dek22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω τις εξής τηλεοράσεις(σε 4 διαφορετικά σπίτια για να μην παρεξηγηθούμε!): 2 τηλεοράσεις 14'' CRT 2 τηλεοράσεις 32'' CRT 1 τηλεοραση 32'' LCD HDready και 1 τηλεόραση 37'' FULL HD Σκεφτόμουν να παρω τους παρακάτω ψηφιακούς δέκτες: EDISION MINI TRITON HD για τις LCD τηλεοράσεις και EDISION MINI TRITON SD για τις CRT τηλεορασεις. Θελω να ρωτήσω εάν γνωρίζεται αν είναι καλή η επιλογή μου, και αν η διαφορά του HD με τον SD είναι μονο στην ποιότητα εικόνας ή και στο media player τους γιατί θα με ενδιέφερε στις μεγάλες CRT(όπου θα τοποθετήσω τους SD δέκτες) να χρησιμοποιείτε ο ψηφιακός δέκτης και σαν media player. Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν και τον έχω ακουστά θα σου πρότεινα Site: αυτόν μιας και τον έχω και είναι άψογος και παίζει και ταινίες .avi και με ξεχωριστούς υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dek22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν και τον έχω ακουστά θα σου πρότεινα Site: αυτόν'>http://www.skroutz.g...html']αυτόν μιας και τον έχω και είναι άψογος και παίζει και ταινίες .avi και με ξεχωριστούς υπότιτλους. αυτος ειναι για τις CRT τηλεορασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dek22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ναι o hd ειναι ενταξει ή εχει προβλημα με τους υποτιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω τον sd.Και με τον hd δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Έχω μια μικρή τηλεόραση (όχι απο τις λεπτές τις lcd) αξίζει να πάρω δέκτη hd η δεν θα έχει αποτέλεσμα σε τέτοια τηλεόραση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν θα έχει αποτελέσματα.Η tv έχει hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν και τον έχω ακουστά θα σου πρότεινα αυτόν μιας και τον έχω και είναι άψογος και παίζει και ταινίες .avi και με ξεχωριστούς υπότιτλους. Θα τον πρότεινες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας; Σκέφτομαι να τον πάρω για τον πατέρα μου Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας όχι γιατί έχει μικρά νούμερα στο κοντρόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ok, ευχαριστώ για την ενημέρωση Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα