polonos1313 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παίδες πως γίνετε να μπλοκάρω το 3G της cosmote ???Είναι κάποιες εφαρμογές που το ανοίγουν αυτόματα και τζάμπα χρεώνομαι 1 ευρώ...Υπάρχει λύση ???? Εχω το HTC Desire HD με android 2.3.5
alexis97droso Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Πηγή: Cosmote
polonos1313 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Πηγή: Cosmote'>http://www.cosmote.g...le']Cosmote Και απενεργοποιήτε μόνιμα ???? Εγώ απλά θέλω να το έχω με κάποιο τρόπο στο "off" και όποτε θέλω εγώ να το ανοίγω.....
gs20309 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Πηγή: http://www.cosmote.g...le''>Cosmote αυτό απλά κλείνει την υπηρεσία του 1ευρώ τη μέρα internet day pass αλλά ο συνδρομητής ακόμα θα χρεώνεται αν το κινητό του μπαίνει στο ίντερνετ απλά με όχι 1 ευρώ τη μέρα αλλά ανάλογα τα πόσα μβ κατεβάζει.. Η διαδικασία για να βγάλεις την ενεργοποίηση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας είναι Ρυθμίσεις Ασύρματα και δίκτυα Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας (κάτω κάτω το έχει) Ενεργοποίηση δεδομένων -- και εδώ το απενεργοποιείς απο-τσεκάροντας το κουτάκι επίσης πας και πιο κάτω που λέει λειτουργία δικτύου κ επιλέγεις μόνο 2G ή GSM ώστε να σου κρατάει κ περισσότερο η μπαταρία.
polonos1313 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ενεργοποίηση δεδομένων -- και εδώ το απενεργοποιείς απο-τσεκάροντας το κουτάκι επίσης πας και πιο κάτω που λέει λειτουργία δικτύου κ επιλέγεις μόνο 2G ή GSM ώστε να σου κρατάει κ περισσότερο η μπαταρία. Ok το έβαλα μόνο GSM αλλά δεν υπαρχει ενεργοποίηση δεδομένων.... Υπάρχει ένα "Ενεργ.συνεχούς ροής δεδομένων" και όταν το ξετικάρω μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Η απενεργοποίηση του Πάντα ενεργά δεδομένα κινητού ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας σε ορισμένες εφαρμογές" Το ίδιο πρέπει να είναι ε ?
gs20309 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ok το έβαλα μόνο GSM αλλά δεν υπαρχει ενεργοποίηση δεδομένων.... Υπάρχει ένα "Ενεργ.συνεχούς ροής δεδομένων" και όταν το ξετικάρω μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Η απενεργοποίηση του Πάντα ενεργά δεδομένα κινητού ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας σε ορισμένες εφαρμογές" Το ίδιο πρέπει να είναι ε ? το ίδιο είναι ναι αυτό ξετικάρισέ το..ουσιαστικά σε προειδοποιεί ότι δεν θα ενημερώνονται αυτόματα εφαρμογές που χρειάζονται ιντερνετ..
ravend Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 μήπως παίζει wigdet που να εχει τον διακοπτη on/off,εγω το xperia u αυτό χρησιμοποιώ. 1
polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Διέγραψα το APN "Cosmote Internet" και τέλος !!! Απλά τώρα και να θέλω να μπω απο 3G δεν θα μπορώ......εκτός και αν γίνετε με κάποιο τρόπο να ξανα κάνω λήψη των ρυθμίσεων..........
gs20309 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Διέγραψα το APN "Cosmote Internet" και τέλος !!! Απλά τώρα και να θέλω να μπω απο 3G δεν θα μπορώ......εκτός και αν γίνετε με κάποιο τρόπο να ξανα κάνω λήψη των ρυθμίσεων.......... wap στο 1333 για να σου έρθουν οι ρυθμίσεις του ιντερνετ. αλλά δεν χρειαζόταν αν απλά ξετικάρεις το ενεργοποίηση δεδομένων είσαι οκ.
polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 αλλά δεν χρειαζόταν αν απλά ξετικάρεις το ενεργοποίηση δεδομένων είσαι οκ. To έκανα αλλά τίποτα..... Εδώ παρόλο που διέγραψα τις APN ρυθμίσεις βλέπω οτι στις "Γρήγορες ρυμίσεις " κάτι φορές ενεργοποιήτε το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" .Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνετε............
gs20309 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 To έκανα αλλά τίποτα..... Εδώ παρόλο που διέγραψα τις APN ρυθμίσεις βλέπω οτι στις "Γρήγορες ρυμίσεις " κάτι φορές ενεργοποιήτε το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" .Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνετε............ πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν γιατί πολύ περίεργο φαίνεται.. κανονικά από τη στιγμή που εχεις ξετικάρει την ενεργοποίηση ροής δεδομένω δεν θα πρέπει να μπορεί η συσκευή να μπει στο ίντερνετ.
polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 πήγαινε σε ένα κατάστημα να το δουν γιατί πολύ περίεργο φαίνεται.. κανονικά από τη στιγμή που εχεις ξετικάρει την ενεργοποίηση ροής δεδομένω δεν θα πρέπει να μπορεί η συσκευή να μπει στο ίντερνετ. Δεν μπαινει πλεον στο ιντερνετ απλά σε άκυρες στιγμες είναι ενεργοποιημένο το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας"
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ένα μικρό bump Χάλασε το κινητό της μάνας μου (είχε μια αρχαιολογία) και επειδή ήθελε skype κλπ, της πήρα ένα Xiaomi Redmi 7 Επειδή έχει καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να χαλάσω τα settings της Cosmote ώστε να σιγουρευτώ ότι δε θα μπει ποτέ το κινητό σε mode mobile data ; Εναλλακτικά, αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω αίτησης στον πάροχο, μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ; Ευχαριστώ !!!
Nikolas00 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ένα μικρό bump Χάλασε το κινητό της μάνας μου (είχε μια αρχαιολογία) και επειδή ήθελε skype κλπ, της πήρα ένα Xiaomi Redmi 7 Επειδή έχει καρτοκινητό, μπορείτε να μου πείτε τον πιο εύκολο τρόπο να χαλάσω τα settings της Cosmote ώστε να σιγουρευτώ ότι δε θα μπει ποτέ το κινητό σε mode mobile data ; Εναλλακτικά, αν υπάρχει τρόπος να γίνει μέσω αίτησης στον πάροχο, μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ; Ευχαριστώ !!! Δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί δεδομένα; Θα πρότεινα να στείλεις sms στο MI στο 1333 για να μην έχει χρεώσεις και τέλος. Αν θες να κλείσεις την πρόσβαση σε δεδομένα στέλνεις END DAY στο 1333.
AristidisZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Nikolas00 είπε Δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί δεδομένα; Θα πρότεινα να στείλεις sms στο MI στο 1333 για να μην έχει χρεώσεις και τέλος. Αν θες να κλείσεις την πρόσβαση σε δεδομένα στέλνεις END DAY στο 1333. Ούτε ξέρει, ούτε θέλω να μάθει Εννοείς να στείλω END MI στο 1333 ;; και να στείλω και END DAY ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα