνημη: 4,00 GB 64bit windows 7 ).Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου. Τι μου προτεινετε,γιατι εχω το cyberlink power director 10 αλλα μου κολαει πολες φορες!!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 οτι και να βαλεις βαρυ θα ειναι , sony vegas, after effects, adobe premiere, pinacle studio, corel video studio εχουν τρομερες απαιτησεις, δεν πας πουθενα με τετοιο hardware, αλλαξε λαπτοπ me i7 αν θες σονυ και καλα για video editing
da-vinci Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Mπορεις να κατεβασεις και να δοκιμασεις μια παλαιοτερη εκδοση του corel, video studio 3 πχ ,κανε και καμια ανασυγκροτηση στον δισκο,αλλα και παλι η επεξεργασια βιντεο εχει απαιτησεις σε επεξεργαστη και ραμ,επισης κατα την επεξεργασια καλο ειναι να μην εχεις τιποτα αλλο ανοικτο,ακομα και επεξεργαστη μεγαλυτερο να ειχες,απλα θα παρει αρκετο χρονο η ολη διαδικασια οπως και να εχει με τον επεξεργαστη που διαθετεις αναλογα φυσικα και σε τι αναλυση ειναι το βιντεο αν εχεις προσθεσει πολλα εφε
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 αναλογως και το τι ακριβως θες να κανεις...δοκιμασε το avidemux και το virtualdub
giorgos1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 αναλογως και το τι ακριβως θες να κανεις...δοκιμασε το avidemux και το virtualdub Στενοχωρηθηκα βρε παιδια με αυτα που μου λετε,αλλα εσεις ξερετε!Κανω ληψεις με την βιντεοκαμερα μου κ μετα τις φτιαχνω ταινεια με εισαγωγη(μενου) κ τελος,με μεταβασεις σε καθε κομματι.
da-vinci Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Στενοχωρηθηκα βρε παιδια με αυτα που μου λετε,αλλα εσεις ξερετε!Κανω ληψεις με την βιντεοκαμερα μου κ μετα τις φτιαχνω ταινεια με εισαγωγη(μενου) κ τελος,με μεταβασεις σε καθε κομματι. Kαι ομως ετσι ειναι τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο εχουν απαιτησεις,η καμερα που εχεις αν εχει δυνατοτητα hd,hd ready δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα σιγουρα με τον επεξεργαστη που εχεις,δουλευω με επεξεργαστη i7 και παλι εχω προβληματα- κολληματα με το pr cs6. αυτα τα προγραμματα εκτος ολων αυτων των απαιτησεων θελουν και δισκους μηχανικους 7200 στροφων εκτος και πας σε ssd ακομα καλυτερα-αλλα και εκει δεν θα εχεις καλυψη απο θεμα επεξεργαστη κατεβασε το mediainfo (δωρεαν)να δω το πηγαιο βιντεο (στην εγγενη μορφη του)να σου πω τι αλλο μπορει να γινει και να σου προτεινω καποιο προγραμμα ελαχιστων απαιτησεων αλλα χωρις πολλα πολλα απλα να κανεις συρραφη και εξαγωγη
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Kαι ομως ετσι ειναι τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο εχουν απαιτησεις,η καμερα που εχεις αν εχει δυνατοτητα hd,hd ready δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα σιγουρα με τον επεξεργαστη που εχεις,δουλευω με επεξεργαστη i7 και παλι εχω προβληματα- κολληματα με το pr cs6. αυτα τα προγραμματα εκτος ολων αυτων των απαιτησεων θελουν και δισκους μηχανικους 7200 στροφων εκτος και πας σε ssd ακομα καλυτερα-αλλα και εκει δεν θα εχεις καλυψη απο θεμα επεξεργαστη κατεβασε το mediainfo (δωρεαν)να δω το πηγαιο βιντεο (στην εγγενη μορφη του)να σου πω τι αλλο μπορει να γινει και να σου προτεινω καποιο προγραμμα ελαχιστων απαιτησεων αλλα χωρις πολλα πολλα απλα να κανεις συρραφη και εξαγωγη Καλημερα.Φιλε πως θα το δεις το βιντεο στην εγγενη του μορφη(τι σημαινει);Πες μου πως γινετε διοτι ειμαι κ ασχετος!Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το mediainfo και κάντο εγκατάσταση, είναι δωρεάν. Πήγαινε σε ένα βίντεο και κάνε δεξί κλικ->media info. Θα σου εμφανιστεί παράθυρο με πληροφορίες. Πήγαινε Προβολή (View) και άλλαξε το σε Κείμενο (Text).Θα σου αλλάξει σε απλή προβολή. Επέλεξε όλες τις πληροφορίες με το ποντίκι και κάνε πάνω στο επιλεγμένο κείμενο δεξί κλικ->Αντιγραφή. Σε επόμενο μήνυμα κάνε επικόλληση τις πληροφορίες, καλύτερα να το κάνεις μέσα σε spoiler για να μην γίνει τεράστιο το μήνυμα. Για να το κάνεις, πάτα κάτω από το παράθυρο του μηνύματος εκεί που λέει Περισσότερες επιλογές απάντησης και πάτα στο κουμπάκι SPOILER. Πήγαινε το κέρσορα ανάμεσα στο [s poiler] και στο [/s poiler] και κάνε επικόλληση το κείμενο εκεί.
