Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πως γίνετε να μπλοκάρω το 3G της cosmote ???Είναι κάποιες εφαρμογές που το ανοίγουν αυτόματα και τζάμπα χρεώνομαι 1 ευρώ...Υπάρχει λύση ????

Εχω το HTC Desire HD με android 2.3.5

Δημοσ.

Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333.

Source.png Πηγή: Cosmote'>http://www.cosmote.g...le']Cosmote

Και απενεργοποιήτε μόνιμα ????

Εγώ απλά θέλω να το έχω με κάποιο τρόπο στο "off" και όποτε θέλω εγώ να το ανοίγω.....

Δημοσ.

Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333.

Source.png Πηγή: http://www.cosmote.g...le''>Cosmote

αυτό απλά κλείνει την υπηρεσία του 1ευρώ τη μέρα internet day pass αλλά ο συνδρομητής ακόμα θα χρεώνεται αν το κινητό του μπαίνει στο ίντερνετ απλά με όχι 1 ευρώ τη μέρα αλλά ανάλογα τα πόσα μβ κατεβάζει..

Η διαδικασία για να βγάλεις την ενεργοποίηση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας είναι

Ρυθμίσεις

Ασύρματα και δίκτυα

Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας (κάτω κάτω το έχει)

Ενεργοποίηση δεδομένων -- και εδώ το απενεργοποιείς απο-τσεκάροντας το κουτάκι

επίσης πας και πιο κάτω που λέει λειτουργία δικτύου κ επιλέγεις μόνο 2G ή GSM ώστε να σου κρατάει κ περισσότερο η μπαταρία.

Δημοσ.

Ενεργοποίηση δεδομένων -- και εδώ το απενεργοποιείς απο-τσεκάροντας το κουτάκι

επίσης πας και πιο κάτω που λέει λειτουργία δικτύου κ επιλέγεις μόνο 2G ή GSM ώστε να σου κρατάει κ περισσότερο η μπαταρία.

Ok το έβαλα μόνο GSM αλλά δεν υπαρχει ενεργοποίηση δεδομένων....

Υπάρχει ένα "Ενεργ.συνεχούς ροής δεδομένων" και όταν το ξετικάρω μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Η απενεργοποίηση του Πάντα ενεργά δεδομένα κινητού ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας σε ορισμένες εφαρμογές"

Το ίδιο πρέπει να είναι ε ?

Δημοσ.

Ok το έβαλα μόνο GSM αλλά δεν υπαρχει ενεργοποίηση δεδομένων....

Υπάρχει ένα "Ενεργ.συνεχούς ροής δεδομένων" και όταν το ξετικάρω μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Η απενεργοποίηση του Πάντα ενεργά δεδομένα κινητού ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας σε ορισμένες εφαρμογές"

Το ίδιο πρέπει να είναι ε ?

το ίδιο είναι ναι αυτό ξετικάρισέ το..ουσιαστικά σε προειδοποιεί ότι δεν θα ενημερώνονται αυτόματα εφαρμογές που χρειάζονται ιντερνετ..

Δημοσ.

Διέγραψα το APN "Cosmote Internet" και τέλος !!!

Απλά τώρα και να θέλω να μπω απο 3G δεν θα μπορώ......εκτός και αν γίνετε με κάποιο τρόπο να ξανα κάνω λήψη των ρυθμίσεων..........

Δημοσ.

Διέγραψα το APN "Cosmote Internet" και τέλος !!!

Απλά τώρα και να θέλω να μπω απο 3G δεν θα μπορώ......εκτός και αν γίνετε με κάποιο τρόπο να ξανα κάνω λήψη των ρυθμίσεων..........

wap στο 1333 για να σου έρθουν οι ρυθμίσεις του ιντερνετ. αλλά δεν χρειαζόταν αν απλά ξετικάρεις το ενεργοποίηση δεδομένων είσαι οκ.

Δημοσ.

αλλά δεν χρειαζόταν αν απλά ξετικάρεις το ενεργοποίηση δεδομένων είσαι οκ.

To έκανα αλλά τίποτα.....

Εδώ παρόλο που διέγραψα τις APN ρυθμίσεις βλέπω οτι στις "Γρήγορες ρυμίσεις " κάτι φορές ενεργοποιήτε το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" .Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνετε............

Δημοσ.

To έκανα αλλά τίποτα.....

Εδώ παρόλο που διέγραψα τις APN ρυθμίσεις βλέπω οτι στις "Γρήγορες ρυμίσεις " κάτι φορές ενεργοποιήτε το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" .Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνετε............

πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν γιατί πολύ περίεργο φαίνεται.. κανονικά από τη στιγμή που εχεις ξετικάρει την ενεργοποίηση ροής δεδομένω δεν θα πρέπει να μπορεί η συσκευή να μπει στο ίντερνετ.

Δημοσ.

πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν γιατί πολύ περίεργο φαίνεται.. κανονικά από τη στιγμή που εχεις ξετικάρει την ενεργοποίηση ροής δεδομένω δεν θα πρέπει να μπορεί η συσκευή να μπει στο ίντερνετ.

Δεν μπαινει πλεον στο ιντερνετ απλά σε άκυρες στιγμες είναι ενεργοποιημένο το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας"

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ένα μικρό bump

Χάλασε το κινητό της μάνας μου (είχε μια αρχαιολογία) και επειδή ήθελε skype κλπ, της πήρα ένα Xiaomi Redmi 7 

Επειδή έχει καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να χαλάσω τα settings της Cosmote ώστε να σιγουρευτώ ότι δε θα μπει ποτέ το κινητό σε mode mobile data ;

Εναλλακτικά, αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω αίτησης στον πάροχο, μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ; 

Ευχαριστώ !!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ένα μικρό bump

Χάλασε το κινητό της μάνας μου (είχε μια αρχαιολογία) και επειδή ήθελε skype κλπ, της πήρα ένα Xiaomi Redmi 7 

Επειδή έχει καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να χαλάσω τα settings της Cosmote ώστε να σιγουρευτώ ότι δε θα μπει ποτέ το κινητό σε mode mobile data ;

Εναλλακτικά, αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω αίτησης στον πάροχο, μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ; 

Ευχαριστώ !!!

Δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί δεδομένα;

Θα πρότεινα να στείλεις sms στο MI στο 1333 για να μην έχει χρεώσεις και τέλος.

Αν θες να κλείσεις την πρόσβαση σε δεδομένα στέλνεις END DAY στο 1333.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nikolas00 είπε

Δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί δεδομένα;

Θα πρότεινα να στείλεις sms στο MI στο 1333 για να μην έχει χρεώσεις και τέλος.

Αν θες να κλείσεις την πρόσβαση σε δεδομένα στέλνεις END DAY στο 1333.

Ούτε ξέρει, ούτε θέλω να μάθει :P :P

Εννοείς να στείλω END MI στο 1333 ;;

image.png.a3f903496b7d441ef24e5e95979c99c0.png

και να στείλω και END DAY ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...