Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσπαθω να επικοινωνησω με τουσ διαχειριστεσ του site απο το πρωι αλλα δν εχω παρει καμια απαντηση σε οσουσ και να εχω στειλει.αν καποιοσ γνωριζει πωσ θα τα καταφερω παρακλαω να με ενημερωσει.ευχαριστω.

Δημοσ.

σε μια αγγελια ενασ φιλοσ αποφασησε να ανεβασει αγγελια και να ισχυριζετε οτι ειμαι απατεωνασ και πουλαω χαλασμενα πραγματα,κατι το οποιο φυσικα δν συμβαινει,απλα ο χρηστησ ηθελε να βγαλει καποιο οφελοσ απο ολα αυτα!απλα προσπαθω να βρω εναν διαχειριστη για να αναλαβει να κατεβει το θεμα!

εν συντομια για αποφυγη παρεξηγησεων

απλα θα ηθελα να ανα φερω οτι του εστειλα 2 παιχνιδια μαζι σε αυτα ηταν και 4 buzzer.ο φιλοσ ισχυριζεται οτι το ενα δν δουλευε,του ειπα οτι τα ειχα δοκιμασει και τα 4 και ηταν αψογα,παρολα αυτα του λεω να μου τα γυρισεισ ολα πισω με τα εξοδα δικα μου και αυτα που ειχε πληρωσει αυτοσ κατα την πρωτη φορα..και αυτσ το μονο που ηθελε ηταν να του κανω παιχνιδι δωρο και με απειλουσε με δησφημιση!

Δημοσ.

σε μια αγγελια ενασ φιλοσ αποφασησε να ανεβασει αγγελια και να ισχυριζετε οτι ειμαι απατεωνασ και πουλαω χαλασμενα πραγματα,κατι το οποιο φυσικα δν συμβαινει,απλα ο χρηστησ ηθελε να βγαλει καποιο οφελοσ απο ολα αυτα!απλα προσπαθω να βρω εναν διαχειριστη για να αναλαβει να κατεβει το θεμα!

εν συντομια για αποφυγη παρεξηγησεων

απλα θα ηθελα να ανα φερω οτι του εστειλα 2 παιχνιδια μαζι σε αυτα ηταν και 4 buzzer.ο φιλοσ ισχυριζεται οτι το ενα δν δουλευε,του ειπα οτι τα ειχα δοκιμασει και τα 4 και ηταν αψογα,παρολα αυτα του λεω να μου τα γυρισεισ ολα πισω με τα εξοδα δικα μου και αυτα που ειχε πληρωσει αυτοσ κατα την πρωτη φορα..και αυτσ το μονο που ηθελε ηταν να του κανω παιχνιδι δωρο και με απειλουσε με δησφημιση!

Βρωμάει η δουλειά ότι σε δουλεύει ψιλό γαζί.Αν θες στείλε με πμ το προφίλ του

Δημοσ.

μπορεις να κανεις αναφορα καποιον χρηστη η την αγγελια του εξηγωντας τους λογους ... Κατι παραπανω δεν νομιζω οτι μπορει να κανουν οι διαχειριστες καθως οπως λεει και στους ορους χρησης δεν ειναι υπευθυνοι για τις συναλλαγες κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

gia tis συναλλαγεσ δν ειναι υπευθυνοι απλα, δν μπορει να ανεβαζει ο καθενασ οτιδιποτε και να χρησιμοποιει χαρακτηρισμουσ,αυτο ειναι εναντια στουσ ορουσ!

Δημοσ.

κανε αναφορα και ληγει το θεμα και απο εκει και περα ειναι στην κριση των συντονιστων να προβουν στις απαραιτητες ενεργειες ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...