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το mediainfo και κάντο εγκατάσταση, είναι δωρεάν. Πήγαινε σε ένα βίντεο και κάνε δεξί κλικ->media info. Θα σου εμφανιστεί παράθυρο με πληροφορίες. Πήγαινε Προβολή (View) και άλλαξε το σε Κείμενο (Text).Θα σου αλλάξει σε απλή προβολή. Επέλεξε όλες τις πληροφορίες με το ποντίκι και κάνε πάνω στο επιλεγμένο κείμενο δεξί κλικ->Αντιγραφή. Σε επόμενο μήνυμα κάνε επικόλληση τις πληροφορίες, καλύτερα να το κάνεις μέσα σε spoiler για να μην γίνει τεράστιο το μήνυμα. Για να το κάνεις, πάτα κάτω από το παράθυρο του μηνύματος εκεί που λέει Περισσότερες επιλογές απάντησης και πάτα στο κουμπάκι SPOILER. Πήγαινε το κέρσορα ανάμεσα στο [s poiler] και στο [/s poiler] και κάνε επικόλληση το κείμενο εκεί. Γενικά ID : 0 (0x0) Πλήρες όνομα : C:\Users\Giorgos\Desktop\Tαινεία δημοτικού\00007.MTS Μορφοποίηση : BDAV Μορφοποίηση/ : Blu-ray Video Μέγεθος αρχείου : 58,7 MiB Duration/String : 45s 180ms Συνολικό BitRate : 10,9 Mbps OverallBitRate_Maximum/String : 18,0 Mbps Video ID : 4113 (0x1011) MenuID/String : 1 (0x1) Μορφοποίηση : AVC Μορφοποίηση/ : Advanced Video Codec Format_Profile : [email protected] Format_Settings_CABAC/String : Ναι Format_Settings_RefFrames/String : 2 frame Format_Settings_GOP : M=2, N=13 CodecID : 27 Duration/String : 45s 160ms Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 10,0 Mbps BitRate_Maximum/String : 16,0 Mbps Πλάτος : 1 440 εικονοστοιχεία Ύψος : 1 080 εικονοστοιχεία Λόγος εικόνας : 16:9 Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bits ScanType/String : Διαπλεκόμενη σάρωση ScanOrder/String : Top Field First Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.257 StreamSize/String : 53,8 MiB (92%) Ήχος ID : 4352 (0x1100) MenuID/String : 1 (0x1) Μορφοποίηση : AC-3 Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Format_Settings_Endianness : Big CodecID : 129 Duration/String : 45s 248ms Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps Κανάλι(α) : 6 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits Καθηστέριση video : -80ms StreamSize/String : 2,42 MiB (4%) Κείμενο ID : 4608 (0x1200) MenuID/String : 1 (0x1) Μορφοποίηση : PGS CodecID : 144 Duration/String : 44s 655ms Καθηστέριση video : -80ms Eυχαριστω για την βοηθεια.Αυτο ειναι ενα μικρο αποσπασμα(ενα κομματι).
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Α, καλά! AVC 1080p. Δύσκολα αρχεία για επεξεργασία, όποιο πρόγραμμα και να βάλεις θα σε ζορίσει και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλαιότερες εκδόσεις γιατί δεν θα υποστηρίζουν mts αρχεία. Κάνε ότι μπορείς με το cyberlink ή δοκίμασε με το Corel Video Studio
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Α, καλά! AVC 1080p. Δύσκολα αρχεία για επεξεργασία, όποιο πρόγραμμα και να βάλεις θα σε ζορίσει και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλαιότερες εκδόσεις γιατί δεν θα υποστηρίζουν mts αρχεία. Κάνε ότι μπορείς με το cyberlink ή δοκίμασε με το Corel Video Studio Ειχα το power director 10.To εβγαλα κ εβαλα το 8!Καπου διαβασα οτι δουλευει ποιο στρωτα.Με τα αρχεια AVC 1080p που λες φιλε, γινετε τιποτα αλλο να κανω εγραφη απο την καμερα με αλλο τυπο;Για να ειναι ευκολοτερα;Αλλα οι περισοτερες βιντεοκαμερες HD τετοια αρχεια δεν γραφουν;
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας τι μορφές υποστηρίζει. Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιλογή για 720p
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας τι μορφές υποστηρίζει. Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιλογή για 720p Γενικά Πλήρες όνομα : F:\MP_ROOT\101PNV01\M2U00001.MPG Μορφοποίηση : MPEG-PS Μέγεθος αρχείου : 46,5 MiB Duration/String : 41s 248ms Συνολικό BitRate : 9 457 Kbps Video ID : 224 (0xE0) Μορφοποίηση : MPEG Video Format_Version : Version 2 Format_Profile : Main@Main Format_Settings_BVOP/String : Ναι Format_Settings_GOP : M=3, N=12 Duration/String : 41s 200ms Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 8 821 Kbps BitRate_Maximum/String : 9 100 Kbps Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία Ύψος : 576 εικονοστοιχεία Λόγος εικόνας : 16:9 Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps Στάνταρ : PAL ColorSpace : YUV ChromaSubsampling : 4:2:0 BitDepth/String : 8 bits ScanType/String : Διαπλεκόμενη σάρωση ScanOrder/String : Top Field First Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.851 StreamSize/String : 43,3 MiB (93%) Ήχος ID : 189 (0xBD)-128 (0x80) Μορφοποίηση : AC-3 Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) Format_Settings_Endianness : Big MuxingMode : DVD-Video Duration/String : 41s 248ms Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps Κανάλι(α) : 6 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits Καθηστέριση video : -80ms StreamSize/String : 2,20 MiB (5%) Για δες τωρα αυτα τα χαρακτηριστικα;Εαν τραβαω με αυτη την ρυθμιση χανω σε ποιοτητα;Ετσι μπορω να δουλεψω το προγραμμα;
micos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αυτή είναι η κλασσική ποιότητα DVD. Είναι MPEG2 720x576 στα 25fps. Αν έχεις σκοπό να εξάγεις σε dvd αυτή ίσως είναι η καλύτερη επιλογή και είναι τα αρχεία με τις λιγότερες απαιτήσεις. Δεν ξέρω όμως για τον ήχο. Ο 6-κάναλος ήχος νομίζω ότι δεν αποσκοπεί σε κάτι, καλύτερα mp3 ή aac σε stereo πιστεύω. Αν έχει πάντως επιλογή για DV-AVI PAL, αυτή θα ήταν η βέλτιστη επιλογή.
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αυτή είναι η κλασσική ποιότητα DVD. Είναι MPEG2 720x576 στα 25fps. Αν έχεις σκοπό να εξάγεις σε dvd αυτή ίσως είναι η καλύτερη επιλογή και είναι τα αρχεία με τις λιγότερες απαιτήσεις. Δεν ξέρω όμως για τον ήχο. Ο 6-κάναλος ήχος νομίζω ότι δεν αποσκοπεί σε κάτι, καλύτερα mp3 ή aac σε stereo πιστεύω. Αν έχει πάντως επιλογή για DV-AVI PAL, αυτή θα ήταν η βέλτιστη επιλογή. Ναι στον ηχο μπορω να το αλλαξω.Για την επιλογη DV-AVI PAL ενοεις στο προγραμμα της cyberlink;Αυτο δεν το καταλαβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα